Първоначално написано от
Вълка

Първоначално написано от
Анонимко

Първоначално написано от
doky

Първоначално написано от
Вълка

Първоначално написано от
bungle
Абе,
Вълчо, ти обезкосмяваш ли се ?

Не просто не съм много космат - хех да не съм пеерасче въпреки че скоро ще стана манекен може и модел и за съжаление ще трябва някои места да ги минавам с кола маска - е за мой късмет ще съм още по красив

иначе Не се обескосмявам
Ice - скоро може и да ми покажеш :P
От кога зимат несъразмерни,непропорцион лни и невероятно слаби хора за манекени,или това е някоя нова мода.Викаш още по-красив,браво моето момче,само дето никой не обърна внимание на празните ти приказки.Иначе похвално че мечтаеш да станеш манекен,но ти трябват още около 15-20кг,и то чисти,за да добиеш хубава фогура,сега си просто една щека.
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА преди да ти прочета поста си мислех тва да напиша. Аве как може при наличието на ужасно тяло като твоето да се гордееш ве?!

Аз ако бях такъф хърбав като тебе нямаше да изляза от фитнес залата камоли да си сложа снимка за аватар. Незнам кво се опитваш да покажеш, но си абсолютен смешник копеле.

И защо си мислиш че точно на тебе трябва да ти вярвам бе ?!
Все едно ти си с перфектното тяло и въобще къде си тръгнал да говориш като самия ти може да си Една дебела свиня !
Така или иначе мерси за критиките защото сега поне знам някои неща и ще ги оправа докато вие седете на тъпите компи и си критикувайте ! пък когато станете на 20 години и вече сте дебели свине ще видите как ще ви се смея ! Защото Е МНОГО ПО ДОБРЕ ДА СИ С ТАКОВА ТЯЛО КАТО МОЙТО (ЗАщОТО ПОВЕЧЕ МОМИЧЕТА С КОИТО СЪМ БИЛ СА МИ КАЗВАЛИ ЧЕ Е ПРЕКРАСНО А ПО ПРИНЦИП СА БИЛИ ПОЛОВИНАТА МАНЕКЕНКИ .... СЕ ТАЯ ПРОСТО ) ОТКОЛКОТО ДА СЪМ НЯКАКВА СВИНЯ ( КАТО ВАС И ДА КРИТИКУВАМ ДРУГИТЕ ) КОЯТО САМО ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА СВАЛИ КИЛЦАТА НАБРАНИ ДОКАТО СЕДИТЕ НА КОМПА

- тва е за phahaH AH AHAX A xa aha hah hahcxha hxah xahxh axh h
Ми пич аз имам 2 години до 20,нямай грижи за мен.Ти нямаш право да критикуваш,защото нямаш какво,никой от нас не е дал снимка за показ,защото е страшно позьорско и малоумно.Просто ти дадох някой съвети в началото като човек,който се занимава с фитнес от значително повече време от теб,но ти си знаеш на твойто.Просто си избий от главата,че имап хубаво тяло,че то даже не е и нормално,много под нормата си.Застани до едно момиче,ръцете ви ще са почти еднакви,в раменете си тясен,което е голям минус,пък и костната ти структура не е добра,така че сам си прави сметка с тези снимки какво постигаш,освен подигравките,които са заслужени.А тва за манекенките не е критерий,те повечето са умствено изостанали,а другите фъфлят,поне тези,които ги познавам,или пък спазват зверски диети за да станат по 30кг.,после със системи ги крепят да не се разпаднат.За тях може и да си перфектен,но за една зряла жена си по-скоро дете,те искат да усетят мъжкото,мускулите,а тези неща при теб липсват.