- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Защо е с мен като не изпитва нищо?
zashto e s men sled kato ne izpitva nishto
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Съжаление?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
не мисляПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
Nenormalni kolkoto iskash.
Sex?
igrae si,fuka se s tebe 6toto si gotina moje bi!...a moje bi prosto ne iska da byde sam a s teb se 4uvstva qko...a ot dryga strana ne iska da te naranqva ako misli 4e 6te go napravi ako trygnete!.....mnogo pri4ini moje da ima
Вероятно за да не е сам![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
ne otuchnih 4e sam mom4e![]()
Може би иска да си даде време,на себе си и връзката ви и да не "срути" вс (ако е градено по-дълго време)..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
emi spored men e s teb za da ne e sama ili za da ne te narani![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Аве баце - кво се впрягаш толкова за глупости ве.... А си спами по форумите и немай грижи.... \Първоначално написано от Анонимко
/ \
/ \
/
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Кфо да ти кажа...може те използва...вижда че и огаждаш и и се връзваш на акъла...и така!никой не може да разбере защо едно момиче прави нещо и тфа енай добре и тегли една и я разкарай..няма от къде да си сигурен че докато е с теб не е с още някой и ти си и резервния вариант..оня ако я остави тя да не си стои сама
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Добре казано....Първоначално написано от gamercheto_
Има едно нещо което Айнщайн не е можъл да разбере и което го е мъчело до края на дните му:
Какво искат жените....![]()
![]()
Ами,не мога да дам точен отговор.Уточни малко,няма да те заболят ръцете...Има хиляди причини.Защото те съжалява и не знае как по-точно да те зареже,без да те нарани.Защото се фука с теб.Използва те за пари и подаръци.Защото си няма друга работа,защото те харесва,но не знае как да ти го покаже.Защото се бой от нещо и не иска да ти каже.Може да не е в ред нещо момичето ииии още куп такива неща!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Обикновено става въпрос за използване... Пич - скъсай ти - така ще си запазиш достойнството. Щото инак е много неприятно да гредаш от страни как некой го използват.Първоначално написано от nasty_f
Ами за развлечение, от съжаление не ми се вярва, защото това не е любов, а просто едно харесване(така предполагам, защото не става ясно).Няма смисъл да продължавате, скъсай го.
a ti za6to si s nego kato znae6 4e na nego ne mu puka ?
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ооооо, тоз е със *-ка
пари имаш ли ? или си мноо як и те ползват за разплод ?
vij kato ve4e go znae6 tozi fack zemi skasai tazi vrazka koqto qvno nema da q ima i zemi si nameri 4ovek koito ti podhojda po vsi4ki twoi razbiraniq i znae6 4e e s teb a ne se pravi na draj mi 6apkata:)
shtom e momiche:
- ne iska da e sama
- iska da nakara nqkoi da revnuva
- zapulva si vremeto
- moje da si i simpatichen,no da ne e vlubena v teb
- za da kaje pred dugite "ei vijte kvo qko gadje imam"
- prosto za da ima s koi da se celuva,da pravi sex i da si gubi vremeto...
p.s. vse pak e momiche moje da e kvo li ne.No az se pitam ti shto oshte si s neq kato si naqsno s namereniqta i chuvstvata i?!
izpitvam prekaleno silni 4uvstvo za da skysam shte opitam po nqkakyv na4in da mi kaje kakvo izpitva
защото , както казва един приятел : хубаво е , когато си легнеш ношем да има за кого да си мислиш..Първоначално написано от Анонимко
Много хубаво казано..Първоначално написано от OtherDimension
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
След като знаеш че няма чувства към теб какво правиш още с нея...Обичаш я? Ами ще обичаш и друга не е само тя на тоя свят...