.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Фен
    Град
    Между Ада и Рая...

НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОИ..АБСОЛЮТНО НИКОИ!!!!

Не ви пожелавам това което се случи на мен..на 14ти февруари да очакваш да си с любимия човек а да го видиш с друга да сте на едно кафе а той да целува друга и да не ви поглежда във очите после да ви търси в чата за да ви дава обяснение защото не е могъл да ви го даде на живо..НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО...сега си скърбя самичка и смао приятелите ми са до мен..поне съм оптимист и знам че ще се оправя но незнам кога защото за него явно нашата ръзка е била нищо но за мен значеше много.. ...ако искате не давайте мнения..просто исках да споделя..

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ужасно...кретен..ла*новоз...е тва са мъжете..(айде някой ,има и много свестни)..миличка,не си късай нервите за кретени .
    2 т. от правилника. Бан на профил

oo milichka nedei da se raztroivash
    qvno ne te zaslujava i tova moje da go napravi zamo edin glupak da te narani taka gadno (((((
    ))) USMIXHVAI TE SE POVECHE,NO NE SE LENDZETE NA VSI4KO xaxa

Град
    sofia
    znam kakwo ti i s men se slu4i ne6to podobno ne be6e baj na sveti valentin no taka se polu4i 4e nakraq razbrah 4e me e lagal za vsi4ko. samo se draj jivota prodaljava i sa6to tak jivota e palen s kreteni koito ne znaqt kakto gubqt i se pravqt na broikajii
    Tu es un r

Няма смисъл да тъгуваш за него.Все пак момчета по света има много.Момчетата са едни неблагодарни животни.Не си струва заради него да се отчайваш.Той просто е доказъл с това си поведение че шибан тъпанар.Недей да мислиш за него!

Леле и на мен ми стана кофти
    Не ме интересува какво говорят зад гърба ми.......Важното е когато се обърна всички да МЪЛЧАТ !!!!!!!

Въобще не се занимавай с човек, който е постъпил с теб по този начин.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Nekfa
    Guest
    uff milata NEDEI da se razstroivash!Emi ti zashto sled kato go vidia ne otide do nego i ne mu plqsna edin qk shamar!?Ili shto ne mu vze chashata...i da mu izleish tva deto pii vyrhu nego ili vyrhu momi4eto,koeto e bilo s nego.I posle im kaji "sorry bez da iskam" i se vrytvash i s visoko vdignata glava... i podminavash

Град
    Варна, България
    Просто той не те заслужава,не трябва да си тровиш нервите заради такива глупаци,просто не трябва!
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    кофти , съжалявам ..
    какво мога да ти кажа освен , че така е трябвало - така е станало !
    Можеше дори да се ожените и след време , когато иамте деца да го хванеш в крачка ..
    Не съжалявай за нишо !

Странно познато миналата година приятелката ми ме заряза на съшия ден и то с усмивка

Guest
    Цитирай Първоначално написано от C.K
    Странно познато миналата година приятелката ми ме заряза на съшия ден и то с усмивка
    Кофти.

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Мерси много на сички за мненията..сериозно ви казвам докато ги четях и ми се вдигна настроението..а относно тва момче наистина голям мухлйо се извъди но не искам да му губя приятелството и чесно да ви кажа зех да се поопраям вече..все пак живота продължава с него и без него.. [-o<

Повече от фен
    bahti i tapaka .. trqbva da si optimist,vajnoto e che imash priqteli do teb i skoro shte namerish podhodqshto momche

Even heaven is hell without you

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от puhchence_f
    Все пак момчета по света има много.Момчетата са едни неблагодарни животни.
    ей ей Извинявай много но не всички сме такива.....а доколкото този тапанар...нямам думи просто човека е уникален непокис и така...Няма да се предаваш това че тоз се е оказал идеот не означава че всички момчета сме идиоти!нали така puhchence_f :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    in the city of nightmares
    леле бати говедата има недей да плачеш и да си хабиш нервите за някво леке!!! не си заслужава за някъв там опитай се да забравиш и го остави да си живее жалкия живот а ти давай напред мисли си за бъдещето а от миналото остави само хубавите моменти другите ги разкарай от главата си!!! а й всяко зло за добро
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Е, не си сама, щом приятелите ти са до теб!Това е по-важно от човек постъпил така с теб.Опитай се да забравиш тази неприятна случка, която те е разстроила и да продължиш напред без това момче.

