- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Все още не мога да го забравя.
mnogo mi e kofti,sega kakto mina Sv.Valentin i mi e super shit....ebati...moqta istoriq e kak da kaja...po-skoro v minaloto,smisul,che ne sme se vijdali ot mnogo mnogo vreme.....znam,che toi sega si ima priqtelka...i mi stava super gadno,kato se zamislq,che az oshte mislq za nego,a toi sig v momenta e v neinite pregrutki...mnogo go haresvah/haresvam,makar da mina sig kolko polovin godina...s nego se celunah za purvi put,ot togava ne sum se celuvala...i to beshe mnogo smeshno,kato se zamislq...ama neznam,prosto opitvam se da go zabravq no ne moga...mnogo tupo,daje sama go razbiram,che e tupo,tova koeto go pravq,pri polojenie,che neznam toi dori si misli,oshte za men..i v sushtoto vreme se draznq,che si mislq za nego,obivnqvam se,che sega ne sme zaedno,no vsushtnot i toi ne se durjeshe idealno...neznam prosto reshih da spodelq s vas i po nqkakuv nachin da mi kajete li neshto,da me uspokoite ,,neznam..prosto nishto ne znam,znam samo che mi e mnogo tujno
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
smisul mina polovin godina,ot kakto ne sum go vijdala,inache nie ne sme hodeli..no kak da kaja,mina mai godina i polovina,ot momenta,kogato se "haresvahme"....mnogo mi e kofti...;(
Споко не тъжи,намери си някое момче или излиза с приатели гледай да се разсейваш и да не мислиш за него,явно не те заслужава щом не се е държал "Иделано" с теб.Просто се забавлявай и нему мисли ,знам ,че е лесно да ти го кажа ,но опитай няма да стане моментално всичко с времето си спокойно![]()
Еми, все пак са минали 6 месеца.Малко е вероятно да мисли за теб.Но ти направила ли си усилия да го забравиш и искаш ли?
Не мога да го забравя..щом страдаш,щом само болка ти носи в момента това ...този...тва мъжко..значи не си струва.Мила живота е красив,какъв е смисъла да си даваме сърцата и душите за хора които не го оценяват?няма смисъл!!!!! На възраст сме на която трябва да се смеем,да обичаме ,да ни е кеф и т.н...Не можеш да го забравиш!о.к!Научи се да живееш без него !
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от ХодещСъвет
Ами да,моя грешка...аз лично се научавам,привиквам,налагам ..какво искаш му кажи,идеята е 1 и съща .
Живей в настоящето,загърби миналото,колкото и хубаво да е било то!
mnogo vi blagodarqНе мога да го забравя..щом страдаш,щом само болка ти носи в момента това ...този...тва мъжко..значи не си струва.Мила живота е красив,какъв е смисъла да си даваме сърцата и душите за хора които не го оценяват?няма смисъл!!!!! На възраст сме на която трябва да се смеем,да обичаме ,да ни е кеф и т.н...Не можеш да го забравиш!о.к!Научи се да живееш без него !
tova beshe mnogo tochno,mnogo ti blagodarqnaistina trqbva,da ostavq vsichko v minaloto,ama,nqkak si ...super durjah na nego,ama mnogo..i za tova sega nqkvo ot edva li ne "sun" stana tochno edno nishto...i to zaradi tova sushtoto mi e gadno,ili po-tochno che sum vqrvala a sum ostanala izlugana..;(
Горе главата миличка,ако ти се говори по обстойно с човек който преживява твоя проблем, има ми ICQtoПървоначално написано от sad`smileеееe
Хубава вечер!