.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Голям фен

MAYBELLINE лъжа и измама..

купих си спиралата ХХЛ на въпросната марка .. оба4е хи4 не стой като на телевизора мамка му... постоянно ми слепва миглите и колко много 4ерна спирала оставя, 4е направо ми иде да припаднакато се видя в огледалото-не ми харесва как стой.. все едно фал6ива спирала от 1 лев4е и съм си сложила около 20-30 пъти едно върху друго за да ми се слепнат хубаво миглите така по 5-6 на едно място и да изглеждам с 5 мигли на окото .. според мен е много е зле.. Вие ползвали ли сте я и какво мислите за нея
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Град
    in the city of nightmares
    хей ако вярваш на всички реклами ще се заринеш с боклуци по-добре разпитай няколко приятелки отколкото да вярваш на някакви реклами пълни с ефекти
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Ще ти кажа само 4е на рекламите за спирали слагат изкуствни мигли и затва изглеждат такива. Не се доверяваи на реклами но и не биа да слу6а6 постоянно приятелките си ,щото не си4ко дето на тях им седи добре и на тебе ще ти стои така.

Голям фен
    и все пак някой ползвал ли я е
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Guest
    Az q polzvam v momenta i sam dovolna Miglite mi izglejdat po- dulgi i obemni E moite po princip sa si hubavi No ti ne o4akvaj da ima6 migli kato ot reklamite za6toto sa izkustveni i ne naplastqvaj mnogo spirala za da ne se slepvat

Голям фен
    оф тес реклами !
    имах предвид 4е проблема ми е следния 4е не ми разделя миглите отделни ами ми ги събира и става някво супер гнусно. 5 мигли на едно и със 5милиграма спирала ис тава отврат и оставя суууупер много спирала пове4е от нужното и става супер гросно уф баси прецаквацията
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Guest
    Nz dali shte ti pomogne syvetyt mi, no nishto ne ti pre4i da probvash. Predi da nanesesh spiralata nanesi malko bademovo maslo vyrhu miglite si, i togava nanasqi spiralata, kato se staraesh da ne rpekalqvash s neq, nanesi vyzmojno nai-tynyk sloi. Zabelqzvam, 4e bademovoto maslo pomaga da ne se prenatrupva spiralata. Sled tova razreshi s nqkoq 4et4ica ili kraq na grebena(po-gystata mu 4ast). Ina4e za taq spirala nqmam vpe4etleniq, tyi kato ne sym q polzvala. Dano sym ti pomognala

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Mi sled kato si slojish spiralata i se obrazuwat wuprosnite 5 migli gi razreshi sys igla .. ama po wnimatelno da si izkarash nqkoe oko

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Mi sled kato si slojish spiralata i se obrazuwat wuprosnite 5 migli gi razreshi sys igla .. ama po wnimatelno da si izkarash nqkoe oko

не смятам да рискувам никоя 4аст на тялото си най малко скъпоценните ми о4и без който е ужастно да се живее заради една спирала ... мерси все пак.. просто не слагам много само докато я докосна до миглите си и то става ужасно БЛЯКС някой ползвал ли я е питам аз ?
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Спиралата е хубаава.. Въпроса не е само да си купиш спирала и да се намажеш и да си мислиш , че ще стане нещо , трябва да знаеш и как да си я сложиш тая спирала..

Голям фен
    ОМГ .. не си слагам спирала за 2ри път и смея да твърдя 4е с вси4ки други ми харесва как си слагам... с тази просто не ми харесва... изказвам си разо4арованието сега
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    ОМГ .. не си слагам спирала за 2ри път и смея да твърдя 4е с вси4ки други ми харесва как си слагам... с тази просто не ми харесва... изказвам си разо4арованието сега
    ami kato ti haresva polzvai drugite a za taq jalko 4e si si dala parite.. pone informativno kolko dade?

