.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: podaryk za klasna

podaryk za klasna

8-mi mart nablizajava i klasa ni reshihme da syberem pari i da kupim podaryk na klasnata ni. No ima edin problem - tq ne obicha da poluchava cvetq. Daite idei za podaruk v koito ne sa vkliucheni cvetqta neshto podhodqshto za jena i za g-ja. Blagodarq vi predvaritelno.
    kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki

Повече от фен
    Град
    София
    с какви средства разполагате?

Ми ние на нашата подарихме един хубав тефтер и писалка с пиромолив, малко тъпичко, но...А пък по-предната година и подарихме комплект от 5 цжята маркери за дъска забучени на една гъбичка и цветя, ама цветята отпадат, ако се сетя нещо друго...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Зависи що за човек е...
    На наши учители сме подарявали цветя, голямо плюшено мече от целия клас, много хубава книга, сувенири, картина
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Eми ние сме подарявали и колие, такаче ако имате достатъчно пари може някакво колие да и вземете
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Nie mianlata godina za osmi mart i podarixme elektri4esko fontan4e

Повече от фен
    Град
    София
    Nie mianlata godina za osmi mart i podarixme elektri4esko fontan4e
    браво на вас

emi 6te sybirame po 5 lv nie sme 23 u4enika tva pravi 120lv nqkade 115 ama da gi zakryglim predlagaite klasnata m/u dr e mn pekana za koleda na celiq klas ni podari po edna koledna igra4ka s karti4ka i na vsqka karti4ka pi6e6e razli4no poslanie izmisleno ot neq
    kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki

Повече от фен
    Град
    София
    ми за 115 лв да кажем може да купите някое бижу или парфюм ,вярно е че е много лично ама става добра идея

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ми зависи колко пари имате. Може картина или някакъв сувенир

За бала тия от моя клас искат да събираме по 20 лв и да купим нещо хубаво. Аз им казах да пратим класната с тия пари на "Пълна промяна" Ако вие имате толкова пари, може да направите същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си