.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Mоrtаl
    Guest

Притеснение?

От известно време наблюдавам у себе си някакъв адски странен 'феномен'.
    Опитът ми в сексуалната област с момичетата е повече от скромен. И напоследък, щом изобщо се окажа с момиче в интимна ситуация - не знам бе, спичам ли се, не знам какво, но в един момент се усещам, че само бръщолевя глупости. И сякаш, не знам какво, обаче имам някакво супер странно усещане. И даже ми се случи и да се откажа единия път, просто не бях на себе си.
    Някой нещо подобно?
    Съвет?
    Аз си мисля, че е от притеснение. Но нямам идея как да се оттърся от тази морална тежест. А месеците и годинките си се редят.. Вече се чувствам засрамен от 14-15 годишни "Полови атлети"..

Град
    На Луната :)
    devstven si nali da beshe spomenal
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, от притеснение е.Просто в такива моменти трябва да си наложиш да се отпуснеш и да не мислиш за нищо друго, освен за момичето и това какво ще стане.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Ако питаш мен всичко е от притеснение...недей да се притесняваш и си мисли че си просто с твоя приятелка и така

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

;))

emi zn purviq mi put s mom4e be6e mnogo interesen az bqh gotova ama toi se pritesni super mnogo...i v kraina smetka sexa se slu4i mnogo sled tova vupreki 4e ima6e dosta po golqm opit,vajnoto e 4oveka do teb da te razbira i obi4a po su6tiq na4in togava nqma problem )))samo spoko
    OBI4AM JIVOTA SI!!!

Да, от притеснение е. Трябва да се отпуснеш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Plovdiv, Bulgaria
    Ами той човека така като чета, си знае че трябва да се отпусне. Пита ни как да го направи....

Колкото и рядко да се случва, и аз понякога се спичам. В такъв момент се чувствам като пълен идиот и гледам да прекратя разговора, макар че не намирам причина за тоя спек.

Знам ли, по филмите хората тренират пред огледалото, аз поне никога не съм го правил.

Според мен имаш проблем с общуването с другия пол по принцип. Кажи ми честно колко време прекарваш в чат и интернет форуми и колко време наживо в компания на момичета?
    Rastafari stands alone!

Смъртен
    Guest
    В същност доста.
    Из irc скитам от 7 години, нон-стоп ползвам разните там чат клиенти. Администратор съм на 2 форума, членувам в редица други

Колкото до 'на живо' - израстнах покрай автомобили. Тунинг такива. От 5 години съм с едни пичове, състезаваме се, правим коли, ремонтираме ги и прочее. Действително - компанията ми е предимно мъжка.

Каквото и да мислят другите - искам да видя как би продължил човекът над мен. Факт е - комуникацията с момичетата винаги ми е вървяла. Неведнъж, след разни разговори и прочее, съм чувал "готин човек си, 'сладък', кефиш" и прочее. Виж, опре ли до споменатият момент - започвам да дрънкам абсолютни глупости (безмислици, често), съзнанието ми изскача някъде съвсем другаде и.. Абе, сам не мога да го обясня. Тъпо е.

Повече от фен
    ми,тогава не говори,а направо действай и ше с енамери някоя мацка,която ше обича да слуша 'глупостите' ти и ше те намира сладък точно заради това,освен ако не го преодолееш де,ма аз поне го намирам за сладко

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    be spichal se..nie puk s moq,ako ne pushkame i ne se ligavim se sluchva i da si obsujdame nqkvi problemi po vreme na sex (e,do edin moment de.. ). nz,i spored men brushtoleveneto e sladko,mn mi e qsno kakvo imash predvid.prosto trqbva da popadnesh na macka,koqto 1vo-tolkova she te vpechatli,che kato si s neq za nishto dr nqma da mislish i 2ro-koqto shte moje da te predrazpoloji ili dori date 'vodi' aide pochvai da tursish
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си