- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14.02-kak be6e
Аааааааааааааааа, ГангстерО, немА се разберем така.
Определено искаш да ме засрамиш..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
и аз много и се радвамПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Ееееееееееее, засрамихте ме. Край !![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Едит
Само аз ли не правих секс? Ох,дано тези дни да наваксам!
голяяяма загуба ..Първоначално написано от krem4et0
казах го с иронияПървоначално написано от krem4et0
![]()
Вчера яко ме е преебаха отначало...подарих и рози както и едно подараче..а тя на мен кфо....х*й....но както и да е после си го навакса!Яката раота...този 14 февруари го обожавам напрау...
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Kato prochetoh postovete vi i stignah do izvoda che e imalo qko shibing party=D> Za men tova puk e nalojen katolicheski praznik i ne go praznuvah... otidohme si na kruchma kakto si e po tradiciq s moq priqtel i piinahme po sluchai Trifon Zarezan po nqkolko chashki cherveno vince vse pak neka budem bulgari
![]()
![]()
бепше ми много яко![]()
И свирене на инструмент, нали!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
всъщност не, този път нямашеПървоначално написано от Анонимко
![]()
какво да ви кажа....готвех се за един незабравим 1ви Свети Валентин....
След вчера се чувствам безкрайно излъган![]()
![]()
![]()
щот си се напил като шопарПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Аз пък уж не пих много,а изведнъж като спрях танците и ме отряза водката яко.В 3h. моя ме прибра и аз легнах полу-умряла.А уж трябваше да прекараме ноща заедно![]()
Иначе беше мн весело.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
taka sa otrqzah.....vuob6te neznam hul li be6e....lo6o li be6e....ae iam nqkvi spomeni....bqh na diskoteka po edno vreme.....
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
От кога зимат несъразмерни,непропорцион лни и невероятно слаби хора за манекени,или това е някоя нова мода.Викаш още по-красив,браво моето момче,само дето никой не обърна внимание на празните ти приказки.Иначе похвално че мечтаеш да станеш манекен,но ти трябват още около 15-20кг,и то чисти,за да добиеш хубава фогура,сега си просто една щека.Първоначално написано от Вълка
имаше от всичко по многооооо![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ima6e i keks i vsqkvi takiva...........be6e mn got
Яко манджаренеПървоначално написано от cuceto_sf
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Аз си изкарах много яко!До 00:00ч. празнувахме Свети Валентин и Трифон Зарезан,а след това рожденният ден на приятеля ми!![]()
За мене дори и 1 Валентинка не се уреди...
Не беше празника мечта. Изкарах си добре с приятеля ми в приятеля му.. като за едно добра нормална вечер, но не и като за ден на влюбените.
Друг път не се хващам да се занимавам с романтични неща и т.н. щом аз лично не съм удовлетворена. Бих искала освен да радвам и да ме зарадват. На следващия ден - 15 си изкарахме добре, но все пак държах 14.02 да е този празник който някой от приятелките ми получиха.., а не поредната вечер.
С една дума - Разочарована.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ами ..бях на крачма с едни фр ..и тайкато цял ден нямаше време кога да ям и отивам на крачмата абсолютно гладна и разбира се сядам и си порачвам бира , след първата бира се нахраних (с бирата) ..последва вино 4-5 чаши и бях замаяна тва беше рекорда ми за напиване с най-малко алкохол ..ае беше готино беше един добър трифон зарезан ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....