.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Guest

Moderated:Като и кажа, че я харесвам се прави на интересна..

eto q i moita istoriq. Razbrah 4e edno momi4e me haresva. Namerihme se v skype, 4atihme, govorihme oba4ee az nishto ne praveh. tai lqtoto mina i az se vlubih v neq i sum i go kazal. dori tq me popita. sled tova oba4e kato i go pokaja tq se pravi na interesna... v y4ili6tee se edno ne se poznavame super typo. Kogato otvorq taq tema tq vinagi q smenq ii razni tupotii nqkoi moje li da mi kaje na kakvo se dulji tova i ako moje syvet ko da praq

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

amiii az kato momi4e mislq,4e tq prosto e sviknala s mis1lta,4e ti q haresva6 pove4e otkolko tq tebe.I 4e ti vinagi trqbva da v1rvi6 sled neq.
    Nakarai q da revnuva.Ne i obr16tai tolkova vnimanie i vij kak 6te reargira.dali 6te i e t1po i dali 6te se pravi,4e ne i puka.
    Uspeh!!!
    Всяка лъжа повтаряна многократно,става истина!

Guest
    ami ako se pravi 4e ne i puka kfo zna4i

Guest
    abe ako se pravi 4e ne i puka q zaebi pi4 ima i dr momi4eta

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ам .. това е обичайната практика - да се правиш на недостъпна . Опитай се да я накараш да поревнува - ако не стане .. ясно ти е . Наистина се ориентирай към друга .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ам .. това е обичайната практика - да се правиш на недостъпна . Опитай се да я накараш да поревнува - ако не стане .. ясно ти е . Наистина се ориентирай към друга .
    Така е.Ще е жалко, ако се прави на недостъпна и ти спреш да я харесваш, а тя продължава.После ще съжалява, но може да е късно.

Мега фен Аватара на iiirish
    след като тя се прави на интересна не мисля, че ти си този, който трябва да й играе по свирката! тя те заебава, ми направи същото и ти! тя се прави на чукната - ти да не си по-долен от нея! остави я и просто си гледай сеира тя как ще се държи и ще се промени ли нещо

emi...6ans

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    eto q i moita istoriq. Razbrah 4e edno momi4e me haresva. Namerihme se v skype, 4atihme, govorihme oba4ee az nishto ne praveh. tai lqtoto mina i az se vlubih v neq i sum i go kazal. dori tq me popita. sled tova oba4e kato i go pokaja tq se pravi na interesna... v y4ili6tee se edno ne se poznavame super typo. Kogato otvorq taq tema tq vinagi q smenq ii razni tupotii nqkoi moje li da mi kaje na kakvo se dulji tova i ako moje syvet ko da praq
    Баце - тя трябва да те гони - не ти нея. Щом тя те харесва работата ти е опечена, само не и се натискай, че тогава се чувства желана и си прави ташаци....
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Може чувствата и към теб да са изстинали.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Позната картинка. Абсолютно същото е при мен и най-много се дразня от това как се държим в даскало - като пълни непознати, а си пишем вече няколко месеца. Имаше една мисъл "Този, който обича по-малко владее връзката" или нещо от сорта. Явно при нас е така. Мога само да ти кажа, че трика с ревността непремено ще подейства Просто в момента си мисли, че може да те "има" по всяко време и не бърза да прави някаква крачка. За това гледай да бъдеш по-недостъпен. Ще видиш, че резултатът няма да закъснее
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Pokaji malko nepukizum.Otdrupni se i ne i pishi malko.Da vidish kak shte si pomisli,che si e zagubila sigurniq shans i shte doticha pri tebe...Vsqko momiche se pravi na nedostupno dokato momcheto ne se seti i ne i skroi toq nomer
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

momi4etata obi4at da im se obru6ta mn vnimanie,prosto q zareji ti ve4e si napravil purvata kra4ka,ot tuk natateka tq si re6ava
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Crazy_teen4e`f
    Може чувствата и към теб да са изстинали.
    къде ги видя тея чувства ... ?
    Те едва се познават .. той я харесва пък нейните чувства да са изтинали .. автора не е споменал ,че тя го харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си