- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pYRVIQT MI PYT BE6E UJASEN!
xmm pri men mom4eto be6e mn vnimatelno ama pak si me bolq,i az si bqx napla6ena da opitam vtori pat. . .
Много тъпо изказване ! Дай сега всеки път като я боли само за да не се предава духом да си траеПървоначално написано от ThePainIsReaL
.. Мисля че е трябвало да му кажеш че те боли и за напред просто си вземи поука и винаги казвай ако нещо не ти е наред !
А аз какво да кажа...първият ми път беше направо ужасенСамо като се сетя,че ни делеше една стена от родителите му и настръхвах.Баща му постоянно трамбоваше на ляво и на дясно и се чудя как не влезе
Тъкмо му стана и се сети нашия,че презервативите му са в якето в коридора
Можете само да си представите каква гледка е било да тича гол надървен из коридора.Добре,че не срещна някой от техните
Докато дойде му беше паднал
Да не говориме,че грам не се възбудих и едва го вка.а.Леле как ме болеше само...не ща и да се сещам
С една дума ТРАГЕДИЯ
Излизаме от тях и той отива да каже на майка му...Тя се подхилваше и ние ест. и двамата почервеняхме...
ako mom4eto ti e postoqnnen priqtel prosto go pomoli da bade po-vnimatelen nqma ot kvo da se pritesnqva6,a ako ne se saobrazi i pak se otnese i igrata zagrubee otnovo da ne ti puka-kaji si mu napravo na momenta 4e te boli
vse pak v sexa u4astvate i dvamata,nae moje samo za ediniq da e kefa
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Споко,просто не е бил внимателен...да 15 днис а много ,ама един е малко,изчакай 2-3 дни и щи мине,няма страшно.Мен първият път не ме боля много,съвсем малко.Аз се бях настроила да е нещо страшно от тъпите митове..то зависи де.Просто тряя да си възбудена на макс и първо пръстчета,едно две, и така.Ние разбрахме ,че ми се е скъсала ципата като той ми каза,че нещо го щипе,мен си ме болеше мъничко ама не като на скъсванеи имаше съвсем малко кръв ,обаче на следващия ден едвам сядах и кфото и да било ахехахе болеше си ме отдолу.И изчаках един ден.и ти що не го блъсна или просто да му кажеш да престане като ти е неприятно,що търпиш ?
![]()