- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ako toi vi kaje .....
Sajalqvam za glupavata tema,no kakwo shte napravite,ako priqtelq vi vi kaje "samo iskam da ti kaja 4e se zamislqm naistina i osuznavam 4e ve4e ne sme 6tastlivi a sme ne6tastni.nz za tebe,ama izob6to ne me pravish shtastliv,kogato sum s tebe.." ?
P.S: Blagodarq za komentarite i mneniqta...
mi toq debil po 'nai-delikaten' nachin ti e kazal au revoir...
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
mai ti pravi nameci 4e iska da se razdelite i te podgotvq .....
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Нищо не можеш да направиш. Той не те обича вече...
иска секс![]()
Ще се разплача.
После ще поискам обяснение или разяснение.
А след това ще направя така, че да променя това..., ако е възможно.
Разбира се, това се отнася само, ако обичам този човек. Ако не.. просто ще му стисна ръката, ще му кажа, че съжалявам, че не оправдавам очакванията му и ще сме до там.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Какво ще направя..ами, по принцип съм супер чувствителна и слаба така че със сигурност ще се разплача. Защото ще знам, че вече не ме обича...или поне не, както преди...
Ми какво ще направя...нищо.Но определено ще ми стане зле.Ще се примиря, а и няма да имам избор.
To poneje mnogo se karame i sigurno zaradi towa!A i mi e kazval obidni dumi primerno kato se skarame i mi kaje: "kato te znam kakwa si...." i az: "kakwa sum?!" i toi mi izruswa " vari se pogledni v ogledaloto i shte razberesh..."! Pff puk uj mnogo e bil obi4al..... (makar i ne vednaj mi go e pokazval ama ponqkoga naistina ne si lichi) ili puk "v glawata ti nqma nishto bla bla" a be... nqma dumi. Veche i az zapo4vam da se zamislqm kakwo shte e bez nego - po-dobre ili po-zle...![]()
![]()
![]()
Май без него.
Бий му шута и толкова.
Ще си намериш момче, което ще те уважава.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хаха великите обиди някои хора псуват родителите си пък ти тея неща ги приемаш тежко...
Oбъркал е молитвата така няма да го получи. :PПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
pri vsi4ko tova koeto ti e kazval kak e vyzmojno da si o6te s nego i da vqrva6 4e te obi4a?!az sym prosto izumenanqkoi, koito te obi4a ne bi ti govoril tova.samo nedei da kazva6 "ama toi mi e kazval mnogo pyti 4e me obi4a'.tova 4e ti go e kazval,ne zna4i,4e e istina.ponqkoga horata kazvat 'obi4am te' ne za6toto naistina e taka,a za6toto nqma kakvo dr da kajat ili za6toto ne znaqt kak po dr na4in da izrazqt emociite si.spored men tova ne e obi4.znae6 li biv6iqt mi priqtel v prodyljenie na cqla godina tvyrde6e 4e me obi4a.ama naistina mi go kazva6e postoqnno, a kogato me zarqzva6e mi kaza,4e vsy6tnost nikoga ne me e obi4al,a se e opitval prez cqloto tova vreme.gadno nali?!ama eto tva e primer,4e moje da ti go kazvat bez da e taka.
Ще му кажа "Еми като не ти изнася-гората"![]()
Toq chovek mai nikoga ne e durjal na tebe.. kak moje da kaja chak taka.Moje e prosto da kaje,che iska da se razdelite i tolkova... po-gaden nachin ne bqh sreshtala.Nqma kakvo da reagirash teglish edna na vsichko i krai.Toq ne zaslujava daje da go poglednesh nqkoga...muje...![]()
Ми тва си е късане, или поне подготовка за късане...
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
na bylgarski- abe 6to ne se ebe6 v gyza ma kypBo 3acpala
Колкото по-бързо скъсате - толкоз по-безпроблемно...
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
по-добре!Първоначално написано от Tesinka
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Как ще го търпиш,ако ти говори така...бий шута там![]()
Ми ще го попитам откога не е щастлив и ще му кажа .. " Съжалявам,че стана така...Айде чао "Въпреки,че на сегашния няма да кажа точно това,но това е друга тема
![]()
Зарязавай го докато все още имаш възможност ...![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.