.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    kakvo da pravq ;(
    Guest

Toi otnovo me potarsi sled vsichko..i sega ?

Edno mom4e me haresva6e dosta vreme.Predlaga6e mi 100 pati,no az vse otkazvah zashtoto edin pat se darjeshe super milo...sled tova super grubo Ne vqrvah 4e me obi4a,ottam idvashe celiq problem.I taka s nego stavahme priqteli,karahme se,pak priqteli,karanici...i taka blizko godina i neshto.Chesno kazano az si go haresvah i bqh sklonna da tragna s nego stiga da se darji dobre s men...no lqtoto mina i se pozabravihme.I dnes na Sveti Valentin toi mi napisa sms da me pita ima li shans s men i sashto 4e me obi4a! Ami sega? Ot edna strana iskam da tragna s nego ako se e promenil dori malko,no ot druga ako sbarkam vsichko 6te po4ne nanovo:karanici,problemi...
    Daite savet?Kak da mu otgovorq?

Град
    Варна, България
    Неможеш да разбереш какво би станало,без да си опитала,нали така! Мисля,че трябва да опиташ,а и казваш че го харесваш..не трябва да изпускаме моменти и хора които мислим че ще са нещо повече !
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Град
    in Paradise
    emi opitai... pak kakvoto stane moje i da se e promenil, nqma nishto da zagubish

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

dai mu 6ans ako stane ne6to rasdvai se ako li ne 6te zae6 4e si opitala i nqma da sajelqva6

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Фен
    Град
    сф
    ot li4en opit znam 4e ako ne se opita posle te hva6ta qd ili po-skoro po4va6 da se 4udi6 kakvo li bi bilo i taka samo si propilqva6 izli6no vremeto...probvai moje puk tova da se okaje ne6ty krasivo i istinsko,no nai-dobre popitai gospodin Tupa Lupa deto e zad gardite ti...toi 6te ti kaje nai-dobre...uspeh

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: Toi otnovo me potarsi sled vsichko..i sega ?

Цитирай Първоначално написано от kakvo da pravq ;(
    Edno mom4e me haresva6e dosta vreme.Predlaga6e mi 100 pati,no az vse otkazvah zashtoto edin pat se darjeshe super milo...sled tova super grubo Ne vqrvah 4e me obi4a,ottam idvashe celiq problem.I taka s nego stavahme priqteli,karahme se,pak priqteli,karanici...i taka blizko godina i neshto.Chesno kazano az si go haresvah i bqh sklonna da tragna s nego stiga da se darji dobre s men...no lqtoto mina i se pozabravihme.I dnes na Sveti Valentin toi mi napisa sms da me pita ima li shans s men i sashto 4e me obi4a! Ami sega? Ot edna strana iskam da tragna s nego ako se e promenil dori malko,no ot druga ako sbarkam vsichko 6te po4ne nanovo:karanici,problemi...
    [b]Daite savet?Kak da mu otgovorq?

Рискувай..ако не стане знаеш..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре преди да му отговориш, поискай да се видите и да поговорите, да изясните ситуацията и проблемите.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Най-добре преди да му отговориш, поискай да се видите и да поговорите, да изясните ситуацията и проблемите.
    аха др начин да разбереш няма...
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен
    Повярвай в любовта и поне опитай да бъдеш с него и да разбереш дали имате бъдеще заедно.Защото няма какво толкова да загубиш,а можеш да спечелиш истинско щастие(което както всички знаем няма цена )

Голям фен
    opitai nikoga neznaesh kakvo moje da se polu4i:}kasmet
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен
    Как така те обича! Не сте се виждали от сума ти време, преди това е бил груб и явно не е искал да е с теб достатъчно силно. "Обичам те" са доста силни думи за човек, който не е бил с теб.

Hmm mi probvai kvo tolkoz ako ne se durji dobre go zarqzva6 i tva e!

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    тръгвай , пък каквото стане .. иначе после цял живот ще се чудиш какво е щяло да стане и да пускаш теми по форуми

Ми виж се с него, прекарайте малко време и ще си прецениш.. :]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Как така те обича! Не сте се виждали от сума ти време, преди това е бил груб и явно не е искал да е с теб достатъчно силно. "Обичам те" са доста силни думи за човек, който не е бил с теб.
    Така са днес младите-казват обичам те без да осъзнават дълбокия смисъл на тези 2 думи. Може да се харесват,да са влюбени,но казват обичам те. А има ОГРОМНА разлика между това да харесваш,да си влюбен и да обичаш!

ПРОБВАЙ - не губиш

Обичам те , мили мой Гого !

minalo e mn vrme i edva li ima smisul da se xvashtash s neshto veche svurshilo.jivota produjava.ne e logichno da pliuesh na edno mqsto sled tva da lijesh-ako me razbra.tva e!!!!!!!!!

Град
    долна махала:D
    Ми аз си мислех, че едно момче може да се промени...Той беше лигав и безотговорен, но си мислех, че ако сме нещо повече от приятели ще се промени. Е, не стана така Все пак може да опиташ, може случая да е различен, надявам се . Успех!
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Супер фен
    Опитай!!!Нищо не губиш да пробваш!!!Може да се е променил!!!

Пробваи и ще разбереш и преди сте се карали и сдобрявали....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си