.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: EDNA TAPA 6MATKA

Hybrid View

Guest

EDNA TAPA 6MATKA

ima edna 6matka otg moq klas koqto mnogo me tormoje6e rq ne tormozi samo men a vsi4ki drugi moi sau4enici postoqnno si nalaga mnenieto i zapovqdva kara6e me da si navli4am problemi tq vinagi se izmakva i kogato se skaram s neq vinagi nastroiva6e celiq klas sre6tu men i vsi4ki me udrqha i me 4akaha pred u4ili6te za da me pluqt i biqt govori mi zad garba pak mi se pi6i6e za nai-0dobra priqtelka o6te ot 1 klas me tormozi................Kaje te mi kak da se spravq s neq taka 4e da razbere 4e ne e 6evkata na moq klas mnogo 6te sam blagodarna tozi koito me mi pomogne da se sabudq ot tozi ko6mar.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ама вие още ли сте в първи клас ?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Emi ili q prebii,ili e pokaji che vsushnost za tebe tq e nishto tq ti e pod nivoto obqsni i che e jalka,che e mijiturka,che e nishtojestvo,che e super kompleksirana,che e mnogo grozna,che neiskash da q slusash zashtoto si gubish vremeto s mekoteli... i t.n.t nahrani q breee lelel kak momiche shte ti dava zor,ostanah vpechetlenie che si momche ako e taka ujas momiche da ti dava ton,q se stegni

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    az sam momi4e i ne3 sam parvi klas

Мега фен
    Град
    Извън границите
    emi shtom si devoika kvo puk ti prechi,az kato gi gledam tiq nashte devoiki te su vartqt non-stop kurvenski nomera,puk i kvo ti prechi i poudrqsh glavata v stenata ili da i obqsnish che e tupa prosta zduhana nishtojestvo mijiturka kompleksarka ligla pacha ?

за тази работа си има директори педагоги4ески съветници класни...
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Sisley^BaBy
    V koi svqt jiveesh?;] shte i se podigravat oshte poveche;]

Супер фен
    А сега обаденият на класният ръководител .
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    ясно е 4е не може да се опъл4и на тая щом от толкоз време я тормози (от 1ви клас а едва ли сега е под 5ти) да я обижда нищо няма да промени освен да си изпроси още един бой и какво остава? Да сподели с класния и той да предприеме нужните мерки или да смени даскалото.
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Re: EDNA TAPA 6MATKA

Ti pyk zashto i se vryzvash na akyla?
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kara6e me da si navli4am problemi
    Kak taka te karashe? Tova prosto ne e vyzmojno....
    Izvinqvai, no volq nqkakva,li4no mnenie proqvqva6 li?
    Pyk i DjBaloon mnogo tochno ti go kaza, pokaji i che e edno nishto i gotovo.

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    ясно е 4е не може да се опъл4и на тая щом от толкоз време я тормози (от 1ви клас а едва ли сега е под 5ти) да я обижда нищо няма да промени освен да си изпроси още един бой и какво остава? Да сподели с класния и той да предприеме нужните мерки или да смени даскалото.
    Kak shte smenq daskaluto bee,kak shte se dava na nqkva ligla deto se e smetnala za velika boi bee,kak da ne i se opulchi to pri jenite sila nqma tam e samo zloba,a 100% tq trqbva da ima poveche zloba shtom do sa sa q tormozili,kak shte dava na nqkoi da q tormozi q respekt napravi q za smqh pred vsi4ki ritai q po koridorite,ako ste po malki lisni i kofata za duskata v koridora,moje da te izkluchat ma uchilishta full pone shte si q naprail na 2 stotinki taq ligla

