.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: a

Hybrid View

ei
    Guest

a

Xei zdraveite na vsi4ki mnogo sladko forum4e sega go vijdam iii iskam da si dadete mnenieto.Do skoro xodix s edn amom4e vsi4ko be6e kato v prikazka no kakto v pove4teo mi vrazki izvednaj vsi4ko se obarka iii samo za edna ve4er i skasaxme .vsik4o tragna ot tova 4e preid tragnem toi be6e sksal s prqtelkata mu koqto sa xodili dve godini ot endo y4ili6te i otkogatao po4naxme daskalo toi malko po4na se darji stranno qvno pak s ne6to se e sly4gvalo tva naistina mngoo me narani i mu kazax da skasame ottogava nito sme s e 4yvali nito sme se vijdali sega nai veroqtno 6te go vidq v diskotekata v sabota no neznam kak da postapq toi mai se e sabral s neq ako e taka prosto neznam viq kakvo mislite?kak da postapq kofti e 4e ne6ta ne sa izqsneni

Супер фен
    mi samo ti si znae6

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Тази тема е пускана вече .. баси контролирайте колко пъти натискате Ентер

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    stara zagora
    spored men nqma6 nujda ot takyv priqtel,da trygva s teb sled tva s drugi a posle da se vry6ta pak pri teb.....ima li smisyl da prodyljava tova spored teb?ako misli6 4e moje prodyljete no ne se samozalygvai,bydi iskrenna sama s sebe si!ako ne prodyljavai napred,vse pak ne e samo toi na tazi planeta..ima i drugi mom4eta,neznae6 kvo 6e stane utre,moje da se vlubi6 b drug taka 4e prodylji napred i da ne ti puka!
    -=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-

Мега фен Аватара на koalka
    Тази тема вече не е нужна, има такава- http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=80001

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си