.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Moderated: Харесвам много един от най-добрите ми приятели

Моляви дайте ми съвет,какво да правя.Харесвам много един от най-добрите ми приятели.Той все казва как ако се скара с неговата приятелка сигорно ще стане нещо между нас.Но след всеки край на връзката си с поредното момиче той само ми казва защо са се скарали и след 1-2 дни ми казва как е намерил друго момиче по-хубаво от предното и че много се харесват и неща с които не разбира че ме наранява.И на пук на всичко ходи за втори път с моя приятелка.Въпреки всичко с което ме нараняваи огорчава,аз го обичам и с всеки изминал ден го заобичвам още повече.Почти всеки път когато се скараме искам да го забравя,да го намразя и да го залича,но немога.Кажете ми да продължа ли да се опитвам да стигна серцето му или да останем само приятели?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Останете си само приятели.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Иначе, като нищо ще се превърнеш в поредната му бройка.

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Иначе, като нищо ще се превърнеш в поредната му бройка.
    NAPALNO SAM SAGLASNA za men li4no priqtelstvoto e po vajno ot lubovta

Мега фен Аватара на koalka
    И аз мисля, че трябва да си останете само приятели, а и надали те харесва наистина, защото до сега е трябвало да направи нещо.

И аз съм на мнението че да си останете приятели е най-правилното решение.Преди време и аз харесвах най-добрия ми приятел и мога да ти кажа че не се получи само исразвалихме отношенията и сега нещата не са като преди за това по-добре само приятели

Мега фен Аватара на iiirish
    както казаха досега всички останете си само приятели. какъв е смисъла да започваш нещо, което така или иначе скоро ще свърши за сметка на приятелството, което продължава цял живот!

Много ви благодаря за съвета.Ще ви послушам въпреки че ще ми трябва много време да го забравя

ima mn takiva temi za priqtelstvo i lubov ! a ina4e priqtelstvoto e pred lubivta v pove4eto slu4ei no ne i v vsi4ki

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си