.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Why bother ...
    Guest

Епа писна ми !

Писна ми ! Просто ми писна.
    Не съм видял почти нищо от това животно, наречено любов.
    Вероятно любовните ми изживявания са около 1% на дори най-убития нещастник в тоя форум, НО ... !

... причината според мен не се корени в това, че аз нямам възможност и че не ме харесват момичетата - тъкмо обратното е. Харесват ме, много даже.
    Въпроса е, че аз не мога да харесам никоя, винаги си мисля, че може нещо по-добро да изникне. Искам да покажа на какво съм способен, как мога да направя едно момиче да се чувства най-щастливото в целият свят, мога да предложа толкова много, толкова много качества.
    Обаче не го правя - изтървам невероятно точни попадения, търсейки по-добро. Намирам го - но то не ме иска ! В следващият момент предните момичета изглеждат доста по-красиви и привлекателни - но и те вече не проявяват първоначалният интерес.

One musn't rush perfection.

Писна ми - какво да се занимавам , да играя психологически войни по skype, да мисля дадена реплика 10 минути, преди да я завърша по перфектният начин, за да впечатля ... и то кой ? Никой ...

Shoot me now !

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре е, че не тръгваш с момичета, които не харесваш, а търсиш подходящото.Ще го намериш, просто имай търпение.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами явно трябва да поработиш малко върху характера си.Просто се "пусни по течението" както се казва и не мисли за това какво ще стане после,какво ще си помисли момичето,дали зад ъгъла няма да изникне някоя по-"яка" и т.н.Живей за момента,защото както ти сам каза така изпускаш много точни попадения.

Why bother ...
    Guest
    Любовта може да ме хване за задните части !

Смисъл в нея на този етап няма - приемам го, приемете го и вие.

А и ми писна да чакам.

Its ok not to drink
    Guest
    Същия проблем братле, ха почти на 19 станах и още секс не съм праил(не е като да съм нямал възможност), щот чакам да се влюбя - до кога питам аз

I'm so
    hidden and you're never gonna see
    I'm cold
    for giving all because of my beliefs
    I'm no
    body that you ever want to be
    cuz I know that the world is afraid of me...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ам .. да ти кажа споки първо . За всичко си има време , просто недей се насилвай да си харесаш някоя просто щото трябва . Когато правилната се появи , всичко ще е лесно . Няма да им кво да се колебаеш .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

______f
    Guest
    choveko i az imam sushtiq problem.tezi deto me xaresvat az ne gi xaresvam, a se stremq kam neshto po-dobro i kato go namerq[edin Bog znai kolko e po-dobro] ne stava i tva e!
    mnogo e tupo taka puk ne sum nqkoi grozil ...hubavo e 4e ne se zadovolqvame s malko moje bi edin den shte namerim pravilniq 4ovek {}{}

Its ok not to drink
    Guest
    Обаче после пак се питам, трябва ли ми тая любов? Като гледам почти всички мрънкат че ги боли, кое боли повече да не си обичал никога или любовта да те е опарила... хах нещо прекалено много мисля напоследък :P цялата работа е че сам си ми е xtra, но има ония гадни моменти, в които се нуждая от малко нежност

mqu.
    Guest
    I wanna shoot u down!звучиш като интересно момче-спри да се чудиш - just stop trying and do it!

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    Mom4eta gordeq se s vas!!!Ima mn malko individi kato vas koito tyrsqt "ne6to syvyr6eno"!Az vqrvam 4e tva e prekrasno....znam 4e boli...no mojete samo da se gordeete 4e ste izbrali po-trudniq pyt...1 lek ima...zaribqvkite za po 1 ve4er..oba4e kogato vijdate 4e imomi4eto tva iska....nqma ama nikakyv smisyl da se zanimava6 s 4ovek na kogoto ne dyrji6,koito ne t eprivli4a,koito ne raztuptqva syrceto ti...nai-malkoto za6toto byrzo umryzva!Jiveite si,kefete se...pyk tq lubovta 6te si doide sama nqkoi den syvsem slu4aino!I nqma nikakvo zna4enie dali si pravil sex na 15 ili na 20...vsmisyl v tva nqq ni6to lo6o...6tom iskate da e s pravilniq 4ovek...zna4i taka trqbva!Stiskam palci skoro da vi sre6ne sydbata s ne6to sitinsko koeto da vi podludi!!!Uspeh!
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

