.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Пяна за коса

Купих си пяна за коса (Professional Toush- Styling Mousse) И уж си сложих, но незнаех как се слага и косата ми стана като СУПЕР МАЗНА!
    На нея пишеше Super Hold ама аз така и не разбрах какво трябва да значи! То какви видове има? На мокра или на суха коса се слага? Реше ли се след това? Суши ли се? Как се начупва косата ... с ролки ли или?
    ПЛС помогнете, 4е иначе никога няма да се оправя?!

Guest
    az polzvam na Wella- Ultra Strong. O6te dokato mi e mokra kosata q ma4kam s pqna, posle poizsu6avam sys se6oara i se na4upva super qkoNe znam ot kakvo moje da ti izglejda mazna kosata...ako si slojila v korenite i si q zagladila li nz..poprincip ne se slaga v korenite, a po kym krai6tata, az pone taka pravq

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    tva gore beh az aa i sy6to- NE q reshi v nikyv sluchei, stava ujasna.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    pqnata za kosa se slaga na mokra kosa ( s glavata nadolu) i taka se syshi. namachkva se kosata i stava hem kydrava hem obemna az pravq taka ot 2 godini i stava super. Polzvam pqna na Taft nai-silnata.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    da,kosata se ma4ka s glava nadolu i sa6to taka se su6i nadolu.az se su6a s difuzera na se6oara,taka stavam kato kukli4ka \/ az si q slagam na suxa kosa,no sam probvala i s mokra,no su6eneto e pove4e.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си