.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на koalka
    Направо пробвай.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e dobre q kajete kato chuete 70b tova sramno li e?i oznachava li malki cici? kakyv razmer sutien znachi che sa ti malki i kakyv 4e sa ti golemi ? pls mn e vajno za6toto priqtelq mi mi kaza a ti nosi6 70b nali ? i az kato ne razbiram i ne znam tova namek za ne6to li e ili ne i kakvo znachi i t.n. pls
    Е толкова ли е трудно да се погледнеш в огледалото....толкова ли не можеш да прецениш,че със 70Б,определено не си цицорана (нищо лично,аз съм същия номер )
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustMakeMeSmile
    grudnata obikolka pod biusta+13(ako 4issloto e ne4etno ili+ 10 ako 4isloto e 4etno)=razmera na tvoqt sutien...a za da razbere6 kakva 4a6ka ti e nujna primeri nai napred izpaknalata 4ast na gurdite si:ako dvete merki suvpadat ti trqbva 4a6ka AA..ako se razli4avat s 2,5sm ti trqbva A..ako se razli4avat s 5 sm->4a6ka B....ako razliakta e 7,5 ilii 10sm syotvetno 4a6ka C ili D....mislq 4e taka e pone taka sym go 4ela..taka 4e msila 4e si to4no za 70b..ama se pak vqrnu e 4e za razl modeli e razli4no
    Абе това не е вярно ,аз съм 81 и подгръдна 76 и излиза ,че разликата ми е 5см,т.е чашка Б,а аз нося чашка А и още не ми е хубавко прилепнал

{{{ElEk7rA}}}
    Guest
    mn zavisi ot modela sutieni az nosq predimno 95 C no ima i nqkoi 85 B koito mi stavat

didstyto
    Guest
    hah i az nosq 95C, a onzi sait presmetna che nosq 95 D!!!!Kowto ne e vqrno

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Nikoga ne sam gledala nomeraciite.Haresvam,merq kupuvam ako mi stane.Ako ne drug.Naistina samite modeli sa super razli4ni...kakto ponqkoga razli4nite obuvki ne si otgovarqt na nomerata taka i razl4inite sutieni.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

wRnR ot rUs3 cItY b3ib3
    Guest

nqa takoa

ем аз предпочитам момичета сас по малки гарди но да не са некжи кат моите.(момче съм)

Най-добре пробвай, а не казвай определен размер на слуки. Различните марки стоят по различен начин. Не винаги едина и същи номер сутиен е еднакъв на големина при различните марки.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustMakeMeSmile
    grudnata obikolka pod biusta+13(ako 4issloto e ne4etno ili+ 10 ako 4isloto e 4etno)=razmera na tvoqt sutien...a za da razbere6 kakva 4a6ka ti e nujna primeri nai napred izpaknalata 4ast na gurdite si:ako dvete merki suvpadat ti trqbva 4a6ka AA..ako se razli4avat s 2,5sm ti trqbva A..ako se razli4avat s 5 sm->4a6ka B....ako razliakta e 7,5 ilii 10sm syotvetno 4a6ka C ili D....mislq 4e taka e pone taka sym go 4ela..taka 4e msila 4e si to4no za 70b..ama se pak vqrnu e 4e za razl modeli e razli4no
    ok a moita kat e 7 sm koq 4a6ka mi trqbva B ili C

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си