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Сериозно малко съм шокирана...но миличка наистина недей да тъжиш за т'ва л*йно,Егасу простака,и аз имах такава случка...всички,които са писали по темата са напълно прави остави миналото зад гърба си и мисли за бъдещето...има безброй много момчета приятелите ти ще ти помогнат да го превъзмогнеш...само напред
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Повече от фен
    Щом връзката ви не е значела нищо за него не си заслужава да скърбиш(това вече са го написали и преди мен).В момента може да ти е трудно,но се опитай да се отърсиш от чувствата си,опитай се да го забравиш,дори да ти е много трудно.Иначе може да попаднеш в капан,от който да не можеш да се измъкнеш много време.Ако се задълбаеш в проблема,ако мислиш само затова ще си причиниш адски много болка,от която няма смисъл.Защото на никой не му пука.Така че опитай се да мислиш позитивно и да не се предаваш.Само така болката ще си отиде и няма да се измъчваш повече.

Фен
    Град
    сф
    macka nqma smisal pove4e da ti puka,iztrii go ot sarceto si!caka6 desen buton i DELETE ...qvno e nqkoi ot tiq glupavite playboys-kompleksari,koito se ebavat s na6ite 4uvstva...nai-hubavoto e 4e si optimist i 4e ima6 priqteli do sebe si ...ne 4e zvu4i mn dobre,no ako ima6 ydoben moment my otmasti! ....iztrii salzite i tagata i prodaljavai \/ !ne si trovi prekrasniq jivot zaradi nqkaf muhlio ....s teb sum ni6ty 4e ne me poznaa6 ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Едно ще ти кажа - този е бил бахти и простака. Теглиш му едни майни .. и няма какво друго да правиш .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на maybelline
    И аз наскоро преживях една раздяла и разбирам как се чувстваш.Важното тук си го осъзнала - ще се оправиш.Аз също се питах кога ще е и стана по-бързо отколкото очаквах.Сега ти се струва,че светът няма смисъл без момчето.Не е така и ще го разбереш скоро.Сега се отдай спокойно на мъката си и тя ще мине по-бързо.Споделяй с приятели и с всеки,който може да ти помогне според теб.Когато аз страдах,споделих с 5-6 приятелки(не се познават помежду си),майка си,училищната лекарка и дори малко с класната.И това много ми помогна.Важно е да знаеш,че първите 3-4 дни ще ти е много гадно,затова по-добре не слушай любима музика и нищо,което после ще ти напомня този момент на мъка.От теб зависи колко бързо и ефективно ще се справиш.Момчето те е предало.При мен беше нещо...подобно.Когато се сещах колко е държал на мен(след като открих,че не е държал особено много) и като си мислех за причината да скъсаме,се чувствах по-добре.Накрая започнах и да си повтарям,че той никога не е бил мой и наистина вярвам в това.Ще се справиш.Както една от най-добрите ми прителки ми каза - въпросът е доколко ти ще си позволиш да го забравиш.
    Определено е било гадно,това изобщо не може да се оспорва.Това,което чувстваш сега е временно и е важно да знаеш,че ще се оправиш.Трябва обаче да положиш усилия за това и заедно с приятелите си и всички,които чувстваш близки,да се справиш.Желая ти късмет и съм сигурна,че ще се справиш.Ако имаш нужда от friend (за съвет и подкрепа) докато е такова положението,пиши ми ЛС.

ujas... tova e istinski ad sigurna sum...6te se opravi6 ..gledai samo na pred!
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Пълен задръстеняк!!!за кво се мисли тоя???
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

БИМ БАМ БУМ ТРЯС по главата на тоя дебил! как тъй ше му търсиш пак приятелството,ехо, вълка кожата си мени ама нрава... трябва той да те потърси пръв а после да прецениш дали ще го приемеш!
    Don't let nobody tell you, your life is over,
    Be every color that you are,
    Into the rush now,
    You don't have to know how,
    Know it all before you'll try.

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от Nivea
    БИМ БАМ БУМ ТРЯС по главата на тоя дебил! как тъй ше му търсиш пак приятелството,ехо, вълка кожата си мени ама нрава... трябва той да те потърси пръв а после да прецениш дали ще го приемеш!

Аз не му го търся приятелството просто искам да го запазя защото се извъди голям кретен в любовта но знае супер много за мен и сега разбирам че ще ми бъде по-добър приятел отколкото гадже..мерси много на всички за мненията и много мерси на maybelline и на всички останали за подкрепата..
    и един съвет Nivea намали си аватара..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си