- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Харесвам много един от най-добрите ми приятели
Моляви дайте ми съвет,какво да правя.Харесвам много един от най-добрите ми приятели.Той все казва как ако се скара с неговата приятелка сигорно ще стане нещо между нас.Но след всеки край на връзката си с поредното момиче той само ми казва защо са се скарали и след 1-2 дни ми казва как е намерил друго момиче по-хубаво от предното и че много се харесват и неща с които не разбира че ме наранява.И на пук на всичко ходи за втори път с моя приятелка.Въпреки всичко с което ме нараняваи огорчава,аз го обичам и с всеки изминал ден го заобичвам още повече.Почти всеки път когато се скараме искам да го забравя,да го намразя и да го залича,но немога.Кажете ми да продължа ли да се опитвам да стигна серцето му или да останем само приятели?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Останете си само приятели.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Иначе, като нищо ще се превърнеш в поредната му бройка.Първоначално написано от bungle
NAPALNO SAM SAGLASNA za men li4no priqtelstvoto e po vajno ot lubovtaПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
И аз мисля, че трябва да си останете само приятели, а и надали те харесва наистина, защото до сега е трябвало да направи нещо.
И аз съм на мнението че да си останете приятели е най-правилното решение.Преди време и аз харесвах най-добрия ми приятел и мога да ти кажа че не се получи само исразвалихме отношенията и сега нещата не са като преди за това по-добре само приятели
както казаха досега всички останете си само приятели. какъв е смисъла да започваш нещо, което така или иначе скоро ще свърши за сметка на приятелството, което продължава цял живот!
Много ви благодаря за съвета.Ще ви послушам въпреки че ще ми трябва много време да го забравя
ima mn takiva temi za priqtelstvo i lubov ! a ina4e priqtelstvoto e pred lubivta v pove4eto slu4ei no ne i v vsi4ki
Първоначално написано от ThePainIsReaL