- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите на първа среща?
Интересно ми е какво прави всеки от вас на 1ва среща с представител на противоположният пол.Особено в един град без много забавления и интересни места.Като в това число попадат дори големи градове като Стара Загора и Русе.Честно казано...не знам какво има да се прави в този град.Какво остава за по-малките градове, като, да кажем, Шумен, Хасково и т.н.т.
Нека сам си отговоря на темата, за да няма мрънкащи:
Кафе, кино, разходки...скука с една дума.Никакво разнообразие.А целта на първите срещи е да прекарате добре, така че да има и 2ра.Пф...
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
М-м-м...не знам защо пуснах темата в този раздел, но като че ли, 3-те възможности са Любов, Секс и Всичко тийн накуп.Ако прецените я местете.![]()
Аз на своята първа среща я прегърнах през кръста и отидохме на кино като през цялото време се гушкахме. След тфа минахме малко през Мак Доналдс ии.... така!![]()
![]()
celta na purvata sre6ta e da se opoznaete (i eventualno da razberete dali bihte si dopadnali kato partniori) taka 4e razhodkata v nqkoi park primerno ne e lo6 variant, da sednete v nqkoe kafe su6to, a za6to ne i edno film4e v kinoto predi/sled tvae mojete da se gu6kate celuvate i taka natatuk ako precenite i sex moje da praite...ve4e vupros na gledna to4ka i naglasata s koqto izlizate.
![]()
А аз като съм от Свищов-тук грам забавления няма. Просто отиваме на кафе и после се разхождаме!
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С just_macka.ПЪРВАТА СРЕЩА Е ЗА ДА СЕ ОПОЗНАЕТЕ И ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ СИ ПОДХОЖДАТЕ.АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ДА ИДЕМ НЯКЪДЕ НА КАФЕНЦЕ, ДА СИ ПОБЪБРИМ, ПОСЛЕ ДА Я ИЗПРАТЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ЩЕ ИМА И ВТОРА СРЕЩА .
Every second chance, begins with a first step...!!
Първоначално написано от Луко
съгласен съм и с 2мата....
пп....Представяте ли се ако цел ден сте заедно,селувки,прегръдки.... опипване и накрая немате 2ра среща :P
Аз съм от София и на първа стееща си ходиме на кафеИ на 150та пак по кафета ходиме основно. Защо да трябва да ходите на по-екстремни места, особено на първа среща? Нали целта е да се опознаете?
Аз съм си от Бургас и чесно казано и тук е малко скучно....На първата среща обикновенно ходим на кафе или на разходка в Морската градина...общо зето се опитваме да разберем колкото се може повече неща за отсрещния човек....и ако си допаднем няма начин да няма 2ра среща...То не зависи от мястото а от партнъора :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Първа среща.. еми кино, разходка, кафе, боулинг, билярд, не знам, зависи с кого излизам и какво ми се прави, а и ако и двамата си допадате дори да седите на пейка в парка пак ще си прекарате яко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Tochno taka e - v sf vsichki za vsichko hodim na kafe ...Първоначално написано от malka_sladuranka
1-wo Shumen e po golqm ot stara zagora sigoren sam
2-ro na pyrva sre6ta ako nqmate kakvo da si kajete edin na drug kadeto i da otidete se 6te vi e sku4no
3-to ako se interesuvate ot drugiq na4i kade i da ste 6te vi e qko
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
пейката в някоя по забутана градинка е най-добрият ми съюзник хехе![]()
много зависи по кое време на деня/ноща е.... и в двата случая една малко уютно ресторантче е най-добрият вариант.. обикновенно суши расторант, така че да е нещо нестандартно и интересно... после опции колкото искаш, боулинг, кънки на лед, кино, нощен картинг (на това в 11 вечерта като се отиде и е доста ефектно) разходка на камбаните ако е хубаво времето.... вечерта после може да се завърши в някое клубче
О, суши ресторант...сурова риба...перфектно. Ами ако другият е капризен?
Ми .. много си зависи с кого излизам , по кое време на деня излизам , как е времето . Аааа .. и дали този човек ми харесва или съм излезнала от скука . По-често кафе , кино , пейка , билярд , разходка покрай реката или към стария град ... абе , има кво да се прави . Варианти винаги се намират , стига желание да не липсва .
Ами ако излизаш с човек, с който се познавате от много време (приятел, съученик и прочие), не е ли по-добре да се забавлявате?
П.С.Ха-ха луд ли си, в трети клас се учи за градовете.Първоначално написано от Konfucii
Ти ся', прие го лично и реши да покажеш незнание, но поне си надъхан...
Официални данни:
Стара Загора - 163567 души.
Шумен - 103447 души.
Това е по изчисления.По преброяването от 2001 са с, грубо, 20 - за Шумен и 30 - за Стара Загора хиляди души, по малко...и все пак Стара Загора има повече жители от Шумен.За площ пък не продумвай.
Но...това беше само за Конфуций.Другите да четат само съдържателната част от поста ми.
Emi to nqma mnogo golqm izbor v koito i da e grad.Zatova standartno kafe si e idealno.Drug variant e razhodka.Edin put na purva sreshta otidohme s momcheto na edni skali krai grada i slunceto zalqzvashe tochno beshe si mnogo qkovajnoto e da ste nqkude,kudeto mojete da razberete poveche za drugiq i dali si pasvate...
daje ne go znam toq 6umen v koq 4ast na bylgariq se namira basi kolko si sme6en 6a mi sravnqva stz s shumenПървоначално написано от Konfucii
mn ste zle tuka vsi4ki ili ste nqkvi pobyrkani metali ili lapetii
oba4e ima i umni horadet davat dobri saveti ama ima i mn prostaci!!!!!!!!!
no coment pove4e pi6e v na4aloto na temata nqkvi sravneniq na gradovete i za tva kazah tva se edno
Kak moje da obi4ate ne6to koeto ne poznavate?
opoznaite rodinata si!
a ve _!_ pedali
хабер имаш ти от Шумен колко е голямПървоначално написано от Първа среща
ма както и да е
ела първо и после ще говорим, че бил малък град
![]()
по темата: със сегашния ми на първата среща отидохме на кафе след училище и общо взето говорихмеделата после
![]()
ми води се Област Шумен бе милаПървоначално написано от vvs_go
като си непросветена вземи си картата и се образовай. а да ще ти дам жокерче
на 90 км от Варна сме
![]()
Ако е с момиче с което съм се запознал по интернет и познавам поне малко вкусове и знам теми за които гояворя заговарям го доопознавам го.Ако е някой който не познавам изобщо има едно леко петминутно мълчание в което има "здрасти" "как си" и после се разговаря ме намирам някаква обща теми и така![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.