- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето я и моята история
От Бургас съм и сам на 18 год и вече знам какво искам от живота ...
Харесвам едно момиче 2 год по-малко от мен .. Запознах се преди повече от 2 год и така и не намерих смелост да й кажа какво изпитвам към нея защото ме е страх да не се скараме и да спрем да си говорим а държа изключително много на неяНе е само външния и вид харесвам я отвътре защото е човек на който мога да разчитам за всичко когато имам проблеми винаги ме изслушва и когато тя има проблеми ги споделя с мен . Сега ходя с едно момиче като се надявах, че ще ми претъпи болката но болката остана и дори става по-силна защото чувствам че нарушавам собственото си щастие
Ама не мога почече така защото ми писна да се питам какво ще стане ако й кажа,писна ми да мисля за едно и също и да я гледам отстрани и да не мога да си изпея всичко . Интересно ми е ко ще ми кажете вие щото мн хора са си давали мненията по въпроса но явно не помага![]()
Кажи й!
Може да се стресне..може да неиска да го чуе и да се възпротиви на признанието ти- но знай чеистината е винаги много по-добрия изход. когато има и чувства приятелството се превръща в любов- поне от едната страна... така че няма смисъл да мълчиш, тя може да разбере и без да го казваш, рано или късно ще осъзнае и по-добре да го кажеш преди да го покажеш...
syglasna sym 4e trqbva da znae...no e mogo vajno da ikaje6 4e bi mogyl da q vyzpriema6 ne samo kato priqtelka....4e moje bi e prosto uvle4enie...no ako i tq izpitva ne6to moje d aprobvate....napravi se 4e ne6tata ne sa seriozni taka naistina 6te q stresne6 po-malko....tq moje da te obojava kato priqtel...oba4e ako i go kaje6 tova 100% 6te se otdrypne malko ili mnogo..po-dobre pipai delikatno....osven tova ako i tq ima6e ne6to kym teb 6te6e da si proli4i sigurno...imai go vpredvid..ako si zabelqzal ne6to takova ne se pritesnqvai...ako ne se postarai da si maximalno delikaten!stiskam palci!!!
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
Най-напред се раздели с това момиче, с което си в момента, защото ти лъжеш нея, а на теб ти е зле.И след това покажи на това момиче колко я харесваш и й го кажи.Така ще ти олекне, а момичето дано отвърне на чувствата ти.