.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Голям фен
    Град
    trqvna
    емииии
    момчета които не са нищо особено а се имат за голяма работа и имат високи изисквания за половинката си
    момчета които НЕ ГОВОРЯТ и които нямат чувство за хумор
    момчета които са несериозни и така на татък абе няма перфектни хора

Голям фен
    Град
    София
    Дразни ме да ми говори и да се държи като селянин.
    Дразни ме да се прави на велик.
    Дразни ме ако има мнение, че жените са тъпи курви и са само за ебане.

Guest
    Ебати смеха... некви малолетни курвички се разпискали в форумчето че наборите им се държели като деца...
    А вие ужаваеми госпожички,от както почнахте да излизате с "идеалните" мъже на 30 години ли вече порастнахте?
    Или от както сложихте прическата и полата на глория или темподобните ви идолки от телевизия планета.

Нещо много филмчета гледате момиченца и вземете си учете уроците че всеки ден виждам такива като вас и ми става супер смешно... айде с здраве.

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от ODB36
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Цитирай Първоначално написано от ODB36
    нали знаеш беиби в главите ни са само коли пари и жени

хихих...знааам...и сеееекс и пиенее.......то няма лошо,ама всичко в мярка
    естественно
    тъпак
    ако на теб тва ти е в главата само , не значи ,че е така с всички
    Мдамнз... Понякога мисла за секс на всеки 3сек, по някой път не ми хрумва цял ден....
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ебати смеха... некви малолетни курвички се разпискали в форумчето че наборите им се държели като деца...
    А вие ужаваеми госпожички,от както почнахте да излизате с "идеалните" мъже на 30 години ли вече порастнахте?
    Или от както сложихте прическата и полата на глория или темподобните ви идолки от телевизия планета.

Нещо много филмчета гледате момиченца и вземете си учете уроците че всеки ден виждам такива като вас и ми става супер смешно... айде с здраве.

Как бе?!Въпросните мъже всекидневно обещават да оставят жените си заради малолетните/непълнолетните любовници

Да допълня към неговото : тия неща дето ги дрънкате може да се кажат точно и за вас момичетата.Големи пачаври ги има,нямаш ли мерцедес/ауди и голям портфейл не ставаш Има някои ,които пък се мислят за голямата работа ,а всъщност са пъпчасали патки,с некви мустаци и космати крака и ръце.Да не говорим пък и за фЬешън кукличките - голям смЕх е да почти всяко момиче,да не кажа всяко по улицата да ходи с ония високите ботуши ,дънките в ботушките,якенца с пухчета по качулката и вече сме хванали Господ за оная работа,някакви си фешън патки помислили се за голяма работа.
    Нали ги гледам по Амор и Дабъл Вижън - красивици,заедно с фЬешън педерастите.Муахахахах.А като ви гледам тук половината се мотаете по тея дискотеки...

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    А така... Смърт за фешъните!!!!!
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Фен
    Град
    drevna garciq
    Be mai i vie neznaite koe vi drazni i koe vi haresva iskate si4ko da e sredno da ne e nqkaf seriozen da ne e nqkoi prostak si4ko umereno
    hahah nqma takiva filmi........
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Мега фен
    Град
    SF
    1. Дразня се когато се правят на страшни мъжкари за пред хората, а всъщност са пълни лигльовци
    2. Когато много говорят, но не правят нищо.
    3. Когато раз4итат на идеята, 4е след като жените винаги сме се били борели за равни права с мъжете, трябвало да се отнасят с нас все едно сме мъже. В крайна сметка всяко моми4е понякога (и наблягам на понякога, това не зна4и винаги) да бъде крехка и уязвима, да се нуждае от малко пове4е внимание и някой, на когото да може да раз4ита.
    4. Дразни ме ако си мислят, 4е трябва да ги гледам сякаш съм им майка - да им готвя, пера, 4истя и тн. Бих го правила за 4овека,когото оби4ам, но в никакъв слу4ай не бих търпяла някой да иска от мен такива неща насила.
    5. Дразня се, ако се окаже, 4е в труден момент изведнъж не можеш да го намериш. Ако не с4ита за нужно да бъде до теб независимо от обстоятелствата.
    6. И наистина, ама наистина много се дразня, когато обръщат пове4е внимание на компютъра или не биха ти дали да им пипнеш дистанционното за нищо на света!

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    К'фо им има на момчетата бе . Дъ Бест са си ...

Guest

Как бе?!Въпросните мъже всекидневно обещават да оставят жените си заради малолетните/непълнолетните любовници

Да допълня към неговото : тия неща дето ги дрънкате може да се кажат точно и за вас момичетата.Големи пачаври ги има,нямаш ли мерцедес/ауди и голям портфейл не ставаш Има някои ,които пък се мислят за голямата работа ,а всъщност са пъпчасали патки,с некви мустаци и космати крака и ръце.Да не говорим пък и за фЬешън кукличките - голям смЕх е да почти всяко момиче,да не кажа всяко по улицата да ходи с ония високите ботуши ,дънките в ботушките,якенца с пухчета по качулката и вече сме хванали Господ за оная работа,някакви си фешън патки помислили се за голяма работа.
    Нали ги гледам по Амор и Дабъл Вижън - красивици,заедно с фЬешън педерастите.Муахахахах.А като ви гледам тук половината се мотаете по тея дискотеки...
    Идеалният мъж за малките пикли е някой тип устата или константин-с яке с пухчета и дънките в ботушки,както и очилца за 5 лева от илиЕнци...
    А дискотеките като тая в подлеза на ндк ги водят до тук... а после друг им виновен че ги зарезват.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Konfucii
    Be mai i vie neznaite koe vi drazni i koe vi haresva iskate si4ko da e sredno da ne e nqkaf seriozen da ne e nqkoi prostak si4ko umereno
    hahah nqma takiva filmi........
    Сичко средно? Глупости.... един ницшеанец никога не е среден...

