.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Vlubena v gei??!!

Hybrid View

rali_hipo
    Guest

Vlubena v gei??!!

I taka hora misleh si,che podobna ludnica nqma kak,da me spoleti no qvno trqbva,da razshirq diapazona na ochakvaniqta siOt okolo godina stanah mnogo blizka s momche ot moq klas,bih kazala che toi mi e edin ot nai-blizkite hora.Ot izvestno vreme,obache zapochnah da chuvstam neshto poveche ot priqtelsko privlichane-napravo moga,da tvardq che s vseki izminal den vse poveche se zadvardqva useshtaneto mi za vlubvane.Toi otkrito si priznava,che e homosexualen-edva li ima smisal,da obsajdam badeshte razlichno ot priqtelstvo za nas,no az go vijdam vseki den,obshtuvam postoqnno s nego i ponqkoga izpitvam nepreodolimo jelanie,da go celuna ili gushna.Iskam go...no edva li pred men ima neshto tolkova nedostijimo,kakto e toiKakvo moga,da napravq za da prevazmogna tazi lubov?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    станете приятелки и ходете да си купувате гащи заедно

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може би като му споделиш по-лесно ще я преодолееш.Не знам, наистина надали имаш шанс с него, предвид ориентацията му.Може би след време ще я преодолееш.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    а може би въобще не е хомо, ми само иска да се прави на вървежна кучка сега нали е модерно... пробвай се и ако си красива, ше разбереш дали пляска педалите, или просто търси внимание и женска ласка

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    ти пък как можеш да се "влюбиш" в пеерасче.... !Сега сериозно...според мен трябва да му кажеш какво изпитваш към него все пак сте близки и не е редно да криеш от него чувствата си....може пък наистина да не е гей а само да се прави на такъв за да е по близо до повече момичета....Слажна ситуация...Ти сама трябва да си прецениш...ти го познаваш и знаеш как би реагирал....успех :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    in Paradise
    ooo mn gadnyyy se e poluchilo
    potyrsi si nqkoi drug koito da ne e takyv kato toq

abe chestno zapoznavai se s dr momcheta i moje da se poluchi s nqkoi neshto tei che tova e edinstveniq nachin da zabravish onq

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Всичко зависи от това на колко е , дали си има приятел и среда , в която го приемат .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Ами що не се опиташ да го забиеш. Може да не е чист гей или пък дори да е,ти да го вкараш в правия път
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    а може би въобще не е хомо, ми само иска да се прави на вървежна кучка сега нали е модерно... пробвай се и ако си красива, ше разбереш дали пляска педалите, или просто търси внимание и женска ласка
    Подкрепям.Пробвай се-нищо не губиш!
    хъхъ..

ПОТЪРСИ СИ НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ПЕДАЛ.А АКО НАИСТИНА СИ ХЛЪТНАЛА ЯКО ХВАЩАЙ ВЪЗЕЛИНА, СЛАГАЙ СИ ЧЛЕН И СЕ ПОЧВАЙТЕ.ТУКО ВИЖ МУ ДОПАДНЕШ...
    Every second chance, begins with a first step...!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си