- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самоубийство
здр. всички
с моя приятел от скоро ходим някаде 2-3 седмици.обаче от няколко дни е в депресия аз го питах за кво а той ми каза 4е е зарди тва 4е нее праил секса ние всащност имахме планове да го направим -и на двамата щеше да ни е за 1 път оба4е просто нямаше каде
![]()
и днес излезнахме да се разходим обаче той през цялото време мъл4еше отидохме до асеновата крепост и там седнахме на една пейка по пътя абсолютно нищо не си казахме аз го питах кво ти има а той вика нищо .по пътя си беше сложил ка4улката да не го видя 4е пла4е оба4е аз усетих![]()
и седнахме на една пейка и той пак мъл4еше и изведнъж заспа след около 15-20 минути се събуди и аз му викам айде аз си тръгвам 4ао той каза нещо но не разбрах кво то4но
аз се върнах у нас а той май си остана там
единственото нещо за което се притеснявам е да нее извършил няква глупост и да се е самоубил защото преди няколко дена му гледах ръцете и видях 4е си е рязал вените оба4е преди 2-3 месеца и аз го питах за кво го праиш тва и той каза няма зна4ение
и доста 4есто си говорим за смисъла на живота и за смъртта и той ми е казвал не 1 път в тоя скапан живот единственото нещо което е сигурно е 4е ще умра![]()
и някви такива
според вас има ли вероятност да е сложил край на живота си