Guest
    sega 6te vi razkaja malko po podrobno..zna4i sega sam 7 klas..az o6te ot 1-2 stanah fr s neq otna4alo si4ku be6e dubre,tq az i o6te edno momi4e s koeto se poznavahme ot ot detskata gradina bqhme uj nai dobri fr.tq zapo4na da nastroiva edna sre6tu druga men i neq skarvashe ni i tq stra6no mn mi zavijda6e imah si4ku koeto tq bi iskala das ima.po4na da nastriova klasa tai kato tq se darji adski milo pred mom4etata mazni im se i te ne vqrvat 4e tq e sposobna tai kato e stra6na licemerka...a tai kato az im kazvam si4ku v licetu i te sa gotovi da povqrvat na neq...taka be6e do predi 1 godina az i drugoto momi4e re6ihme da i se opal4im i go napravihme...sled tova zapo4na ada vsi4ki ni pliuha obijdaha tormozeha natopqvaha i prosto ni be6e strah da hodim na daskalo..no dvete zaedno se spravihme i si izvoiuvahme nqkakfo menie tazi godina i po4naha da ni uvajavat....ot 5 klas nasam vsi4kite i fr zapo4naha da se odrapvat ot neq ...edno momi4e koeto predi 2 godini tq samo bie6e zapla6va6e i unijavashe poi nai dolniq na4in sega q hvana pod raka i stanaha nai dobri fr...mn mi e ma4no za tova momi4e zashtoto tq ne moje da kaje i edna duma nataz zashtoto postoqnno i kre6ti i natopqva zaradi neq proemni van6niq si vid i izgubi nai dobrite si fr koito stra6no mn q uvajavaha...promeni se izcqlo stana ujasna i neuznavaema...tova momi4e promenq vseki koito se dobliji do neq...i se nadqvam bvsi4ku tova nqkoi den da i se varne i da vidi kakvo e da unijavash i tormozi6 drugite

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Uniji q be kvo chakash be ideqta s kofata e perfectna

виж сега такива ги има много!И от моя клас има една такава,която само се надува мисли се за нещо мноо важно обаче не е!Аз наиш колко пъти се карах с нея,нооо нямаше полза!За тва взехме и се сдобрихме иии ся сме си добри приятелки!Опитай се да поговориш с нея ии тя ако поне малко е разбрана ше те разбере!ИИИИ един съвет:Да си нямаш работа с по-големи на години и на килограми от теб,чеее там няма спасяване......
    LoVe Is ThE nAmE
    sEx Is ThE gAmE
    fOrGeT tHe NaMe
    AnD pLaY tHe GaMe

Всеки е минал през някви такива спорове спокс !Просто не и се връзваи на акъла,казвам ти го като чоек с малко поече опит с такива проблеми..НЕ се принизявай на нивото на тва момиче,единственото което ще направиш ако и отвърнеш е да се унизиш и да и слезеш до нивото й...а ти каза че си 7 клас?!Еми няма ли да кандидатстваш?!Още малко и ше се разделите и ше се смееш на тези детски истории...Не влагай много чувста просто няма смисъл,ти гледай да си подържаш добри връзки с останалите..а тя?! еми кат иска нека си злобей всичко се връща,тъй че си направи изводите...
    Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck

Град
    София
    Риташ я здраво по простия задник пред всите хора в даскало и после ше има respect dude

В моя клас една "тъпа шматка" беше тормозила най-добрата ми приятелка.Вече не се заяжда така явно,надявам се да нямаме проблеми.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Az ako bqh na tvoe mqsto otdavna da sam q prebila nqkade... Kak shte se ostavqsh taka!Pokaji i 4e ne ti e nikva 4e da te komandva!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

e az moga da ti kaja ne6to. ako si ot plovdiv prosto mi zvunni(0886348540)ako ne si . q sa stegni i q sritai zdravo. posledniq koito sa opita da mi napravi ne6to . be6e nabit i vla4en i koridora na u4ili6teto. i posle nz za6to smeni dasakloto. i sq si4ki me uvajavat. az ne sam sedmi klas a sam malko po golqm (10)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivan4oooo
    e az moga da ti kaja ne6to. ako si ot plovdiv prosto mi zvunni(0886348540)ako ne si . q sa stegni i q sritai zdravo. posledniq koito sa opita da mi napravi ne6to . be6e nabit i vla4en i koridora na u4ili6teto. i posle nz za6to smeni dasakloto. i sq si4ki me uvajavat. az ne sam sedmi klas a sam malko po golqm (10)
    абе Ванчо.. адаше.. как ше разметаш телефонни номера из опасното интеренетно пространство така бре.. тука некой дебил ше се фане те праи луд...

ей не се занимвавайте с Ванчо,че ше метете коридори..

6to da metat koridori we?
    kvo nqkoi kat mi zeme telefona . neka da sa probva da mi naprai ne6to

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си