.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Tomb Raider

Tomb Raider

Някой ще може ли да ми даде линк към филма Tomb Raider The Cradle of life... Намерих го в дата , но не мога да му намеря субтитри ... тези които намерих или избързват и въобще не мога да ги наглася... От арена и от линкос не искат да се теглят , незнам защо ако някой има някви предположения моля да помогне . Мерси предварително! !!

Guest
    tuk ima dosta subtitri za filma.probvai s i moje nqkoi da pasnat. subs. unacs. bg

Офффффф абе ако не бях пробвала там дали щях да пускам тема ? Както казах - Изтеглих филма от дАТАта обаче нямам субтитри ! Субтитрите от сайта който си даллллллл съм ги прегледала ВСИЧКИ , но избързват или се забавят .!!!!!!!!!!!!!
    MusicIsTheKey
    Мерси много субтитрите от дата са идеални .. бтв не съм на 13 знам как да свалям от арената и как се работи със торенти , но както и да е Мерси много !

На нагли хора не помагам,оправяй се сама.

Това,че ти не знаеш как се свалят филми - не е мой проблем,още повече когато се държиш по този начин.Дано никой не ти помогне.

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    На нагли хора не помагам,оправяй се сама.

Това,че ти не знаеш как се свалят филми - не е мой проблем,още повече когато се държиш по този начин.Дано никой не ти помогне.
    1во не съм нагла
    2ро това мнение не беше за тебе , а за по - горния умник/умница
    и 3то ти благодарих и ми помогна колкото и не ти харесва
    а и 4то пак благодаря !

Град
    търговище
    filma e mnogo gotin ama ne moga da ti kaja

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си