.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    toi ima li si gadje ili jena?
    Naistina e po dobre da si nameri6 po golqm no do 7 godini,ne pove4e!!!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    И ко с него ли ще ходиш по купони,....на дискотеки?!С тоя чичка?! Намери си някой на твоита възраст и не се карай с тия дето ти мислят доброто...

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    И ко с него ли ще ходиш по купони,....на дискотеки?!С тоя чичка?! Намери си някой на твоита възраст и не се карай с тия дето ти мислят доброто...
    да слъгласен напълно.....но винаги го има хх ако си наистина щвастлива ама наистина с него и го приемат сички околко тебе факта че си с него...и премисли доре мнм добре...вече може да му кажеш ина4е.....виж ПОЛА^_^
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Съвет - хвани си някое момче на твойта възраст...
    Аз съм на 50 а тои е на 100
    Хвани си момче на твоята възраст или най много с 3-4 години по голям иначе Няма Кирия.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Само да не е семеен иначе кво кат е над 30... има и жени и мъже на тази възраст, дето стават.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Разликата ви е доста голяма, но ти го обичаш.Просто отиди при него и му кажи.
    тъкмо си бях попроменила мнението за теб и бях решила, че случайно си поумняла, но уви... току-що се изложи неимоверно много трябва да си напълно побъркана за да посъветваш момичето подобно нещо, което е не само лудост, но и най-голямата възможна глупост, която може да направи!

по темата: потърси си момче, което е на твоята възраст. няма да съжаляваш, но ако се захванеш с този 33-годишен мъж... със сигурност!
    Ок, но какво да я посъветвам?Аз не бих се занимавала с толкова по-голям от мен човек, но...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ти луда ли си...та той може да ти ба6та бе.. олее....стегни се и си потърси някой на твойта възраст ...въобразява6 си 4е има6 4увства към него просто за6тото си свикнала с него
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си