Голям фен
    12 evro ne sa mnogo ama za spirala i to falshiva kakvato se okaza
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Спиралата е хубаава.. Въпроса не е само да си купиш спирала и да се намажеш и да си мислиш , че ще стане нещо , трябва да знаеш и как да си я сложиш тая спирала..
    Мдаааа.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Аз точно тази спирала не съм я ползвала,но една приятелка я има и е много доволна.
    Близко до ума е,че ефекта никога не може да е като от рекламата,но все пак мисля,че спиралата не е лоша,а ако не ти харесва-вземи си друга.+ това все пак си зависи много и от миглите и от начина на поставяне.

Мега фен
    Град
    SF
    Спиралата е много хубава! Явно просто не я слагаш както трябва, защото на мен и на вси4ките ми познати, които са я ползвали, ни прави миглите страшни!

Робинята на Quench

Супер фен

Re: MAYBELLINE лъжа и измама..

Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    купих си спиралата ХХЛ на въпросната марка .. оба4е хи4 не стой като на телевизора мамка му... постоянно ми слепва миглите и колко много 4ерна спирала оставя, 4е направо ми иде да припаднакато се видя в огледалото-не ми харесва как стой.. все едно фал6ива спирала от 1 лев4е и съм си сложила около 20-30 пъти едно върху друго за да ми се слепнат хубаво миглите така по 5-6 на едно място и да изглеждам с 5 мигли на окото .. според мен е много е зле.. Вие ползвали ли сте я и какво мислите за нея
    не съм я ползвала,но трябваше първо да попиташ насам-натам дали я бива и тогава да я купиш..просто сичко по рекламите е така нагласено,че да се схванеш и накрая кфо-к*р..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Спиралата е много хубава! Явно просто не я слагаш както трябва, защото на мен и на вси4ките ми познати, които са я ползвали, ни прави миглите страшни!
    И аз я позвам и съм много доволна.
    .Просто не я слагаш както трябва сигурно..На мен нито ми се слепват таака нито нищо
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Аз също ползвам спиралата и съм супер доволна ! Това че на теб не ти харесва не ти дава право да казваш че меибълин е лъжа и измама ! Явно искаш да изглеждаш като тези на рекламата и за това си се разочаровала .. незнам

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sisi{P}
    Аз също ползвам спиралата и съм супер доволна ! Това че на теб не ти харесва не ти дава право да казваш че меибълин е лъжа и измама ! Явно искаш да изглеждаш като тези на рекламата и за това си се разочаровала .. незнам
    Btw tiq spirali sa super qki we, smisal az sq polzvam Volume Expres i moga da kaja, 4e e super qka, jestoka e taq spirala, a kato cqlo firmata sa6to e jestoka, smisal sq nqkfi moi griendki polzvat razni tehni produkti i si4kite sa mn dovolni, taka 4e......

Голям фен
    Ами да ти кажа тук има мн такива измислени марки-от тия по 12 лева където са-същата опаковка-само една буква различна и то за2-3 лева и аз отначало седа и гледам като тресната,ама може да си взела некав фалчификат-колко си дала за нея?

Guest
    ГЛУПОСТИ!
    Аз съм с такава спирала и мога да ти кажа,че постигам ефект.Може би просто ти не си я слагаш както трябва

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    Ами да ти кажа тук има мн такива измислени марки-от тия по 12 лева където са-същата опаковка-само една буква различна и то за2-3 лева и аз отначало седа и гледам като тресната,ама може да си взела некав фалчификат-колко си дала за нея?
    Mi da ti kaja ne am dala ni6to, smisal podariha mi q za Koleda, ma verno e jestoka, to donqkade zavisi ot tfa kak q slaga6, smisal moje da q slaga6 nepravilno, a donqkade si zavisi ot miglite, moje da si zela primerno vmesto spirala za obem da si zela spirala za odalhavane, de da znam, no spiralata e mn dobra

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    на мен също не ми харесват спиралите по рекламите, аз си ползвам една, която струва точно 1лв. и 50ст. но е супер, и мисля че е по-добра от тази скъпата

БебЕтатаа мииии

Мега фен Аватара на koalka
    Е, естествено, че лъжат.Ти какво очакваш?Освен това на рекламата са изкуствени миглите. Купи си на Максфактор някоя, хубави са.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си