такам сега да видим..реших да драсна и аз някоя темичка,че не съм го практикувала от отдавна..влюбена съм в едно момче от даскалото..от началото на годината..окей тогава всичко беше нормално просто едно привличане и така.. не след дълго му цъфнах да се запознаем,защото,както той ме гледаше така и аз го гледах..след куп интриги и простотии,които направи момче от неговата компания,което отрязах,заради въпросния Х...всичко се промени..момчето,което харесвам спря да ми казва дори здрасти и тогава сякаш всичко се срина..въпкреки че реално погледнато едно здрасти не е нищо особено..но пак вниманието и това,че ме вижда си беше напредък...мина се доста време...някъде почти един месец,когато той започна да идва сам и да си говори с мен..но само и единствено,когато компанията му,не е при него.. оттука мога да си вадя изводите..че или идва,защото му е скучно..или просто,защото има някакъв интерес..сега обаче сме втора смяна и почти не се виждаме..рядко се засичаме навън,когато и аз и той не сме в час..и нищо..страх ме е да не пропилея шанса си,ако въобще имам такъв..и ви моля да ми дадете съвет,какво да правя..