Az sym na 17 ili po tochno sled 3 mes stavam na 18 ... poslednite 4 meseca prekarah mn vreme s edin 33 godishen myj - prepodavatelq na brat mi za kandidatstudentskite ... KOlko hilqdi pyti se sluchvashe az da se vryshtam ot daskalo i te da sa zaedno i pr ... v posledstvie s nego stanahme priqteli ... chuvame se izlizame razhojdame se hodim na kino i oshte suma ti neshta ... v obshti linii pone 4/5 pyti sedmichno izlizame zaedno .... i eto na vliubih se ... bezumno mnogo ... zapochnah da se karam s brat mi za nego s nashte za nego s frz za nego .... revnuvah go ot vsqko jivo syshtestvo ... no taka i ne mu kazah hilqdi pyti sym mu namekvala ... daje vednyj mu go i kazah no toi go priema na maitap zashtoto "poznaval liceto mi dokato se ligavq kak izglejda" .... vseki den pochti si gvorim super smislenite inteligentni razgovori i kogato stignem na tema liubov az se sduhvam i mu obqsnqvam kolko prekrasen chovek e i kolko mn zaslujava toi da e shtastliv i tem podobni ... prosto ne vyzpriema mislih na 14ti da mu kaja no eto na otkaazh se .....
Nz dali mojete da mi pomognete no imah nujda da si izleq vsichko merci

Moderated by W.I.M: точка 7