- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата.
емииии
момчета които не са нищо особено а се имат за голяма работа и имат високи изисквания за половинката си
момчета които НЕ ГОВОРЯТ и които нямат чувство за хумор
момчета които са несериозни и така на татък абе няма перфектни хора![]()
Дразни ме да ми говори и да се държи като селянин.
Дразни ме да се прави на велик.
Дразни ме ако има мнение, че жените са тъпи курви и са само за ебане.
Ебати смеха... некви малолетни курвички се разпискали в форумчето че наборите им се държели като деца...
А вие ужаваеми госпожички,от както почнахте да излизате с "идеалните" мъже на 30 години ли вече порастнахте?
Или от както сложихте прическата и полата на глория или темподобните ви идолки от телевизия планета.
Нещо много филмчета гледате момиченца и вземете си учете уроците че всеки ден виждам такива като вас и ми става супер смешно... айде с здраве.
Мдамнз... Понякога мисла за секс на всеки 3сек, по някой път не ми хрумва цял ден....Първоначално написано от OtherDimension
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Как бе?!Въпросните мъже всекидневно обещават да оставят жените си заради малолетните/непълнолетните любовнициПървоначално написано от Анонимко
![]()
Да допълня към неговото : тия неща дето ги дрънкате може да се кажат точно и за вас момичетата.Големи пачаври ги има,нямаш ли мерцедес/ауди и голям портфейл не ставашИма някои ,които пък се мислят за голямата работа ,а всъщност са пъпчасали патки,с некви мустаци и космати крака и ръце.Да не говорим пък и за фЬешън кукличките - голям смЕх е да почти всяко момиче,да не кажа всяко по улицата да ходи с ония високите ботуши ,дънките в ботушките,якенца с пухчета по качулката и вече сме хванали Господ за оная работа,някакви си фешън патки помислили се за голяма работа.
![]()
Нали ги гледам по Амор и Дабъл Вижън - красивици,заедно с фЬешън педерастите.Муахахахах.А като ви гледам тук половината се мотаете по тея дискотеки...![]()
А така... Смърт за фешъните!!!!!
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Be mai i vie neznaite koe vi drazni i koe vi haresva iskate si4ko da e sredno da ne e nqkaf seriozen da ne e nqkoi prostak si4ko umereno
hahahnqma takiva filmi........
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
1. Дразня се когато се правят на страшни мъжкари за пред хората, а всъщност са пълни лигльовци
2. Когато много говорят, но не правят нищо.
3. Когато раз4итат на идеята, 4е след като жените винаги сме се били борели за равни права с мъжете, трябвало да се отнасят с нас все едно сме мъже. В крайна сметка всяко моми4е понякога (и наблягам на понякога, това не зна4и винаги) да бъде крехка и уязвима, да се нуждае от малко пове4е внимание и някой, на когото да може да раз4ита.
4. Дразни ме ако си мислят, 4е трябва да ги гледам сякаш съм им майка - да им готвя, пера, 4истя и тн. Бих го правила за 4овека,когото оби4ам, но в никакъв слу4ай не бих търпяла някой да иска от мен такива неща насила.
5. Дразня се, ако се окаже, 4е в труден момент изведнъж не можеш да го намериш. Ако не с4ита за нужно да бъде до теб независимо от обстоятелствата.
6. И наистина, ама наистина много се дразня, когато обръщат пове4е внимание на компютъра или не биха ти дали да им пипнеш дистанционното за нищо на света!
![]()
Робинята на Quench
Идеалният мъж за малките пикли е някой тип устата или константин-с яке с пухчета и дънките в ботушки,както и очилца за 5 лева от илиЕнци...Първоначално написано от Анонимко
А дискотеките като тая в подлеза на ндк ги водят до тук... а после друг им виновен че ги зарезват.