Голям фен
    vsqko mom4e e razli4no,no ima i takia deto po4vat da se pravqt na maje ili se pravqt na ne6ty koeto ne sa.ei tva mn me drazni.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    vsqko mom4e e razli4no,no ima i takia deto po4vat da se pravqt na maje ili se pravqt na ne6ty koeto ne sa.ei tva mn me drazni.
    Еми има ги и патки дето почват на жени или на нещо ,което не са.Същото е и при вас!Какво само пищите какви били момчетата?Вие ни изкарахте най-големите боклуци ,пръкнали се някога на тая земя.

Ае стига глупости и при вас ги има боклуците и при нас...

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Еми има ги и патки дето почват на жени или на нещо ,което не са.Същото е и при вас!Какво само пищите какви били момчетата?Вие ни изкарахте най-големите боклуци ,пръкнали се някога на тая земя.

Ами дай нова тема....

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Taка е. Никой не го отрича.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Даммм даже 1% грешка.
    А аз не разбрах какво пък толкова лошо нещо са колите ?
    Da be i az tva se pitam kvo gi drazni az sum momi4e oba4e mnoo me kefat kolite super qko ne6to sa s ba6ta mi mn 4esto si govorime za koli i s fr su6to. Mn me nerva mom4etata koito se pravqt na mu6kari a vsu6nost sa muhliovci i tezi koito mn pluqt i tezi koito se pravqt na mn vajni i interesni
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Голям фен
    Град
    на луната

Кой ви е изкарал боклуци??? Това че има някой неща, които дразнят не означава че сте боклуци и че за нищо не ставате! Според мен тая темя е полезна от една страна, защото едно момче като прочете може да се замисли над някои неща! Някой по-горе написа че сме били пикли и незнам си още кви ми това е форум за тинейджъри, и давайки мнения в дадена тема, гледаме нещата от опита, който имаме до този момент! Като стана на 30 или на 40 ще му мисля от друга гледна точка! И спрете да казвате на момичетата и жените патки!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Много се дразните бе мацки

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f

Кой ви е изкарал боклуци??? Това че има някой неща, които дразнят не означава че сте боклуци и че за нищо не ставате! Според мен тая темя е полезна от една страна, защото едно момче като прочете може да се замисли над някои неща! Някой по-горе написа че сме били пикли и незнам си още кви ми това е форум за тинейджъри, и давайки мнения в дадена тема, гледаме нещата от опита, който имаме до този момент! Като стана на 30 или на 40 ще му мисля от друга гледна точка! И спрете да казвате на момичетата и жените патки!
    Пхахахахах,аз като чета тук не са просто "някои неща".Искате някое момче да прочете и да се замисли.Ами като е някое кретенче,което се мисля за голямата работа едва ли ще отвори тоя форум ,защото не му е на нивото и "цар във връзките"

И спрете да казвате на момичетата и жените патки!
    Еми има жени/момичета и патки.Ако имаш поне малко акъл ще го разбереш.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    - момчета , които се имат за много голяма работа , а са кръгла нула
    - момчета , които наляво - надясно разправят креватните си завоевания
    - момчета , които говорят само за секс , алкохол и трева
    - момчета , които говорят и се смеят гръмогласно , за да привличат внимание
    - момчета , които не знаят какво искат
    - момчета , които лъжат перманентно
    - момчета , които са тъпи като градински маркучи
    - момчета , които не разбират "Не ! Няма да ходя с тебе , бе тъпак!"
    - момчета , които са отчаяни и в отчаянието си се бутат на всяка
    - момчета , които са мръсни и миришат отдалече
    - момчета , които удрят момичета
    - момчета , които са расисти
    - момчета , които гледат само цици и задници у една жена
    - момчета , които са свенливи
    - момчета , които очакват момичето да направи първата крачка и когато тя я направи , бягат и й се дразнят
    - момчета , които твърдят , че връзката е едното ебане
    .... и още много такива булшитове .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    що не станете лесбийки ?

Guest
    А мразите ли когато едно момче прави хубав секс,но винаги чака момичето да го покани?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    А мразите ли когато едно момче прави хубав секс,но винаги чака момичето да го покани?
    Зависи колко чака . Ако е някво много дълго и всеки път е така , ще се издразня много

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Какво ме дразни ли?
    Еми това че се правят на голямата работа,а всъщност не са
    Също така че не им пука и не се страхуват от нищо-това не е така,секи си има страхове а момчетата се страхуват 10пъти поече.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Дразня се, когато ти говорят мили думички, а на другия ден са супер студени и всичко се повтаря. И ние винаги трябва да се съобразяваме с тяхното настроение. Трябва да знаем кога да сме сериозни, кога да се глезим, кога да мълчим и т.н. От къде на къде? Дразня се и от момчета, които не смеят да разкрият чувствата си, а напротив - държат се странно и детски и по този начин отблъскват момичето. Също ме дразнят момчетата без капка мозък в главата. Толкова са отблъскващи! Не мога да понасям и момчета, които обръщат повече внимание на комиксите, филмите и игрите си от колкото на момичетата. Мразя, когато се правят на интересни и пускат постоянно някакви злобни хапливи забележки или подигравки. И по дяволите, не мога да разбера - как могат да се свалят със 100 момичета наведнъж. Въобще изпитват ли някакви по-специални чувства или се зарибяват с всяка мадама?? Т'ва е загадка.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си