sega 6te vi razkaja malko po podrobno..zna4i sega sam 7 klas..az o6te ot 1-2 stanah fr s neq otna4alo si4ku be6e dubre,tq az i o6te edno momi4e s koeto se poznavahme ot ot detskata gradina bqhme uj nai dobri fr.tq zapo4na da nastroiva edna sre6tu druga men i neq skarvashe ni i tq stra6no mn mi zavijda6e imah si4ku koeto tq bi iskala das ima.po4na da nastriova klasa tai kato tq se darji adski milo pred mom4etata mazni im se i te ne vqrvat 4e tq e sposobna tai kato e stra6na licemerka...a tai kato az im kazvam si4ku v licetu i te sa gotovi da povqrvat na neq...taka be6e do predi 1 godina az i drugoto momi4e re6ihme da i se opal4im i go napravihme...sled tova zapo4na ada vsi4ki ni pliuha obijdaha tormozeha natopqvaha i prosto ni be6e strah da hodim na daskalo..no dvete zaedno se spravihme i si izvoiuvahme nqkakfo menie tazi godina i po4naha da ni uvajavat....ot 5 klas nasam vsi4kite i fr zapo4naha da se odrapvat ot neq ...edno momi4e koeto predi 2 godini tq samo bie6e zapla6va6e i unijavashe poi nai dolniq na4in sega q hvana pod raka i stanaha nai dobri fr...mn mi e ma4no za tova momi4e zashtoto tq ne moje da kaje i edna duma nataz zashtoto postoqnno i kre6ti i natopqva zaradi neq proemni van6niq si vid i izgubi nai dobrite si fr koito stra6no mn q uvajavaha...promeni se izcqlo stana ujasna i neuznavaema...tova momi4e promenq vseki koito se dobliji do neq...i se nadqvam bvsi4ku tova nqkoi den da i se varne i da vidi kakvo e da unijavash i tormozi6 drugite