.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: svirkiii

;[[
    Guest

svirkiii

zdraveite!zna4i sityaciqta e slednata.....imam si priqtel i dneska bqx y tqx nie ne sme pravili seks do sega i taka i dneska ne pravixme de,,,drygo imam vpredvid!ta zna4i dneska kato bqx y tqx re6ix da my napravq svirka(da yto4nq ne bqx pravila do sega) i taka po4nax nali tam i toi kaza 4e 6t svyr6i i da otidem v banqta i otidoxme i nali tam az my dyhah,,,nz kolko vreme e v kraina smetka toi ne svyr6i;[[[ v momenta mi e tolkova gadno zna4i iskam da popitam za6to ne svyr6iii????100% az ne sam mn dobra v svirkite vse pak mi be6e za prav put no nali toi pu6ka6e be6e my xybavy i posle samo az my vikam 6t svyr6va6 li i toi si bie6e 4ikiii i kaza mi ne moga i kaza nz kakvo stava sled tova tyi kato na mene mi pisna da my dyxam sprqx i se celyvaxme ,,onaq my rabota spadna i az nali go pitax non stop za6to taka i toi mi kaza za6toto go bilo sram ili ne6ty takova,, bna koeto izob6to ne vqrvam..ta iskam da popitam mom4etat trqbva li da se pritesnqvam 4e ne go vyjbyjdam i 4e ne moja da svyr6i ili ne vinagi e zadylzitelno da svyr6i6 ot svirka .. napravoo nzz ,, mn mi e tapo are kajete sq vie ,, 6to ne svyr6i?

Guest
    Бе ние се притесняваме като сме голи. Е аз 7 месеца вече с гаджето и не мога да съм напълно гол пред нея... срам ме е... Не бой се, а продължавай да духаш. Даже му дай да ти свърши в устата - много е яко.

Guest
    mili4ka ako si mu duhala da kajem 2 min estestveno 4e nqma da svar6i.kolkoto i hubavo da mu e do svar6vaneto si ima opredeleno vreme i nujda ot po-prodaljitelna stimulaciq....pff a pak kato po4nete da pravite sex 6te po4ne6 da iska6 po-bavno da svar6va ne se trevoji tova,4e ne e svar6il ne ozna4ava zadaljitelno 4e ti ne moje6 da go zadovoli6... uspeh

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Щото още не ги връткаш яки...

ух, как говоря и аз....

С опита се постига съвършенството.
    Така че, имай хъс.

И го помоли следващият път да те напътства, много по-лесно ще ти е. Успех и не се сдухвай. Поправимо е.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    Лапаш смучеш играеш с топките ближеш другото е въображение
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

;[[
    Guest
    sq 4etax temite koito ima v tyrsa4kata svyrzani s svirkite ii mbasi e edna tema ne vidqx nqkoi se oplakva 4e priqtelq my ne e svyr6ill samo na mene li se slu4ii tfa veeeeeeeee,,,,,,,,,,,

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    ае момиче как искаш приятеля ти да свърши като наи много 10мин да си му духала.....хората по 1ч се ебът и не могат да свършат пък ти..... !!!!Има и друго нещо...било ти е за 1ви път ти кфо искаш отраз да се научиш да въртиш питона ли...малко трудно!!не се предавай и се успокой!следващия път ще свърши че даже и още ще иска

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Ku4eK_f
    Guest
    мен пак още на парвата свирка ми свьрши барзо .. зависи от 4овека и от теб сама ... не мои само да си клату6ка6 главата .. вкараи си някав филм.. 4е е сладолед или нз....

xmmmMMm nz nz sig.ne6ty v nego e problema.Pone az dosega ne sam 4uvala maj da ne svar6i ot svirka...

Guest
    Извинявай,но на колко сте години?

Opit mu e maikata malko pove4e 6te se pouprajnqva6 i 6te stane rabotata.

;[[
    Guest
    ami na 17 sme!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ее за 1ви път ти е било. Никой не се ражда научен. С опит и желание всичко се постига.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мила , не се безпокой . Ще се справиш следващия път . Може пък и на него да му е било нещо не наред в настроението .
    Иначе знам , и на мен ми беше много гадно .. просто не му мисли много . И другия път се запаси с повечко желание и време. Не се притеснявай , ще успееш .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Има и по-притеснителни хора..не се притеснявай ни най малко!!!Аз си спомням,че на първата ми свирка приятелят ми сварши ама нз....ама ще вдиш,че като почнете и секс да правите ще се молиш да сваршва по-бавно ))

Град
    Варна
    Спокойно следващия път ще се получи!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Виж, нормално е да не свар6и. Кво трябва да те е страм, за6тото не прави6 добри свирки, еми било ти е за 1ви път. Никой не се е родил нау4ен. Следав6тия път го помоли да ти каже как му харесва то4но(като движения, бързина на движенията и т.н.), 6те ти е много по-лесно, а на него - по-приятно
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Guest
    zemi nqkoi opiten ot foruma da te nauchish kak da vrutkash svirchici :}

tree da porabotish vurhu svirkite
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Интересно... аз на свирка свършвам за 5мин. е имало е случаии например мойта да си го дъвче половин час ама си свършвам де..
    П.П. каде тук има форум в който се представяме че съм нов... и незнам каде смисъл да си покажа снимките например.. тя е на аватара ми ама имам и други а неможах да намеря никаде.. пишете ми на ЛС благодаря
    164 забрана за ползване на профил 2т.

bra opravqi se kak tai nqma da svyrish ili si mu lapala palece ili onq ne6to ne mu e nared opravqite se i mu duhai pove4e sh se opravish :P
    Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
    "Аз сам различен фотогеничен
    за хейтарите зривът е пластичен,
    жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!

Наблюдател
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    xmmmMMm nz nz sig.ne6ty v nego e problema.Pone az dosega ne sam 4uvala maj da ne svar6i ot svirka...
    Глупости на търкалета.
    Докато не станах на 21 никоя не можа да ме свърши със свирка.
    Тогава попаднах на жената с която съм и сега и просто равна на нея няма в досегашния ми опит.Научи се в движение и сега може и да ме измъчва половин час и накрая да изригна или набързо за 5 мин да ми достави удоволствие.
    Много малко жени могат да правят качествен орален секс.

Maikavi
    Guest

Maimati deeba mrasna

Mami4kata ti deeba gadna devstvenica podla ELA da mi napravi6 edna traba ma maimuno dolna prokajena ega izsahnej i ti i kura na ONIA gei maikavi deeBa na si4ki

Re: Maimati deeba mrasna

Цитирай Първоначално написано от Maikavi
    Mami4kata ti deeba gadna devstvenica podla ELA da mi napravi6 edna traba ma maimuno dolna prokajena ega izsahnej i ti i "мъжкия полов орган" na ONIA gei maikavi deeBa na si4ki
    Предлагам да се изтрие коментара и да се заключи темата с две ръце и три крака..... Вече всичко се каза....Локвайте докато не са дошли спамерите...
    Only The Friends .... And Nothing Else Matters!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Наблюдател
    Много малко жени могат да правят качествен орален секс.
    Това казва и приятелят ми.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си