.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Sofia

Едно специално момиче...

Имам един проблем и ми е страшно кофти. Не се притеснявам да го призная и очаквам че ще ми помогнете. От около няколко седмици си станахме много близки с едно момиче, което с една дума си е направо ласбийка. Та харесваше тя едно момиче от съседния клас и аз исках да и помогна или да се опита да я забрави, или пък да направи точно обратното. И така си станахме много близки в приятелски отношения, но нища повече. След няколко дена започнах да изпитвам нещо по специално към нея... Може би обич, любов, но не и само приятелство. Не успях да издържа на напрежението и и казах какво изпитвам към нея. Учудих се, че тя каза че ме разбира и го прие нормално, но... Сега ми е много странно. Чувствам се някакси подтисната и при всеки нов проблем се затварям напълно в себе се. Навсичкото отгоре излиза че съм обратна... но това се зачита само към онова момиче, което е специално за мен. Проблема ми е точно този... започвам да се затварям все повече и повече и да се влюбвам в нея все повече и повече....

Супер фен Аватара на Barbie
    На колко си години? Ако трябва да съм съвсем честна, подозирам, че си внушаваш...

Я си харесай някое симпатично момченце, по което да въздишаш

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да не си обратна, а просто да си въобразяваш, че си влюбена.Помисли хубаво и прецени ситуацията.

Град
    Sofia
    Проблема е че не си внушавам... 6 клас съм иначе

Мега фен
    Замисли се за секс с нея, за опипване...искаш ли да го направиш?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Определено СИ внушаваш.
    Малка си още.
    И неосъзната.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Мисля, 1е е нормално да изпитват такива неща..И аз като бях по-малка си мислех , че съм обратна .. за щастие се оказа друго яче хаха

Град
    Sofia
    Прекарах един ден в размисли... За това че съм обратна може наистина да си внушавам. Но нали казах, тя ме привлича със нещо специално

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Миличка , не си лесбийка . Ти си само 6 клас . Замисли се за секс със нея , да я видиш гола , да я целунеш , докоснеш .. можеш ли ? Според мен , определено ще ти мине това . Няколко седмици само ще си така напрегната .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Sofia
    ThePainIsReal права си... някои он тези неща мога да ги направя... но само някои. Предполагам че наистина след няколко седмици ще ми мине. Благодаря ти за мнението, помогна ми

Мега фен
    Най-малкото ти си малка за връзка с момче...сигурно сексът с момче ти е доволно далечен...да не говорим за такъв с момиче...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от sili
    ThePainIsReal права си... някои он тези неща мога да ги направя... но само някои. Предполагам че наистина след няколко седмици ще ми мине. Благодаря ти за мнението, помогна ми
    Радвам се , мила .. аз съм сигурна , че ще си харесаш някое сладурче . И ще си щастлива .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Sofia
    Да се надяваме да си намеря някого

Мега фен
    Не го мисли отсега...

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен просто не знаеш какво изпитваш. прекалено си малка за да говориш за чувства. сега навлизаш в пубертета и тепърва ти предстои да говориш за ориентация

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си