Abe nz dali si spomnqm pravilno ma mai justin timberlake shtql da ima nqkav film v koito igrael neshto takao abe koi e toq film izleznal li e? I dali princesata Skarlet Johansons igrae v nego,ili dali moejete mi kajete filmi s tazi princesa sus izkluchenie na The Prestige nego veche go gledah![]()
![]()
Nikoi li ne se seshta![]()
chsh ne se obajdai! ima hora koito poveche razbirat ot tebe i moje da znaqt!Първоначално написано от miminia
tiho piklo kazah ti tva che si neuka i neznaesh za takia filmi nepishi,ima hora deto znaqt!Първоначално написано от miminia
![]()
неее никой не знае за тфа аре бегай пикльо и азс ъм момиче бе фльорцо такава или може би си баш пикльо
Izlishen flood,koito neznae takav film da ne komentira...Първоначално написано от miminia
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ами доколкото помня Джъстин участваше в един филм наречен "Едисън" (Еdison), за друг не се сещам сега
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Dz imam spomen che predi 1-2 sedmici slushah nqkade po kanal 1 melotv nehsto si tam,che toq justin iskal filma da izlezne predi albuma ili obratnoto..dz,ta trqq da e nekuf nov,a v noviq mu klip igrae taq a klipa e kato nekvo filmche i si pomislih dali ne e s elementi ot toq film za koito chuhПървоначално написано от aP0kAlIpSiS
vpr ne uspqh da namera film s takova ime![]()
ne s1m 4uval za nikak1v film s justin
Nqkoi drug da se seshta film sus Skarlet?![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Филма не е нищо особено.Джъстин играе репортер,който попада на някакви документи.Както винаги замесени са фе бе ре.(не помня мн добре гледах го отдавна). И убиваха един в апартамента на репортерчето ,с един чернокож от фе бе ре,който уж щеше да убива героя на Джъстин,но в последствие от службата ги предадоха и той уби всичките си колеги.Първоначално написано от DjBaloon
Съжалявам, че обяснявам така объркано,но нещо не го помня целия,което показва, че не е бил нещо запомнящо се,а повтаряща се история в поне още 10 филма.
Колкото до новия филм-съжалявам много, че не мога да помогна,но не съм чула нищо за него. Хо наистина ще ми е интересно да видя Джъстин и Скарлет като влюбена двойка.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Mersi mnogo na vsichkiNo ako nqkoi se seti ili vidi neshto neka pishe tuk;] Predpolagam ste gledali fklipa what goes around comes back around,iskam takova filmche da izlezne s skarlet;]