.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Ne se obajda

Guest

Ne se obajda

Zdraveite,imam problem s 1 priqtel i toi e 4e toi mnogo rqdko se obajda da izlezneme naprimer. Az kato mu se obadq,se saglasqva,izlizame,vsi4ko e ok - i razgovori i prekarvane. No toi ne se obajda i na men mi pisna vse az da se obajdam. Kajete kakvo da napravq

Gospodarkata Di
    Guest

:(

Ebi go v mamata kele6a,moje i da ne ti xaresa tova koeto 6te ti kaja,ti si re6ava6 i kakvo da napravi6. No pomisli malko i za sebe si,nqma6 li dostoinstvo ? Ne si dlujna da bqga6 podire my nali. Ako iska6 moje da pogovori6 s nego i da go pita6 za6to se durji taka,moje da ima rabota i da nqma vreme za mnogo sre6ti,moje da xaresva nqkoe momi4e,a moje bi po xarakter si e takuv. Ima mom4eta koito se 4ystvat mujkari i nikoga ne tursqt momi4etata,a 4akat te da gi potursqt. No 6te ti kaja samo edno kato momi4e na momi4e - spasqvai se macko. Sigyrna sum 4e 6te si nameri6 mnogo po gotini mom4eta koito puk 6te ti zagrqvat telefona ot obajdaniq i 6te si 4ypqt krakata za da te vidqt.

Guest
    Iskam da uto4nq 4e sam mom4e

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не му се обаждай и го виж какво ще направи. Ако все пак някога се сети да те потърси обясни му за какво става въпрос, ако ли пък не - заеби го!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: Ne se obajda

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite,imam problem s 1 priqtel i toi e 4e toi mnogo rqdko se obajda da izlezneme naprimer. Az kato mu se obadq,se saglasqva,izlizame,vsi4ko e ok - i razgovori i prekarvane. No toi ne se obajda i na men mi pisna vse az da se obajdam. Kajete kakvo da napravq
    Не спирай да се обаждаш. И аз съм такава, много рядко аз се обаждам. Не го правя с лошо или пък да се правя на интересна, простоо не се обаждам....

emi sporde men ... ako darjish na nego trqbv ada pogovorite kaji mu ne6tata kakto sa napravo da vidim kakvo hste kaje , a predi razgovora moj ebi nqkolko dena da ne mu se obajdash .. da vidish dali hste ti zvunne ...
    Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
    BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И аз не се обаждам, за да изляза с някой. Като се обадят отивам, ама аз да ги търся...
    Може да няма пари да се обади

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Има всякви странни хора. Не е задължително да не си му приятен. Ако всичко си е ок, кво ти пречи ти да звъниш?
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    VCHC
    Колкото мен ме търсят, толкова и аз ги търся
    Има и друг... доста досаден вариант:
    Обвиниха ме, че съм забравил вобще за нея/него при условие, че не съм звънял "да се чуем"...

Град
    sofia
    abe 6tom edno mom4e ne ti se obajda otpisvai go...

Мега фен
    Обикновено става така при мен...обаждам се няколко пъти, всичко точно..и по някое време решавам да изчакам дали другия ще се сети...направи го и ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си