Сичко средно? Глупости.... един ницшеанец никога не е среден...Първоначално написано от Konfucii
Еми има ги и патки дето почват на жени или на нещо ,което не са.Същото е и при вас!Какво само пищите какви били момчетата?Вие ни изкарахте най-големите боклуци ,пръкнали се някога на тая земя.Първоначално написано от gerinceto
Ае стига глупости и при вас ги има боклуците и при нас...
Ами дай нова тема....Първоначално написано от Анонимко
Taка е. Никой не го отрича.Първоначално написано от Анонимко
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Da be i az tva se pitam kvo gi drazni az sum momi4e oba4e mnoo me kefat kolite super qko ne6to sa s ba6ta mi mn 4esto si govorime za koli i s fr su6to. Mn me nerva mom4etata koito se pravqt na mu6kari a vsu6nost sa muhliovci i tezi koito mn pluqt i tezi koito se pravqt na mn vajni i interesniПървоначално написано от Amayo
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Кой ви е изкарал боклуци??? Това че има някой неща, които дразнят не означава че сте боклуци и че за нищо не ставате! Според мен тая темя е полезна от една страна, защото едно момче като прочете може да се замисли над някои неща! Някой по-горе написа че сме били пикли и незнам си още кви ми това е форум за тинейджъри, и давайки мнения в дадена тема, гледаме нещата от опита, който имаме до този момент! Като стана на 30 или на 40 ще му мисля от друга гледна точка! И спрете да казвате на момичетата и жените патки!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Пхахахахах,аз като чета тук не са просто "някои неща".Искате някое момче да прочете и да се замисли.Ами като е някое кретенче,което се мисля за голямата работа едва ли ще отвори тоя форум ,защото не му е на нивото и "цар във връзките"Първоначално написано от BunnYY_f
Еми има жени/момичета и патки.Ако имаш поне малко акъл ще го разбереш.И спрете да казвате на момичетата и жените патки!
- момчета , които се имат за много голяма работа , а са кръгла нула
- момчета , които наляво - надясно разправят креватните си завоевания
- момчета , които говорят само за секс , алкохол и трева
- момчета , които говорят и се смеят гръмогласно , за да привличат внимание
- момчета , които не знаят какво искат
- момчета , които лъжат перманентно
- момчета , които са тъпи като градински маркучи
- момчета , които не разбират "Не ! Няма да ходя с тебе , бе тъпак!"
- момчета , които са отчаяни и в отчаянието си се бутат на всяка
- момчета , които са мръсни и миришат отдалече
- момчета , които удрят момичета
- момчета , които са расисти
- момчета , които гледат само цици и задници у една жена
- момчета , които са свенливи
- момчета , които очакват момичето да направи първата крачка и когато тя я направи , бягат и й се дразнят
- момчета , които твърдят , че връзката е едното ебане
.... и още много такива булшитове .
що не станете лесбийки ?![]()
А мразите ли когато едно момче прави хубав секс,но винаги чака момичето да го покани?![]()
Какво ме дразни ли?
Еми това че се правят на голямата работа,а всъщност не са
Също така че не им пука и не се страхуват от нищо-това не е така,секи си има страхове а момчетата се страхуват 10пъти поече.
Дразня се, когато ти говорят мили думички, а на другия ден са супер студени и всичко се повтаря. И ние винаги трябва да се съобразяваме с тяхното настроение. Трябва да знаем кога да сме сериозни, кога да се глезим, кога да мълчим и т.н. От къде на къде? Дразня се и от момчета, които не смеят да разкрият чувствата си, а напротив - държат се странно и детски и по този начин отблъскват момичето. Също ме дразнят момчетата без капка мозък в главата. Толкова са отблъскващи! Не мога да понасям и момчета, които обръщат повече внимание на комиксите, филмите и игрите си от колкото на момичетата. Мразя, когато се правят на интересни и пускат постоянно някакви злобни хапливи забележки или подигравки. И по дяволите, не мога да разбера - как могат да се свалят със 100 момичета наведнъж. Въобще изпитват ли някакви по-специални чувства или се зарибяват с всяка мадама?? Т'ва е загадка.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/