- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moderated by W.I.M.: Дали има нещо към мен още ?
Predi 3 g. se zapoznah s edno mom4e,"haresahem se" izlziahme... obajda6e mi se,pi6e6e mi,i sled tova za v period ot okolo 20 dni nikakva vest,sled tova pak,izlizame 3-4 dni postoqnno i pak..nito vest ot nego v sledva6tite 10 dni.Sled godina nqkude se zapoznah s drugo mom4e v koeto se vlubih.Sega izlizame s nego,a stariq mi priqtel si hvana novo gadje ,skusa s neq i pak po44na da me tyrsi,sled tva pak trygna s neq...i kato razbra 4e si imam nnov priqtel,sprq da me tyrsi.skoro mi se oabjda i iskal da se vidim s nego i kato se vidqhme zapo4na da razpitva za noviq mi priqtel-kyv e 6to e...kvo raboti..obijda6e go....Ne moga da razbera dali o6te izpitva ne6to kum men sled kato hodi s novo momi4e na koeto i obry6ta adskotooo vnimanie...izliza s neq kolkoto da kaje 4e si ima priqtelka....a na rojdenniq mi den za pryv pyt ne mi pisa dori...revnuva li...?iska li da se vyrne pri men?Tyrsi me kato mu domu4nee za men i posle mi pi6e 6to az ne sum go tyrsila i tem podobni gluposti,prai sa na syrdit...daite mnenie po vyprosa...
moderated by W.I.M.: точка 7
-=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-