И аз наскоро преживях една раздяла и разбирам как се чувстваш.Важното тук си го осъзнала - ще се оправиш.Аз също се питах кога ще е и стана по-бързо отколкото очаквах.Сега ти се струва,че светът няма смисъл без момчето.Не е така и ще го разбереш скоро.Сега се отдай спокойно на мъката си и тя ще мине по-бързо.Споделяй с приятели и с всеки,който може да ти помогне според теб.Когато аз страдах,споделих с 5-6 приятелки(не се познават помежду си),майка си,училищната лекарка и дори малко с класната.И това много ми помогна.Важно е да знаеш,че първите 3-4 дни ще ти е много гадно,затова по-добре не слушай любима музика и нищо,което после ще ти напомня този момент на мъка.От теб зависи колко бързо и ефективно ще се справиш.Момчето те е предало.При мен беше нещо...подобно.Когато се сещах колко е държал на мен(след като открих,че не е държал особено много) и като си мислех за причината да скъсаме,се чувствах по-добре.Накрая започнах и да си повтарям,че той никога не е бил мой и наистина вярвам в това.Ще се справиш.Както една от най-добрите ми прителки ми каза - въпросът е доколко ти ще си позволиш да го забравиш.
Определено е било гадно,това изобщо не може да се оспорва.Това,което чувстваш сега е временно и е важно да знаеш,че ще се оправиш.Трябва обаче да положиш усилия за това и заедно с приятелите си и всички,които чувстваш близки,да се справиш.Желая ти късмет и съм сигурна,че ще се справиш.Ако имаш нужда от friend (за съвет и подкрепа) докато е такова положението,пиши ми ЛС.