.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Джейни^16
    Guest

харесвам го,но нз как да се сближа с него

Аз съм на 16 и тренирам карате.В залата има едно момче на 23,което идва на всяка тренировка(също като мен) и сме приятели.Излизали сме заедно с компанията на дискотека и на други места.Аз го харесвам,но незная как да му намекна или как да се сближа с него.Някакви идеи ?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами питай го за някое упражнение например или нещо да ти помогне.Заговори го и се запознайте и постепенно му намеквай, че го харесваш.

Мега фен Аватара на iiirish
    при тази меко казано "голяма" разлика във възраста не виждам какво искаш от него?! момиченце, слез на земята и помисли по-реално върху нещата! това което изпитваш сега е просто привличане, не допускай то да прерастне в нещо повече, защото подобна връзка надали има истинско бъдеще... освен в леглото...!

vikni go uvas da trenirate karate ili mu vkarai edna seriq i 6te mu napravi6 vpe4atlenie

I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    при тази меко казано "голяма" разлика във възраста не виждам какво искаш от него?! момиченце, слез на земята и помисли по-реално върху нещата! това което изпитваш сега е просто привличане, не допускай то да прерастне в нещо повече, защото подобна връзка надали има истинско бъдеще... освен в леглото...!
    Така е!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    О душата и аз тренирам карате и съм на 16 но стига за мен, ми в твоя случай просто на следваща тренировка преди или след тренировка го питай дали иска да ходите на кафе и така действаш успехи миличка
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    пълни глупости. първо разликата не е толкова голяма, второ винаги любовта започва със привличане...

Guest
    Следващия път се опитай да направиш така,че само 2мата да идете на кафене или пък докато сте в дискотеката следващия път потанцувайте заедно :wink:

Град
    Пловдив
    anito.sl написа:

пълни глупости. първо разликата не е толкова голяма, второ винаги любовта започва със привличане...
    естествено че е така
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си