Това момиче ми е най-добрата приателка.Много се обичаме и всичко си споделяме.Тя е влюбена в едно момче да речем Явор.Той е голям женкар.Казвам и го всеки ден и че не си заслужава да се измъчва за него.Проблема е че от доста време ми се натиска.Явор знае че тя го обича но вчера дойде при нас и ме прегърна.Опита се да ме целуне но аз го избутах.Когато влязохме в час той ми изпрати смс в който пишеше:"Излез навън без Таня"(Таня е приателката ми)Но аз не го направих казах и че той ме вика отвън.Тя ми каза да изляза защото може би е свързано с нея.И така излязох от час.Той ме заведе на стълбите за тавана на училището и ме притисна към стената.Казах му да престане а той пъхна ръка под блузата ми и започна да ме целува.Аз се поддадох.Той седна на стълбите а аз седнах в него.Продължихме да се целуваме.Тогава той разкопча панталона ми и брукна в гащичките ми каза ми"Колко си влажна,искам те"Тогава разбрах е предавам приателката си и избягах.Когато се върнах в час тя ме попита за какво ме е викал а аз я излугах че е искал дискове да му запиша.Сега не снам как да и кажа какво правихме.Сега след часовете се виждаме.Той ми каза че нищо лошо не правим и няма проблем да се чукаме.А аз съм съгласна с него.А и ме помпа страшно мощно.Мисля че се влюбвам.Какво да правя?[/list]