- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОИ..АБСОЛЮТНО НИКОИ!!!!
душа колкото и тъпо и клиширано да звучи има много други момчета къде къде по-свестни е така ! Не се коси..и не го търси ! (само те съветвам) защото той ще те има за приятелка,а ти него не..той ще ти споделя за нея..а ти ще мислиш за него..По добре изобщо не поддържаи връзка с него освен здрасти-здравей
I am a violet butterfly !
не си струва да се ядосваш!щом е постъпил така с теб не те заслужава,но все пак е мн гадна постъпката муима още мн и такива като него и по-добри така че спокойно и други ще има
![]()
ем няма как да сем само здравй-здрасти щото по принцип се движим в една компания..но поне той идва рядко в моя град тей че тва е моето успокоение..Първоначално написано от JenKa`
hehe naposleduk pove4eto mom4eta, koito sre6tam sa takiva; kvo da ti kaja-maj kato laino na dujd(dnes e bukvalno). Da me izvinqvat mom4etata ,no dnes se ubedih 4e za ni6to ne stavat, osven za aktjori. ama i nie sme si vinovni-vse si mislim 4e 6te doide nqkoe super qko mom4e i 6te obi4a samo nas....e da, ama ne.... slez na zemqta, i az predi si imah edin takuv( s koito sega sme uj priqteli, no ne mislq 4e se polu4ava)
istinata e 4e nie iskame da ni se slu4i ne6to krasivo i sme sklonni da vqrvame na vuprosnite mili i sladki "muje" abeeee kvu muj e toq deto se celuva s druga pred teb? i o6te ne6to Ti gordost i samoyvajenie nqma6 li???? za kvo vuob6te govori6 s nego? zaebi go i tva e. mnogo mu zdrave, 6te ti bude interesen do edin moment posle 6te ti stane jaluk.
are macka bye i da znae6 4e nqkoi muje sa goveda
Леле ти явно тотално си отчаяна от сички момчетаВиж ся,верно,мноо от нас са големи ла*на,за съжление,но така е,като повечето момичета се свалят на всяко симпатично момче,и после си блъскат главата от яд.Важен е изборът,срещате някъв и си мислите,че той е перфектния,единствения и неповторимия,е перфектни няма,после разбирате,че просто е бил "Актьор"
Ujas ....ako bqh na tvoe mqsto v taq situaciq 6tqh da stana i da otida nqkude drugade za da mu pokaja 4e moga i bez nego kakto i toi te e nakaral da revnuva6.a pyk ako se opita da me potyrsi..nqma da otgovarqm na nikoe negovo povikvane ili sms.nai lesno e da kaje syjalqvam....no i ve4e banalno..![]()
-=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-
Това ми хареса наистина трябваше да отидеш и да му развалиш срещатата и да си тръгнеш с високо вдигната глава защотот той не те заслужава недей да се натъжаваш заради това лайноПървоначално написано от Nekfa
Хех поне тука преобладава женското мнение, аз искам да ти кажа, че не всички са лоши и все някога ще намериш точния просто ... на такъв човек си попаднала. Изправи се и продължи напред
Първоначално написано от Ice_Queen
права е има представители от моя пол които са големи тъпанари само знаят да изневеряват и немогат да оценят че някой жени като тебе и Ice queen са много ценни и добри и е грамаден грях да им изневеряваш важното е да не мислиш за това и с вдигната глава да си продължиш живота а ако си му ядосана имаш пълното право да мъ го върнеш тъпкано.
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
и още нещо помни че си късметлиика щом приятелите ти са до теб при мен лично е друго. Аз си нямах никой който да ме окоражи никой който да е до мен когато моята приятелка ме напусна много гнусно с публично унижение. Всичко се стовари върху коравото ми сърце но все пак си продължих живота знам какво е. Просто недей да се тормозиш с него и се остави на живота. Ще намериш и друг 100 пъти по добър от този кретен.
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
eeeeexxxxx boje kak moje da ima takiva sa6testva na toq svet prosto nz kakvo da kaja osven 4e toq ne zaslujava da prolee6 za nego nito edna salza
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
tctct toq e golqm izrod..ne te zaslujava...![]()
кфо ще ревеш за някфо копеле...като го видиш с друга заеби го...дори в чата да ти пише не му отговаряй..абе изобще - не мисли за такъф не си струва
хахаххаха кво яко ти го е забил
Недей така. Не си заслужава зарад някав кретен да страдаш толкова. Знам, че е гадно, но трябва да го преодолееш
!!!
ole milichkAa..gorkichkata...toQ zaslujava da sa parji v ada ... che e naranil chovek za kogoto e tvardql che obicha...zabravi go0o...pone mojesh da se opitash da ne mislish za tfa..znam che shte ti e trudno no s podkrapata na priqtelite ti sichko shte se opravi ;]
малеее как не си отишла при него да го направиш на нищо пред цялото кафе ама да се развикаш достатъчно много че да му се иска да не е жив..бахти нещасника мърляв! тоя не те заслужава..малее баси как ме дразнят такива кретени! ще ме извиняваш че сте били заедно..ама поне да знаеш повече каквото и да става да не му вярваш...а ако намериш начин да му го върнеш..идеално!....
ПП: написаното по-горе важи само за такива случаи...когато си хванал неверника на местопрестъплението...а за отмъщението..протива сам ама тоя си го салужава! КРЕТЕН!
Аз ако бях на тебе как съм го видял влизам и разбирам кфо точно и как точно.Така ше го прецакаш и пред другата.
V takyv moment mojesh da razberesh koi sa ti istinskite priqteli i koi ne.Nedei da tyjish tolkova.Svetyt ne svyrshva s edno momche.Prodylji napred sama.Shte si namerish drug po - dobyr.A shtom tozi e postypil taka s teb prosto ne si zaslujava da plachesh za nego,ne e dostoen za teb.
Първоначално написано от Gravity^of^love
![]()
az kakvato sum bih go napravila za smeh na cqloto cafe i nai-veche i pred onaq murla \/
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
naistina toi e postapil mnogo gadno no ti ne si vinovna toi shte sajali po kasno no ti shte vidish che shte sreshnesh nqkoi po dobar ot nego qvno toi ne te zaslujava ne se obvinqvai poskarbi malko i shte ti mine
Ох миличка и с мен се случи същото наскоро...влизам в едно кафе, той на съседна маса се целува с едно момиче, видя ме и на всичкото отгоре продължи...после естествено аз излязах виновна за всичко...мъжете са просто ....(цензура)....![]()
Ако искаш да си поговориш с някой, потърси ме в скайп - simon4e91
Точно така !!!леле бати говедата има недей да плачеш и да си хабиш нервите за някво леке!!! не си заслужава за някъв там опитай се да забравиш и го остави да си живее жалкия живот а ти давай напред мисли си за бъдещето а от миналото остави само хубавите моменти другите ги разкарай от главата си!!! а й всяко зло за добро
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.