.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми дразни ме като се правят на големи плейбои и като говорят за предишни "бройки", дразни ме когато мислят повърхностно, дразни ме когато ми викат БЕЙБи и разни такива дразнещи епитети..

i kak ne znam edno momi4e koeto da hodi s nqkoi za koito da ne sa opisani tezi ka4estva liarrrrs
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

drazni me myjkoto im ego,cinizmyt im,kogato sa povyrhostni,kogato se mislqt za pove4e ot drugite.Ama po princip vseki si e za sebe si,nali znaete
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак.
    Простакът няма подобен избор.
    Това го запомнете от батко си Лошия .
    Мразя момчетата които са тъпи като галоши и кухи като градински лейки .. това въжи и за момичетата .

сичко ме дразни мене... за нищо не стават
    Вие сте психопати бе...

Guest
    А ве ей това,че те дразнят момчетата,не значи че сме психопати.Имаш още бая хляб да ядеш ми се струва.Да ти кажа чесно в дискотеките виждам бая психопатки ама не казвам че всички момичета са такива.Запомни едно--ЗА ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ИЗКЮЧЕНИЯ

Guest
    Всички малолетни кифли на КАФЕВО!!!

За много важни се мислите бе курвички гадни,неква ще ми пише че мразела расисти... тогава ходи при некой негър да ти намушка в детствения гъз,пача малка.

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    vsqko mom4e e razli4no,no ima i takia deto po4vat da se pravqt na maje ili se pravqt na ne6ty koeto ne sa.ei tva mn me drazni.
    Еми има ги и патки дето почват на жени или на нещо ,което не са.Същото е и при вас!Какво само пищите какви били момчетата?Вие ни изкарахте най-големите боклуци ,пръкнали се някога на тая земя.

Ае стига глупости и при вас ги има боклуците и при нас...
    Кой ви е изкарал боклуци??? Това че има някой неща, които дразнят не означава че сте боклуци и че за нищо не ставате! Според мен тая темя е полезна от една страна, защото едно момче като прочете може да се замисли над някои неща! Някой по-горе написа че сме били пикли и незнам си още кви ми това е форум за тинейджъри, и давайки мнения в дадена тема, гледаме нещата от опита, който имаме до този момент! Като стана на 30 или на 40 ще му мисля от друга гледна точка! И спрете да казвате на момичетата и жените патки!
    АМА НА КАКВО ДА СЕ ЗАМИСЛИМ БЕ?! Виж че сте писали някакви тотални глупости. Нищо смислено,нищо сериозно. Дразнели ви "момчетата,които се правят на велики"... Това определение е толкова несериозно,колкото не може да си представиш. А на всичкото отгоре точно вие си падате по нагли типчета,които "се правят на велики" и после ви преебават. Сами си го правите всичкото да ви е гадно,нали ви казвам. Природа ли е,не знам какво... Но залитате баш по тея,по които плюете...
    В кои от всичките ми постове видя да съм написала че някой се прави на велик? Ама няма значение и мен ме дразни това определение! И последно, над какво да се замислите ли, ми ако искате вообще не мислете, както искате всеки си има право на мнение.
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

ami te sa mn ne6ta i kao po4na da izrejdam 6te se povtarqt s drugite taka 4e nqma smisul,no 6te spomena nqkoi-mrazq kogato mi natiskat
    ,a az ne gi haresvam,imat mn golqmo samo4uvstvie,mrazq belite 4orapi kolkoto i tupo da zvu4i...awe mn ne6ta sa spiram do tuk
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    Град
    София
    Еееееее*аси,тука как се засягат само

Фен
    Град
    Монтана
    аа дразнят ме много неща...дразни ме ако не се е обръснал и ходи като поп, дразни ме, когато не ме слуша или когато, за да се избазика ме пита неща , които много пъти съм му казвала..особено ме дразни това, когато вижда, че не съм особено на кеф..тогава си го отнася :P ...дразни ме и ако ми говори със селски акцент..прекалено селски..или пък др нещо, което моеже да ме подразни ако разговорите ни единствено се състоят в следните реплики от негова страна "Много со сладка", "Страшна си!" и тоя сорт изречения..не,че не ме ласкаят но понякога много е дразнещо..
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

