.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: svirkiii

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    hfgh
    Eventful past is everclear.

Shmatko
    Guest
    На свиреца у гъзеца...

Guest
    Първият път и аз не се справих добре.Даже му духах само около 2минути това е нормално.Нищо лошо не се е случило и няма място за притеснения.Горе главата и трупай опит

Мега фен
    Аз ли съм единствената, която винаги се е справяла добре

Shmatko
    Guest
    Мойта добре си я бях научил...

Zaintriguvaniq
    Guest
    Абе да те питам и аз...имаш ли снимки да ми пратиш,а аз после ще ти кажа къв е проблема

Guest
    Zna4i...ako naistina mu e stanalo ne6to kofti napalno e vazmojno za tova da ne e svar6il!Tova e dosta golqma pri4ina...

хмм един съвет от мъжка гледна точка...ИЗПОЛЗВАЙ ЕЗИК(или поне на мен това винаги ми действа)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    по принцип трудно се свършва при свирка-без ръчна,защото се дразни пениса и главичката,но кожата не се мести толкова и не се създава триене,което води до еякуляция.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз ли съм единствената, която винаги се е справяла добре
    XEXEEE aide ne se hvali !

Guest
    Na men kato mi duhat svurshvam za 2,3 minuti mnogo mi stava gotino i ne moga da se zdurjam mnogo e kofti

на мен от свирка нищо не ми става!!!даже не ми е и кой знае колко хубаво.имам малко безчувствен питон
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    по принцип трудно се свършва при свирка-без ръчна,защото се дразни пениса и главичката,но кожата не се мести толкова и не се създава триене,което води до еякуляция.
    Ти ако не беше на моменти толкова консервативна, щеше да си както се казва сред мъжкото население - баси резачката!

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Ти ако не беше на моменти толкова консервативна, щеше да си както се казва сред мъжкото население - баси резачката!
    Абе аз се правя на недостъпна тука за парлама. нали трябва да има всякакви. Ама да ме видиш в леглото-хищница

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    А ти няма ли да престанеш да се заяждаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си