- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirkiii
На свиреца у гъзеца...![]()
Първият път и аз не се справих добре.Даже му духах само около 2минутитова е нормално.Нищо лошо не се е случило и няма място за притеснения.Горе главата и трупай опит
![]()
Аз ли съм единствената, която винаги се е справяла добре![]()
Мойта добре си я бях научил...![]()
Абе да те питам и аз...имаш ли снимки да ми пратиш,а аз после ще ти кажа къв е проблема![]()
Zna4i...ako naistina mu e stanalo ne6to kofti napalno e vazmojno za tova da ne e svar6il!Tova e dosta golqma pri4ina...![]()
хмм един съвет от мъжка гледна точка...ИЗПОЛЗВАЙ ЕЗИК(или поне на мен това винаги ми действа)![]()
по принцип трудно се свършва при свирка-без ръчна,защото се дразни пениса и главичката,но кожата не се мести толкова и не се създава триене,което води до еякуляция.
XEXEEE aide ne se hvali !Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Na men kato mi duhat svurshvam za 2,3 minuti mnogo mi stava gotino i ne moga da se zdurjam mnogo e kofti
на мен от свирка нищо не ми става!!!даже не ми е и кой знае колко хубаво.имам малко безчувствен питон
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Ти ако не беше на моменти толкова консервативна, щеше да си както се казва сред мъжкото население - баси резачката!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Абе аз се правя на недостъпна тука за парлама. нали трябва да има всякакви. Ама да ме видиш в леглото-хищницаПървоначално написано от Trisha1991
![]()
А ти няма ли да престанеш да се заяждаш?Първоначално написано от Trisha1991