{{{n0o-LoVeEe}}}
    Guest
    emii...v momchetata ima mnou neshta koito ma draznqt...che naprimer vsqko krasivo momche e super naduto0o.... inahce haresvam tip raparcheta i povechetu koito ne sa takiva mnou ma nervqt...))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JORJIQ_*_#_*
    Дразнят не е точната дума, но не бих се интересувала(не само за гадже, а и просто за приятел), ако момчето е глупаво, ограничено до няколко елементарни интереса в живота, и да пише неграмотно! Може да звучи маловажно, обаче ако напише "збъднат" например мн лошо впечатление ми прави! А и метросексуалните не са ми по вкуса! Едно момче държи ли се естествено, каквито и недостатъци да има не би ме дразнело!
    Mnogo pravilno!! Stiga samo momchetata ste gi pravili vinovni be momicheta!
    Nie sushto sme si podlichki !!!
    Az ne delq Momcheta-Momicheta... Spored men vsichko si e do chovek!!
    Na men povecheto momcheta sa mi priqteli ..iii prosto ne sum namerila nqkoi da me drazni... tfa e..

Повече от фен
    tva gore bqh az

Дразни ме най-много самохвалството им и като почнат да се правят на гъзари,направо...грх!Дразни ме също,че повечето са големи непукисти...Естествено всяко правило си има изключения!

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]kakvo me drazni... mi sus segashniq shte skusam shtoto prekalqva.. mn`me celuva drazni me da se samosujalqva da nqma 4uvstvo za humor ili puk da ima mn`golqmo samo4uvstvie :P {tova ve4e ne za segashniq) oshte kakvo.. drazni me ako e sku4en mi tai de .. kato hodite trqbva da ti e pone malko interesno :P drazni me da me zadushava.. da se cupi ako ne mu oburna vnimanie.. i male stana dulgo ima sig oshte tolkova.. \/
    Много те целува ?! Кфа е таа странна причина да се разделиш с някои?Бахти жените..

Цитирай Първоначално написано от Джон Сняг
    a[N]D[i]T[k]a]kakvo me drazni... mi sus segashniq shte skusam shtoto prekalqva.. mn`me celuva drazni me da se samosujalqva da nqma 4uvstvo za humor ili puk da ima mn`golqmo samo4uvstvie :P {tova ve4e ne za segashniq) oshte kakvo.. drazni me ako e sku4en mi tai de .. kato hodite trqbva da ti e pone malko interesno :P drazni me da me zadushava.. da se cupi ako ne mu oburna vnimanie.. i male stana dulgo ima sig oshte tolkova.. \/
    Много те целува ?! Кфа е таа странна причина да се разделиш с някои?Бахти жените..
    мнооооооооооооооооооооооо ого съгласен заради целфки да се разделите ... ще помисля малко ...

Мразя мъжкараните и момичетата които обиждат момчета,а това момиче да се лигави е супер,мноо ме кефат такива

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от misli pozitivno
    Мразя мъжкараните и момичетата които обиждат момчета,а това момиче да се лигави е супер,мноо ме кефат такива

Лигавенето е СЛАДКО
    мхмз малко са такивата момичета,и за моя радост аз попаднах на една от малкото

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет

Лигавенето е СЛАДКО
    мхмз малко са такивата момичета,и за моя радост аз попаднах на една от малкото
    и аз и аз

mislqt se za veliki i nezamenimi
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от X-NRG
    Цитирай Първоначално написано от Джон Сняг
    мнооооооооооооооооооооооо ого съгласен заради целфки да се разделите ... ще помисля малко ...
    Вие от кое село сте бе ?
    Горките .. много я целувал .. ами кфо да те прави ??? да ти сочи среден пръст и да те гледа тъпо ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си