.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    викито
    Guest

самоубийство

здр. всички
    с моя приятел от скоро ходим някаде 2-3 седмици.обаче от няколко дни е в депресия аз го питах за кво а той ми каза 4е е зарди тва 4е нее праил секс а ние всащност имахме планове да го направим -и на двамата щеше да ни е за 1 път оба4е просто нямаше каде
    и днес излезнахме да се разходим обаче той през цялото време мъл4еше отидохме до асеновата крепост и там седнахме на една пейка по пътя абсолютно нищо не си казахме аз го питах кво ти има а той вика нищо .по пътя си беше сложил ка4улката да не го видя 4е пла4е оба4е аз усетих
    и седнахме на една пейка и той пак мъл4еше и изведнъж заспа след около 15-20 минути се събуди и аз му викам айде аз си тръгвам 4ао той каза нещо но не разбрах кво то4но
    аз се върнах у нас а той май си остана там
    единственото нещо за което се притеснявам е да нее извършил няква глупост и да се е самоубил защото преди няколко дена му гледах ръцете и видях 4е си е рязал вените оба4е преди 2-3 месеца и аз го питах за кво го праиш тва и той каза няма зна4ение
    и доста 4есто си говорим за смисъла на живота и за смъртта и той ми е казвал не 1 път в тоя скапан живот единственото нещо което е сигурно е 4е ще умра и някви такива
    според вас има ли вероятност да е сложил край на живота си

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    vsushnost ima veroqtnost da ima po-golqm problem,otkolkoto predpolagash.nadali mu e takova ot lipsa na sex,nai-malkoto,shtoto ne znae oshte kvo e tva nz,tupo si napravila,che si go zarqzala sam-samichuk.vse edno de,nie otkude da znaem dali e napravil neshto?zvunni mu,nqma li gsm tva momche?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    Град
    София
    Съгласна съм с горното мнение. Просто му звънни или най-добре отиди до тях. Опитай се да го предразположиш, да го накарш да ти се довери и да се почувства по-добре.

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да говориш сериозно с него, защото ако и преди го е правил, има възможност и пак да го направи, обаче не виждам причина.От липса на секс няма как да е, защото не го е правил, че да знае, но може да се дължи на нещо друго.Питай го.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ти пък се ебаси тъпата да го оставиш.... така...сам.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хах .. баси , моето дете , зле си . Защо си тръгна , след като се притесняваш за него . Не му е било така заради липсата на секс , повярвай ми . Явно има други проблеми , трябвало е да го подкрепиш .
    П.П. Бтв ти си ми съгражданка . И интересно как на тоя студ го остави там сам . Ама не знам .. отиди до тях . Говори с него . Ще го оцени .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Да

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Да
    vie pa ste ebati milite
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Pritesnqvash se za nego i durjish na nego,a kogato mu e nai-tejko i si go vidqla ,che plache si si trugnala?Kvo chakash idi do u tqh da pogovorite.Moje tochno sega da ima nujda ot priqtel i podkrepa.i opredeleno ima neshto po-seriozno ot sex-a..popitai go kakvo e.izslushai go...predi verno da e stanalo kusno(dano da ne se stiga do tam nikoga)...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Абе айде отивай при него ве....
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: самоубийство

Цитирай Първоначално написано от викито
    здр. всички
    с моя приятел от скоро ходим някаде 2-3 седмици.обаче от няколко дни е в депресия аз го питах за кво а той ми каза 4е е зарди тва 4е нее праил секс а ние всащност имахме планове да го направим -и на двамата щеше да ни е за 1 път оба4е просто нямаше каде
    и днес излезнахме да се разходим обаче той през цялото време мъл4еше отидохме до асеновата крепост и там седнахме на една пейка по пътя абсолютно нищо не си казахме аз го питах кво ти има а той вика нищо .по пътя си беше сложил ка4улката да не го видя 4е пла4е оба4е аз усетих
    и седнахме на една пейка и той пак мъл4еше и изведнъж заспа след около 15-20 минути се събуди и аз му викам айде аз си тръгвам 4ао той каза нещо но не разбрах кво то4но
    единственото нещо за което се притеснявам е да нее извършил няква глупост и да се е самоубил защото преди няколко дена му гледах ръцете и видях 4е си е рязал вените оба4е преди 2-3 месеца и аз го питах за кво го праиш тва и той каза няма зна4ение
    и доста 4есто си говорим за смисъла на живота и за смъртта и той ми е казвал не 1 път в тоя скапан живот единственото нещо което е сигурно е 4е ще умра и някви такива
    тва момче се е отказало от живота или е отчаян опит да му се огоди...!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/

Re: самоубийство

Цитирай Първоначално написано от Bacard1
    Цитирай Първоначално написано от викито
    здр. всички
    тва момче се е отказало от живота или е отчаян опит да му се огоди...!!!
    Ако тва е отчаян опит да получиш секс - тоя пича е баси актьора.... Признавам го...
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Да
    Аааалелуя ! Камикадзееее.... Ако се е самоубил трябва да е бил ненормален . Аз ако ми изгори пиксел на монитора няма да се самоубия пък за момиче

Guest
    otidi pri nego i se izpliu6tete nqkade basi horata ama polzvaite baloni

Голям фен
    Нали сте заедно,кажи му,че не искаш да има тайни от теб и,че каквото и да е станало ще го изслушаш и ще го разбереш,защото го обичаш.Но защо си го оставила сама?Не мисля,че се е самоубил,но е трябвало да останеш при него и да го поразпиташ.Абе,този твой приятел ми изглежда по описанието доста странен.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

има доста хора с проблеми и те трагват от това че се затварят в себе си и не споделят с др хора и дано този пат да ти се довери и да ти обясни няма смисал иа з да казвам да заминаваш при него колко и да не ти пука за него се пак си човешко саздание и имаш састрадание коего сега е момента да покажеш
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

Не е трябвало да го оставяш сам и вземи му се обади

Град
    plovdiv
    mom4eto qvno naistina ima problemi,s koito ti ne si naqsno.horata koito pravqt opit za samoubiistvo sa s mn slaba psihika,za da se stigne do takova re6enie veroqtno se namira v golqma emocionalna dupka,moje da ima probemi v semeistvoto ili koi znae kakvo.6tom hodite ot tolkova malko vreme moje da mu e trudno da spodeli s teb.moqt syvet e da ne nastoqva6 mn da spodelq,dai mu vreme.dryj se milo s nego i mu kaji 4e moje da rz4ita na teb za vsi4ko ako ima nujda i togava moje sam da pojelae da ti spodeli.no dr pyt kogato pak go vidi6 takyv,v nikakyv slu4ai ne go ostavqi sam.ako ne iska da govori-ne govorete,no go pregyrni i pogali milo,za da se po4uvstva obi4an i spokoen.

Не е възможно един секс да е причината да се държи така.Трябва да си поговориш него да видиш какво ще ти каже и обясни за поведението си.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Не е възможно един секс да е причината да се държи така.Трябва да си поговориш него да видиш какво ще ти каже и обясни за поведението си.
    Не бях виждал толко грозна снимка на никълбак О.О
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

лапешка работа.
    вие за к'во сте гаджета? само да си държите ръцете ли?
    ще мълчите 20мин докаto се разхождате, ти ще видиш, че нещо го тревожи и няма да се опиташ да поговориш с него.......
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Ако питате мен тоя пич вече не е сред живите
    Жалко че не те питаме.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си