ами ако си от "много харесваните момчета" е мн вероятно и все да тръгваш с някои от "много харесваните момичета". като заначало се успокой и не си давай зор-ако на тези години срещнеш любовта няма да знаеш какво да я правиш. пък и точното момиче ще е това,което най-малко очакваш и ще е много по-готино отколкото си си мислил първоначално. и се пробвай да поседиш малко сам,така ще можеш да прецениш по-добре момичетата около теб.
    Don't let nobody tell you, your life is over,
    Be every color that you are,
    Into the rush now,
    You don't have to know how,
    Know it all before you'll try.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    По-добре е, че не тръгваш с момичета, които не харесваш, а търсиш подходящото.Ще го намериш, просто имай търпение.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ти чакаш, ама годинките летят пък и ако не си първа хубост...
    да играя психологически войни по skype, да мисля дадена реплика 10 минути, преди да я завърша по перфектният начин, за да впечатля ... и то кой ? Никой ...
    тва напрао кат по филмите

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ми явно имаш прекалено мноо изисквания. намали ги малко.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    пич ти ще си остарееш сам...идеални момичета няма..има просто по свестни и знаещи какво искат...ние и да ти говорим това са празни приказки...моето мнение е че прекалено силно искаш да намериш това момиче а любовта не пита тя връхлита когато най-малко я очакваш...остави се по течението и не бери грижи за това че си нямаш в момента приятелка....по-добре късно но с точното за теб момиче от колко сега и след няколко месеца като осъзнаеш че това е някакъв фарс само ще страдаш още повече...успех

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен
    Ако харесаш наистина някое момиче, изобщо няма да ти мине през ума, че има "по-добри" от нея.

Вземи си смъкни малко самочувствието
    А не можеш да кажеш, че го няма, защото не би казал, че те харесват момичетата или си прекалено запален да разпалваш интриги в Форумчето
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Все още не си намерил точното момиче, а и като я намериш думите сами ще дойдат и няма да се чудиш какво да кажеш. :]

Град
    sofia
    dear dear poor boy hahahahahahahah q ne se izlagai ne si samo ti i az sam taka sprqmo mom4eta samo 4e pri men e taka 4e malko pove44e im vqrvam i mn barzo se vlubvam koeto do isve6na stepen mi nosi lo6i rezultati:)

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Епа писна ми !

Цитирай Първоначално написано от Why bother ...
    Писна ми ! Просто ми писна.
    Не съм видял почти нищо от това животно, наречено любов.
    Вероятно любовните ми изживявания са около 1% на дори най-убития нещастник в тоя форум, НО ... !

... причината според мен не се корени в това, че аз нямам възможност и че не ме харесват момичетата - тъкмо обратното е. Харесват ме, много даже.
    Въпроса е, че аз не мога да харесам никоя, винаги си мисля, че може нещо по-добро да изникне. Искам да покажа на какво съм способен, как мога да направя едно момиче да се чувства най-щастливото в целият свят, мога да предложа толкова много, толкова много качества.
    Обаче не го правя - изтървам невероятно точни попадения, търсейки по-добро. Намирам го - но то не ме иска ! В следващият момент предните момичета изглеждат доста по-красиви и привлекателни - но и те вече не проявяват първоначалният интерес.

One musn't rush perfection.

Писна ми - какво да се занимавам , да играя психологически войни по skype, да мисля дадена реплика 10 минути, преди да я завърша по перфектният начин, за да впечатля ... и то кой ? Никой ...

Shoot me now !
    EPA ima vreme neburzai,shtom ti doide na glavata shte mislish drugo

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

lubov ima a vseki ... i to4niq 4ovek ima za seki vaprosyt e 4e te idvat kogato gi o4akva6 nai malko ....

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

е значи се делим на знещи свестни момичета и... момичета така ли? нер всеки човек изглежда различно през различни очи
    Into the rush now,

Авторе, успокой се малко - любовта не е нещо, което можеш да намериш зад всеки ъгъл - ще намеирш рано или късно човека за теб - просто имай търпение.

е то може и в бункера да го намериш, ма кой ти гледа в бункера?!?
    Into the rush now,

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от ferendzia
    Mom4eta gordeq se s vas!!!Ima mn malko individi kato vas koito tyrsqt "ne6to syvyr6eno"!Az vqrvam 4e tva e prekrasno....znam 4e boli...no mojete samo da se gordeete 4e ste izbrali po-trudniq pyt...1 lek ima...zaribqvkite za po 1 ve4er..oba4e kogato vijdate 4e imomi4eto tva iska....nqma ama nikakyv smisyl da se zanimava6 s 4ovek na kogoto ne dyrji6,koito ne t eprivli4a,koito ne raztuptqva syrceto ti...nai-malkoto za6toto byrzo umryzva!Jiveite si,kefete se...pyk tq lubovta 6te si doide sama nqkoi den syvsem slu4aino!I nqma nikakvo zna4enie dali si pravil sex na 15 ili na 20...vsmisyl v tva nqq ni6to lo6o...6tom iskate da e s pravilniq 4ovek...zna4i taka trqbva!Stiskam palci skoro da vi sre6ne sydbata s ne6to sitinsko koeto da vi podludi!!!Uspeh!
    evala.. =D>
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си