- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sram me e i nego sa6to :(
zdr. haresvam edno mom4e ama me e sram.Nego sa6to go e sram a i toi me haresva.Ne go pokazva mn mn no mi predloji.Men me be6e sram (kakto vinagi)da mu kaja vednaga DA i mu kazah "emii nzzz" i toi - "miii ok pomisli si i 6e mi kaje6 ama nali obe6tava6".No mislq 4e zabelqzva 4e go haresvam i az .No stana taka 4e doide zimnata vakanciq i ne se vijdahme izob6to.Sega pak se vijdame,hodime po kafenca, tyka tam
.Negoviq fr i moita hodqt o6te i nie se vijdame vsqka ve4er kato izlizame.Negoviq fr mi kazva 4e me haresva no go e sram da mi kaje.Toi namekva nqkak 4e me haresva i az sa6to no nikoi ne se presta6ava da napravi ne6to
![]()
kajete kakfo da napravq?kakfo da mu kaja ?
ееее к'во толкова трудно? няма да те изяде![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Еми, кажи му, че приемаш.Ако не го направиш, ще съжаляваш.Заради срамежливостта можеш да провалиш хубава връзка.
Защо някоя вечер докато сте излезли не му подметнеш и не го попиташ дали още е валидно предложението? И съответно казваш че си съгласнаРаботата спи :P
Айде успех![]()
![]()
Тралалалала.... :P:P
a we kak da mu kaja mn me e sram weohhh mn sam zle ama..... use6tam kak 6e si izpusna 6ansa ama kykfo da naprafa - takafa sam
![]()
![]()
e tva e nai dobroto mnenie spored men podkrepqm go 100% ! zaradi tova 4e nz kak 6te reagira nqkoi dali 6te te otblasne (kakto 90%predpolagat) ,ili 6te otgovori na 4ustvata ti da ne probva6 vaob6te i posle da se 4udi6 i da sajelqva6 "a az kato imah vazmojnost ne go napravih a trqbva6e " ! sega se setih za 1 citat ot 1 fiml koito mislq 4e 6te ti pomogne "Mojeh,6tqh,trqbva6e" ti si re6i dali da sam v minalo vreme ....Първоначално написано от koalka
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ha tolkowa poznata situaciq spoko q se stegni i hrabro mu kjai vij mn te haresvam i vijdam v teb mom4eto koeto iskam 6te mi stane6 li ne6to pove4e ot priqtel primerno :)
По-добре си признайте всичко,да не съжалявате после![]()
Ако те е толкоз срам прати едно линкче към тая тема и работата заспиваПървоначално написано от edno_f
![]()
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Ясно е, че всички ще ти кажем "Стегни се и просто му кажи, няма от кво да те е срам" така че това е, с което може да ти се помогне. Другото си зависи от теб. Ти го харесваш, той те харесва, къде е проблемът?
Ми кажи му някоя вечер като сте сами "Да".Като те попита какво имаш предвид с това "Да" му кажи че тва е отговора на въпроса,който ти е задал преди.Че искаш да ходите.
xahxahxahhxa гледайте сънчо заедно и му кажи че го искаш хахах..
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.