.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Преди изпит

Кои са най-лудите неща, които сте правили преди изпита след 7 клас ? Аз лично мисля да взема хапче за оросяване на мозъка, да си взема студен душ, да преговарям до последната секунда, да пия ободряващи напитки иииииииии т.н. И другото което искам да ви питам е Дали има начин да се препише на изпита без да те хванат? Вие пробвали ли сте? И как?

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Абе много си зле бе....след сичките тези неща най-много да се издъниш. Аз дните преди двата ми изпита не пипнах нищо....излизах навън..се едно нормален ден. И си легнах по-раничко за да не ми се спи сутринта...а за преписване...по-добре се пробвай сам, понеже ако те хвант нямаш шанс, а инаше все ще изкараш нещо. Макар че аз лично знам за хора, които преписахаи сега са в най-елитната гимназия...зависи доколко ти върви...
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми то бая години минаха, но няма как да забравя, че не правих нищо (никога не съм учил за тоя тест) другите по уроци, насам натам, аз си клатех краката и опа 5.47 и всички грешки в секция математика после ходих на български и литература - там бях подготвен, имах шоколад !

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Ми аз първият ден преди изпита се напих с приятели а пък втория се чифтосахме(не съм сигурен дали се пише така) с момата

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми.. какво правих .. учих предният ден, просто не можех да остава така нещата, без да пипна..
    На самият изпит имах шоколадче и водичка
    Иначе може да се преписва, но не знам дали ти се рискува..
    На мен лично на изпита по математика за едната задача ми помагаха ... пратих я на един добър приятел със СМС-че, реши ми я и ми я върна и си я преписах идеално, но GSM-а беше без звук, вибрация и светлина
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    amiu ako napravi6 vsi4ko tova,sus sigurnost nqma da te 4uvstva6 dobre
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Преди изпит

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кои са най-лудите неща, които сте правили преди изпита след 7 клас ? Аз лично мисля да взема хапче за оросяване на мозъка, да си взема студен душ, да преговарям до последната секунда, да пия ободряващи напитки иииииииии т.н. И другото което искам да ви питам е Дали има начин да се препише на изпита без да те хванат? Вие пробвали ли сте? И как?
    Денят преди изпита, не барай учебник и си гледай кефа.

Ти май нещо много си се впрегнал/а...
    Да "преговаряш в последната секунда" ми се вижда тъпо...рискуваш всичко да ти се омеша в главата. Въпреки, че и аз сутринта преди изпита по литература станах по-рано, за да чета темичките и...незнам как, но прочетох само една тема и точно тя се падна на изпита.
    Иначе и аз на изпита си носих шоколадче и минерална вода.
    А колкото до преписването - не че не става, ама...си зависи и от квесторите. Мойте /а предполагам и повечето други/ си четяха вестник, пиеха кафенце и дори излизаха от стаята. С брат ми доста си подсказвахме. Ама не съм ползвала пищови. По математика не вярвам, че пищови могат да ти помогнат, а по литература...ти трябва да помъкнеш ебаси тежката артилерия и...отново да не улучиш темата.
    А между другото можеш да се разбереш с някой твой съученик /добър по математика/ да си направите среща в тоалетната в еди колко си часа и да си дадете идеи за задачките.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    За изпита по математика си приготви пергел и голяма цветна гума. Ако има пекани хора около теб, ще направи чудеса.

Супер фен
    Пфууу....ебати напрежението,ебати чудото Аз въобще не се бях замисляла колко сериозни са тея изпити-не,че не ми пукаше какво ще направя,просто нямаше излишно напрежение Голяма работа...отиваш пишеш си темата,решаваш си задачите и след 3 часа дивееш навън.Излишно превъзнасяне е другото,като ги гледах мои познати бяха пребледнели след изпита по лит понеже темата била ужасна-е и да легнеш да умреш минало заминало вече Така,чее моя съвет е само да се наспиш хубаво
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва един ден преди това да си спокойна, да не преговаряш и да не се напрягаш.Аз имах на изпита вода и шоколад естествено.

Повече от фен
    tochno den predi ispita pregovorih vsichki temi po literatura,a predi tova vseki den chetoh po edna tema...po matematika ne pomnq da sam se podgotvqla mnogo,no na ispita mi pomognaha s nqkoi zadachki..az ne sam prepisvala i ne vidqh drygi da prepisvat..inache imah voda i shokolad i estestveno shokolada go izqdoh vednaga

Even heaven is hell without you

Guest
    Kvi sa tiq "Voda i Shokolad" ?

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kvi sa tiq "Voda i Shokolad" ?
    ХАхахАХахаххахАХАХахАХаха ха...
    Да хапваш и да пийваш бе, кво може да са "вода и шоколад" Сложен термин са те.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си