.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Първа среща
    Guest

Какво правите на първа среща?

Интересно ми е какво прави всеки от вас на 1ва среща с представител на противоположният пол.Особено в един град без много забавления и интересни места.Като в това число попадат дори големи градове като Стара Загора и Русе.Честно казано...не знам какво има да се прави в този град.Какво остава за по-малките градове, като, да кажем, Шумен, Хасково и т.н.т.

Нека сам си отговоря на темата, за да няма мрънкащи:
    Кафе, кино, разходки...скука с една дума.Никакво разнообразие.А целта на първите срещи е да прекарате добре, така че да има и 2ра.Пф...

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Първа среща
    Guest
    М-м-м...не знам защо пуснах темата в този раздел, но като че ли, 3-те възможности са Любов, Секс и Всичко тийн накуп.Ако прецените я местете.

аноним4у
    Guest
    Аз на своята първа среща я прегърнах през кръста и отидохме на кино като през цялото време се гушкахме. След тфа минахме малко през Мак Доналдс ии.... така!

just_macka
    Guest
    celta na purvata sre6ta e da se opoznaete (i eventualno da razberete dali bihte si dopadnali kato partniori) taka 4e razhodkata v nqkoi park primerno ne e lo6 variant, da sednete v nqkoe kafe su6to, a za6to ne i edno film4e v kinoto predi/sled tva e mojete da se gu6kate celuvate i taka natatuk ako precenite i sex moje da praite...ve4e vupros na gledna to4ka i naglasata s koqto izlizate.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А аз като съм от Свищов-тук грам забавления няма. Просто отиваме на кафе и после се разхождаме!

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С just_macka.ПЪРВАТА СРЕЩА Е ЗА ДА СЕ ОПОЗНАЕТЕ И ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ СИ ПОДХОЖДАТЕ.АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ДА ИДЕМ НЯКЪДЕ НА КАФЕНЦЕ, ДА СИ ПОБЪБРИМ, ПОСЛЕ ДА Я ИЗПРАТЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ЩЕ ИМА И ВТОРА СРЕЩА .
    Every second chance, begins with a first step...!!

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от Луко
    НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С just_macka.ПЪРВАТА СРЕЩА Е ЗА ДА СЕ ОПОЗНАЕТЕ И ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ СИ ПОДХОЖДАТЕ.АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ДА ИДЕМ НЯКЪДЕ НА КАФЕНЦЕ, ДА СИ ПОБЪБРИМ, ПОСЛЕ ДА Я ИЗПРАТЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ЩЕ ИМА И ВТОРА СРЕЩА .

съгласен съм и с 2мата....

пп....Представяте ли се ако цел ден сте заедно,селувки,прегръдки.... опипване и накрая немате 2ра среща :P

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз съм от София и на първа стееща си ходиме на кафе И на 150та пак по кафета ходиме основно. Защо да трябва да ходите на по-екстремни места, особено на първа среща? Нали целта е да се опознаете?

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Аз съм си от Бургас и чесно казано и тук е малко скучно....На първата среща обикновенно ходим на кафе или на разходка в Морската градина...общо зето се опитваме да разберем колкото се може повече неща за отсрещния човек....и ако си допаднем няма начин да няма 2ра среща...То не зависи от мястото а от партнъора :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Първа среща.. еми кино, разходка, кафе, боулинг, билярд, не знам, зависи с кого излизам и какво ми се прави, а и ако и двамата си допадате дори да седите на пейка в парка пак ще си прекарате яко
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest

Niki89

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Аз съм от София и на първа стееща си ходиме на кафе И на 150та пак по кафета ходиме основно. Защо да трябва да ходите на по-екстремни места, особено на първа среща? Нали целта е да се опознаете?
    Tochno taka e - v sf vsichki za vsichko hodim na kafe ...

