.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Охх много ме мъчи тази любов

Охх много ме мъчи тази любов.Вмомента харесвам много едно момче от 8 клас (аз сам 6).Голям сладур е,но нищо между нас неможе да стане по простата причина че той знае само да се разхожда и да слуша музика.Само веднъж ме закачи и нищо повече имам много приятелки в класа му но какво могат пък да направят те.Писах му валентинка ся кат си включи GSM ще му пиша и SMSи,закачам го в даскало но пък много ме е срам да му кажа какво изпитвам кам него или за SMSите ли валентинката.Кажете ми какво да правяяя?Много е як и вече неиздържам много го хресвам

Голям фен
    Град
    trqvna

Re: Охх много ме мъчи тази любов

оф спри за се срамуваш и отивай при него

Град
    in Paradise
    eee kaji mu nqma nishto da zagubish

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Абе вие не сте ли малки за гаджета? Нема да стане нищо по-сериозно. Иначе не пречи ако изпитваш любов да я споделиш...
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

аз съм в абсолютно същата ситуация и да ти кажа честно срама не ти помага въобще-напротив-става по зле.така че колкото и да е трудно преодолей този срам защото с него няма нищо да постигнеш колкото и силно да го желаеш.отиди при въпросното момче и му кажи какво изпитваш,може чувствата ви да се взаимни,нищо неможеш да разбереш преди да опиташ.така че действай,не си изпускай шансовете айде успех

Мега фен Аватара на koalka
    Това не е любов, а харесване, но какво ти обяснявам.Все пак си 6-ти клас.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да ви имам и любовта ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    Майна town
    Ти 6ти клас той 8ми клас 4 words -omfg ,той само тва можел,ти като не го познаваш откъде знаеш кво може?Нито е някъв голям да иска да се "възползва ^^" от теб нито нищо..обличай барбито и заспивай...

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    тука не си прав правя разлика между обичане и харесване споко аз не съм казала че го обичам

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от inloveindani
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    тука не си прав правя разлика между обичане и харесване споко аз не съм казала че го обичам
    А в заглавието я погледни.

Цитирай Първоначално написано от psiHopaT4o
    Ти 6ти клас той 8ми клас 4 words -omfg ,той само тва можел,ти като не го познаваш откъде знаеш кво може?Нито е някъв голям да иска да се "възползва ^^" от теб нито нищо..обличай барбито и заспивай...
    имах предвид че тва праи в даскало

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ооо Боже..Ти в 6-ти,каква любов те гони незнам... към авторката-не си още дорасла,за да употребяваш тази дума..А харесването е много далече от любовта.Баси бебешките истории "закачахме се" хахахха

Цитирай Първоначално написано от psiHopaT4o
    ..обличай барбито и заспивай...
    xaxaxxa
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    сф
    otivai i my kazvai ...ako ne go napravi6 6te sujelqva6 ,akolkoto po-skoro tolkova po-dobre za6toto ako 4aka6 moje da izpusne6 momenta ,az li4no 4akah 4akah i sega po4ti ne go vijdam ...m/y drygoto i moito mom4e e dani ...stiskam palci

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Veche i v 6ti klas li moje da si vluben?Edno vreme na tova mu se kazvashe detsko haresvane i si mislish ,che ne mojesh da jiveesh bez nego...lubov... Kato tolkova go haresvash i ne se smqtash za malka mi idi pri nego de... kvo ochakvash da ti kajem drugo.. s chakane da ti padne otgovora ot nebeto nqma da stane...Otivash ,govorish,izqsnqvate se i se "obichate" posle ako se stigne do tam...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    po dobre mu priznai vsi4ko a pak ottam natatak da stava kakvoto stava.ne trqbva da ti puka.ni6ty ne gubi6 ako mu kaje6:}kasmet
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на iiirish
    ако е достатъчно умен и има нещо в главата би трябвало до сега поне да се е усъмнил, че ти изпитваш нещо. все пак не на всеки можеш да се решиш да пратиш валентинка! така че ако и той чувстваше нещо до сега да те е потърсил

f0r3v3r`al0n3
    Guest
    xax mila aS bQh katy tebe i mu priznah ... ii stana po-lo6o ... toi zapo4na samo da sa zaQjda s mene i t.n. ama si zaslujava da opita6 ... m/u drugoto purvo razberi dali nQa revnivo i grozno gadje 4e ....
    i se pak priznai mu 4e go haresva6 ni6ty ne ti struva pak moje i da izleze ne6ty ( a za tfa 4e poznava6 mn hora ot negoviQ klas ... mi pomoli nQkoi da razbere dali toi su6to te haresva ) aide uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си