.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

pYRVIQT MI PYT BE6E UJASEN!

Zdr! na 16 sym i v4era go napravih... nob e6e ujasno, ne be6e nikak qko... daje ujasno, za malko da se razreva.. pyk i toi ne be6e osobeno vnimatelen i po edno vreme adski mnogo iskah da spre .. i sega me ee strah da probvam pak.. dali nqma da e sy6toto i da se razo4arovam o6te pove4e.. :~((( nqkakvi mneniq po vyprosa.. mersi predvaritelno

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми явно не си била с подходящият човек, как може той да знае, че това ти е първият път и да е груб? Моят беше супер внимателен, угаждаше ми на всичко, спираше, беше бавен.. как така просто ще ръга там ?
    Еми нормално е да те е страх, то така си се наплашила...
    Но ако тоя път той е внимателен или следващият ти път е с момче, което се интересува от това дали те боли и внимателен, няма да имаш проблеми и удоволствието идва след практика, първите пъти не са приятни
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

:-)
    Guest

Re: pYRVIQT MI PYT BE6E UJASEN!

То и при мен беше така, и на него му беше за първи път и не се интересуваше много, много не искаше да спре като му казах. Но това далеч не е всичко, на мен ми трябваше малко време да свикна. Но сега ми е много кеф и естествено скъсах с него.

Град
    Търговище

Моя първи път също не беше добър но поне човека с който бях беше внимателен!Нямаше любов но........според мен това вече е отживелица!Защо трябва да обичаш някой за да отнеме девствеността ти?И защо тя да е толкова важна!Първия път е гаден и аз мисля че не трябва да е с някой който обичаш а трябва да намериш някой който да свърши "мръсната работа' Не се отчайвай!Но следващия път гледай да е с някой свестен тип а не с такъв който не му пука за нищо друго освен как да ти го набута!
    Да си победител не зависи от това, дали си се родил с някакви умения. А от това, доколко правиш нещата със самочувствие и с вяра в себе си.

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    така е като си хващате НЕПОДХОДЯЩЕ за тази може би ВАЖНА стъпка

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Първия път боли!
    И тебе ли те боля?

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Моя първи път не веднъж съм го казвала и той не беше като от розов сериал.Болеше ме да си е@е майката.Направо ми се ревеше и го накарах преждевременно да спре и въобще след това не продължихме.Изчакай 10-15 дни,за да зарастне долу раничката и опитай отново.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

10-15 дни? Ми . . . според мен и на следващия ден да е - няма проблем. . . Навремето как жените са спали с мъжете си за пръв път в първата брачна нощ? Като им е било за първи път кво? Дали са чакали толкова време, за да го повторят?Аз не вярвам.
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Първия път боли!
    И тебе ли те боля?
    Тука и аз се присъединявам...доста болезнено беше

И мен си ме болеше бая и то не толкова от друго ми на момчето му беше достааа по-голям от това което очаквах.Доста боля ама знаех че трябва да потърпя За мен болката си беше съвсем нормална част от изживяването
    ...it's WilD ObseSSioN...

Guest
    mersi mnogo za otgovorite.. oba4e opredeleno se razo4arovah.. ne be6e 4ak 'toi ryga6e, bez da spre" , no ne be6e osobeno vnimatelen... i sega prosto me e strah da go napravq pak.. nz

Мега фен Аватара на koalka
    Мислела си, че ще е нещо много хубаво, но просто не е станало, както ти си искала.Направила си го с неподходящия човек, след като не е бил внимателен и нежен.Това е доста важно, за да може момичето да се възбуди достатъчно и до колкото може да се намали болката.И мен ме болеше много.Казвах му да спре, защото наистина за мен беше нетърпимо, но все пак успяхме.

Guest
    az puk o4akvah purviqt mi put da e mn kofti,no vsu6nost vsi4ko be6e mn gotino,4uvstvah se super i izob6to ne me bole6e

Град
    In The Heart of Darkness
    Ох... тези теми ме депресират!!!

Карат ме да се замислям за неща които не искам ... кой знае къв ще е моя първи път !??? уф...ужас!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Момчето има огромна вина за това което е станало,но и ти имаш вина...сякаш ти си очаквала да не е нещо супер яко още от 1вия път....а е невъзможно!Някой момичета ги боли по-малко,други повече но няма начин...сега си наплашена но както казаха по горе,ако следващия ти път е с някой внимателен и знаещ какво прави не мисля че ще имаш проблеми..дори може да искаш да не спре :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Ти самата явно си имала много големи очаквания и заради това се е получило така.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от martinka_91
    10-15 дни? Ми . . . според мен и на следващия ден да е - няма проблем. . . Навремето как жените са спали с мъжете си за пръв път в първата брачна нощ? Като им е било за първи път кво? Дали са чакали толкова време, за да го повторят?Аз не вярвам.
    Ами аз си мисля,че все пак след разкъсването на ципата се получава някаква раничка,на която и е нужно известно време за да зарастне.Поправете ме,ако греша...

ultra

едничка
    Guest
    уффф и мен колко ме болеше първия път!! много ме болеше.... жива да не бях

Мега фен
    Да му беше казала да спре!

и моя 1ви път не беше нищo особено а още повече че и на 2мата ни беше за 1ви път ама сичко си мина ок даже не ми тече и кръв а от това ме беше най страх естествено че болеше ама си предстаеях че ше е мн мн по болезнено и все пак мисля че с всеки изминал път секса става по хубав....и удоволствието е по голямо..поне за мен

Guest
    mi to pri men nqma6e kryv de... ne bqh s koi znae kakvi o4akvaniq ama akavaaa bolka.. nene ... 6te se zamislq za vtoriq pyt..

абее да ти кажаа след всеки път ше те боли по малко и по малко ..но аз като не права известно време секс и ме болии отначалото при първите 1-2 вкарванияя ..даже приятеля ми се базика с мен че пак съм девствена

Guest
    dano e taka .. vse o6te ne sym... 2ri pyt :S

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Понякога боли .. просто не се предавай духом

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Megapolis Varnata
    prosto iz4akai mila.. ne byrzai s koito ti padne,... podhodq6tiq 4ovek 6te se poqvi i ti 6te go useti6.. makar 4e ve4e si go napravila, moje bi s nepodhodq6tiq.. no ima vreme

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си