- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Chudq se kakvo da pravq...
Iskam da mi pomognete da resha neshto.Haresvam edno momche ot dosta vreme.Minalata godina s nego bqhme mn blizki i postoqnno si chatehme.No stana tei che toi otide da uchi na dr mqsto i mn rqdko si idva i ne vliza v chata.I sega se chudq da mu kaja li che go haresvam.Strah me e kakva shte byde negovata reakciq.Pls pomognete mi.
Вие изобщо виждали ли сте се на живоПитала ли си го дали е си има приятелка ?
До колкото разбирам контактувате (ако вобще го правите) изключително рядко.Той вобще давал ли ти е поводи да мислиш че споделя чувствата ти?
И аз се питам дали е показал с нещо чувствата ти?Надали нещо ще стане.
emi da vijdali sme se.predi uchihme v edno daskalo.i ponqkoga mi e minavalo prez uma che me haresva ama nz
emi moje da imash shans s nego ama zavisi kolko blizki ste bili![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Не виждам никакъв смисъл да му признаваш.То не че има нещо лошо,но няма да стане нищо и нещата няма да се променят с нищо.Просто го забрави и гледай на пред.Такъв е животът,понякога гаден,но после ти се връща с добро.И да му признаеш,ти какво очакваш после?Мислиш ли,че ще стане нещо след като ти сама каза,че си идва рядко и не влиза често в чата?!?!Да се хванете и да се виждате 3 пъти в годината,а през другото време да ти изневерява...Няма никакъв смисъл.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Били в едно даскало говорили си и кфо.... той заминал а ти ревеш след Д-то му!забрави за него и гледай напред!Не ти трябва връзка от разстояние (от личен опит ти го казвам)!никога няма да си сигурна че в момента не е с друга а ти ще си много щастлива защото си с него...ай моля ти се стига глезотий!!!!!а дори и незнаеш дали изпитва нещо...лошо няма кажи му и най много повече да не чуеш за него...
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
За пореден път - точен отговор - браво баце =D>Първоначално написано от gamercheto_
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
blagodarq vi mn
![]()
Въпросът не е във връзката от разстояние, а в това, че той явно не те търси.
mi sorry 4e 6te ti go kaja no edvali 6te ima6 golqm 6ans s nego 6toto kato ne go vijda6 to ne stawa tolkowa dobra vrazka se pak trea da vijdate nali???? \:D/
Tu es un r