- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата.
Еми дразни ме като се правят на големи плейбои и като говорят за предишни "бройки", дразни ме когато мислят повърхностно, дразни ме когато ми викат БЕЙБи и разни такива дразнещи епитети..![]()
i kak ne znam edno momi4e koeto da hodi s nqkoi za koito da ne sa opisani tezi ka4estva![]()
![]()
liarrrrs
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
drazni me myjkoto im ego,cinizmyt im,kogato sa povyrhostni,kogato se mislqt za pove4e ot drugite.Ama po princip vseki si e za sebe si,nali znaete
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
сичко ме дразни мене... за нищо не стават
Вие сте психопати бе...
А ве ей това,че те дразнят момчетата,не значи че сме психопати.Имаш още бая хляб да ядеш ми се струва.Да ти кажа чесно в дискотеките виждам бая психопатки ама не казвам че всички момичета са такива.Запомни едно--ЗА ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ИЗКЮЧЕНИЯ
Всички малолетни кифли на КАФЕВО!!!
За много важни се мислите бе курвички гадни,неква ще ми пише че мразела расисти... тогава ходи при некой негър да ти намушка в детствения гъз,пача малка.
В кои от всичките ми постове видя да съм написала че някой се прави на велик? Ама няма значение и мен ме дразни това определение! И последно, над какво да се замислите ли, ми ако искате вообще не мислете, както искате всеки си има право на мнение.Първоначално написано от ATAKABG
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ami te sa mn ne6ta i kao po4na da izrejdam 6te se povtarqt s drugite taka 4e nqma smisul,no 6te spomena nqkoi-mrazq kogato mi natiskat
,a az ne gi haresvam,imat mn golqmo samo4uvstvie,mrazq belite 4orapi kolkoto i tupo da zvu4i...awe mn ne6ta sa spiram do tuk![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
аа дразнят ме много неща...дразни ме ако не се е обръснал и ходи като поп, дразни ме, когато не ме слуша или когато, за да се избазика ме пита неща , които много пъти съм му казвала..особено ме дразни това, когато вижда, че не съм особено на кеф..тогава си го отнася :P ...дразни ме и ако ми говори със селски акцент..прекалено селски..или пък др нещо, което моеже да ме подразни ако разговорите ни единствено се състоят в следните реплики от негова страна "Много со сладка", "Страшна си!" и тоя сорт изречения..не,че не ме ласкаят но понякога много е дразнещо..![]()
emii...v momchetata ima mnou neshta koito ma draznqt...che naprimer vsqko krasivo momche e super naduto0o.... inahce haresvam tip raparcheta i povechetu koito ne sa takiva mnou ma nervqt...))
Mnogo pravilno!! Stiga samo momchetata ste gi pravili vinovni be momicheta!Първоначално написано от JORJIQ_*_#_*
Nie sushto sme si podlichki !!!
Az ne delq Momcheta-Momicheta... Spored men vsichko si e do chovek!!
Na men povecheto momcheta sa mi priqteli ..iii prosto ne sum namerila nqkoi da me drazni... tfa e..![]()
tva gore bqh az![]()
Дразни ме най-много самохвалството им и като почнат да се правят на гъзари,направо...грх!Дразни ме също,че повечето са големи непукисти...Естествено всяко правило си има изключения!![]()
Много те целува ?! Кфа е таа странна причина да се разделиш с някои?Бахти жените..Първоначално написано от [B
![]()
![]()
![]()
![]()
мнооооооооооооооооооооооо ого съгласенПървоначално написано от Джон Сняг
заради целфки да се разделите
... ще помисля малко ...
![]()
Мразя мъжкараните и момичетата които обиждат момчета,а това момиче да се лигави е супер,мноо ме кефат такива![]()
мхмзПървоначално написано от ХодещСъвет
малко са такивата момичета,и за моя радост аз попаднах на една от малкото
![]()
и аз и азПървоначално написано от misli pozitivno
![]()
![]()
mislqt se za veliki i nezamenimi
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!