Фен
    Град
    drevna garciq
    1-wo Shumen e po golqm ot stara zagora sigoren sam
    2-ro na pyrva sre6ta ako nqmate kakvo da si kajete edin na drug kadeto i da otidete se 6te vi e sku4no
    3-to ako se interesuvate ot drugiq na4i kade i da ste 6te vi e qko
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    пейката в някоя по забутана градинка е най-добрият ми съюзник хехе

Guest
    много зависи по кое време на деня/ноща е.... и в двата случая една малко уютно ресторантче е най-добрият вариант.. обикновенно суши расторант, така че да е нещо нестандартно и интересно... после опции колкото искаш, боулинг, кънки на лед, кино, нощен картинг (на това в 11 вечерта като се отиде и е доста ефектно) разходка на камбаните ако е хубаво времето.... вечерта после може да се завърши в някое клубче

Мега фен
    О, суши ресторант...сурова риба...перфектно. Ами ако другият е капризен?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми .. много си зависи с кого излизам , по кое време на деня излизам , как е времето . Аааа .. и дали този човек ми харесва или съм излезнала от скука . По-често кафе , кино , пейка , билярд , разходка покрай реката или към стария град ... абе , има кво да се прави . Варианти винаги се намират , стига желание да не липсва .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

Човека

Ами ако излизаш с човек, с който се познавате от много време (приятел, съученик и прочие), не е ли по-добре да се забавлявате?

П.С.
    Цитирай Първоначално написано от Konfucii
    Ха-ха луд ли си, в трети клас се учи за градовете.
    Ти ся', прие го лично и реши да покажеш незнание, но поне си надъхан...

Официални данни:
    Стара Загора - 163567 души.
    Шумен - 103447 души.
    Това е по изчисления.По преброяването от 2001 са с, грубо, 20 - за Шумен и 30 - за Стара Загора хиляди души, по малко...и все пак Стара Загора има повече жители от Шумен.За площ пък не продумвай.

Но...това беше само за Конфуций.Другите да четат само съдържателната част от поста ми.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Emi to nqma mnogo golqm izbor v koito i da e grad.Zatova standartno kafe si e idealno.Drug variant e razhodka.Edin put na purva sreshta otidohme s momcheto na edni skali krai grada i slunceto zalqzvashe tochno beshe si mnogo qko vajnoto e da ste nqkude,kudeto mojete da razberete poveche za drugiq i dali si pasvate...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен
    2-ro na pyrva sre6ta ako nqmate kakvo da si kajete edin na drug kadeto i da otidete se 6te vi e sku4no
    daje ne go znam toq 6umen v koq 4ast na bylgariq se namira basi kolko si sme6en 6a mi sravnqva stz s shumen

Фен
    Град
    drevna garciq
    mn ste zle tuka vsi4ki ili ste nqkvi pobyrkani metali ili lapetii
    oba4e ima i umni hora det davat dobri saveti ama ima i mn prostaci!!!!!!!!!
    no coment pove4e pi6e v na4aloto na temata nqkvi sravneniq na gradovete i za tva kazah tva se edno
    Kak moje da obi4ate ne6to koeto ne poznavate?
    opoznaite rodinata si!

Фен
    Град
    drevna garciq
    a ve _!_ pedali

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    1. Има още 198274175610 такива теми .
    2. Всеки прави различно.
    3. Аз- нищо не прявя . Слушам музика (на макс) със слушалки ,а моимичето си говори 2 часа . После казвам : Ахам океу ,ще си пишем в скайп... и си заминавам .
    Бъзикам се естествено . В момента ми се спи и не съм сериозен.

Мега фен Аватара на iiirish

Re: Какво правите на първа среща?

Цитирай Първоначално написано от Първа среща
    Какво остава за по-малките градове, като, да кажем, Шумен, Хасково и т.н.т.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    хабер имаш ти от Шумен колко е голям ма както и да е ела първо и после ще говорим, че бил малък град

по темата: със сегашния ми на първата среща отидохме на кафе след училище и общо взето говорихме делата после

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    daje ne go znam toq 6umen v koq 4ast na bylgariq se namira basi kolko si sme6en 6a mi sravnqva stz s shumen
    ми води се Област Шумен бе мила като си непросветена вземи си картата и се образовай. а да ще ти дам жокерче на 90 км от Варна сме

Ако е с момиче с което съм се запознал по интернет и познавам поне малко вкусове и знам теми за които гояворя заговарям го доопознавам го.Ако е някой който не познавам изобщо има едно леко петминутно мълчание в което има "здрасти" "как си" и после се разговаря ме намирам някаква обща теми и така
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си