- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-кратка връзка :)
24 часа...Ама щото аз тогава бях в Англия и той беше оттам и се запознахме чрез една фр тръгнахме, минахме 24 часа заедно(най-хубавите от целия ми живот) и на следващия ден аз трябваше да се връщам в БГ![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
3 месеца.
ХасСаХАхаа мииии 3 дниБеше весело,но нищо повече...
![]()
ами най-кратката,ако може да се нарече връзка де-беше 6 дни.След това станахме много добри приятели
![]()
f@nt@zi@
Беше за 3 дни...Беше ми мъчно да го отрежа...после си истанахме доста добри приятели,но в момента не сме особено близки...![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ами точно 1 седмица. Виждания ...2![]()
И при мен беше така, само че вижданията бяха ....1Първоначално написано от Анонимко
![]()
13 часа![]()
![]()
![]()
Нямам връзки![]()
15 минути (сериозно) запознахме се след 10тата минута тръгнахме оставих я за 5 минути, връщам се и я гледам да се целува с друг.. после пуснах див метъл и ги вмъкнах в погото![]()
Ммм беше 7 дена[/b]
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
няколко часа
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии