- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно ново начало
Едно ново начало ... след няколко провала от притеснение да не влезне някой в стаята, в която тя ми духа ... не може да ми стане.
Казвам и, че трябва да е по-спокойно, но тя иска и не мога да и откажа. Т'ва е голяма беля на главата ... А всеки момент може да влезе някой от тяхните в нейната стая ...![]()
![]()
Сега смятам да е на терасата, за да мога поне долните гащи да си вдигнаСериозно започвам да се плаша ...
~
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Що па трябва да сте у тях и то когато нейните са си в къщи?
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
няма как да ни вълнуват по-малко твоите екстремни преживявания![]()
Тя не се притеснява и изявява желание да ти д*ха хем сте в тях .. а ти си седнал да се вайкаш ... прай си кефа и не му мисли щом на нея не и пука \/
Бе то така най-лесно ... Ма 2-ри път баща и да ни хване ... кофти далавера става ...![]()
У нас има хора винаги.
А тя ... и в средата на цетъра да е пак ши си иска![]()
Вече съм в шок![]()
хахах имаш си фенки, които от близо те следят и знаят много за теб... мислил ли си за фенклуб?Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
а у тях вечно ли има някой? твойта е голяма сърбеланаПървоначално написано от He3aBuCuM
като се стъмни натисни я в някой вход в друг квартал (ако се притеснявате да сте във вашите си там) м/у етажите...в 2ч посред нощ
не вярвам да ви хване някой
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да си 4увал за "най-новото" изобретение на науката наре4ено КЛЮ4АЛКА и КЛЮ4![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Тва е се едно да ме питаш защо из влизам в тоя форум, (за разлика от него обаче аз има как да ме вълнуват по малко неговите екстремни преживявания - това е така поради факта че дори не съм прочел за какво става въпрос в темата)Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
2т. системно
аууу, ся да не земеш и да ме изкажеш на някоя другарка ?Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
![]()
амайо, ти що влизаш в тоя форум като се вълнуваш по-малко и от мен ?
следя ти постовете !
а относно темата - тя е... хм... да кежем глуповатадаже няма въпрос в нея
"ооо някой ше влезе докато ми правят свирка и после ще ме гилотинират![]()
ама аз съм умен - другия път ще сме на терасата, за да мога да скоча преди да ме хванат"
но пича не може да се сети - ключалки, други места (едва ли другарката му ще го зареже щото видиш ли не иска да я ебне у тях)....
помощ, трябва да акам в тоалетна А, ама тя е заета, а не мога да ползвам Б по някви тъпи прични
сега какво следва ?
аре, стига, бе![]()
Е, добре, не може ли у вас?Като не искаш да ти прави свирка, просто не й позволяваш.
[quote="sexy_anji_"]да си 4увал за "най-новото" изобретение на науката наре4ено КЛЮ4АЛКА и КЛЮ4![]()
=D>
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Ходете в банята, бре !
Ние с моя си се натискаме доволно в стаята, като реша, че искам да му духам просто го хващам за ръчичка и айде в банята. Нищо, че във всяка една стая от апартамента има поне по един човек...
Пък и.... к'во толкова ? И те са били млади.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ама не мога да разбера защо задължително тряя да е у тях при положение че има хора,ама ако немате друга възможност верно отивате или в банята или в тоалетната поне една от двете тряя да се заключва![]()
Никой не умира девствен..живота секи преебава !
Хах ... мноу интересно. Ама като пита някой що се заключваме ?да си 4увал за "най-новото" изобретение на науката наре4ено КЛЮ4АЛКА и КЛЮ4
Както и да е. Проблема е решен. И без това се събираме 2 двойки у тях ши сме на смени на терасата. Че като дойде някой те да дават сигнал
Брей чи сме умници бе ...![]()
evala mu praa na momi4eto dai mi telefon az 6 se razbera nqkak s neq pyk ako ni fane maika i o6te po huu s gospod sym ve4erql![]()
Мммм,доста безмислено и глуповатичко...Това с терасата на мен поне не ми звучи като разумно решение на "проблема" ти, но ти сам си решаваш,намерете си място на което поне от време на време може да оставате само 2-мата и да не се притеснявате за нищо,пък било то и за малко
Що не пишеш с реалния ти ник ... ?evala mu praa na momi4eto dai mi telefon az 6 se razbera nqkak s neq pyk ako ni fane maika i o6te po huu s gospod sym ve4erql
Или ще кажеш, че нямаш ник ... ? Уоу ! Не ми се ще да вярвам.
Ей такива като тебе са ... измеТ - само т'ва мога да кажа !
Големия проблем!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Iii mnogo umno izmisleno - na terasata, posred zima, da ti zamryzne turulqnkata...Iha 4e qko use6tane 6te e....
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...