- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Test...Test...Test...SureCheck.... :D
Мечтите са безплатни...![]()
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
*Мечтите са нещо лично*....
По принцип щях да извадя големите книги, попили мъдростта на вековете и народите и да пусна някоя мисъл за мечтите, но ще стане много като игра на асоциации...![]()
Азимов \/ Един от любимите ми негови разкази е, не си играя на асоциации.
Брех, брех...(Разказът е чудесен.)
Та по темата - на 26 Януари си правила секс (не се знае през цялото време ли е било с презерватив) От тогава не ти е идвало, а е трябвало да ти дойде преди седмица... Ами, миличка, въпреки че си мисля, че дори и сега да не помниш, по време на акта сте внимавали...
Прежали ги тия 13 евро...в името на спокойния си сън
Ние тука ще стискаме палци... И да не забравиш да ни успокоиш, веднага щом имаш резултат.![]()
Но вярвам, че всичко е наред.![]()
И аз много харесвам фантастика и Азимов ми е от любимите, но този разказ не съм го чел.Първоначално написано от `Death`Whore`
Невероятен е. "Сали" също ми е любим...
a така прави теста да си си сигурна и да не му мислисш повече кога кво било![]()
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Щом са ти проблем парите, изчакай още 3-4 дена и тогава направи теста и без това дали сега или след 3 дена все едно и също ще покаже, да стискаме палци, че "Жопо ще е невинен". Ти си прецени колко нерви ще изхабиш тези дни и с колко пари разполагаш.
Сега защо ни спамиш в темата за фантастика?
XpM,ako ne prestanesh da mi floodish v temata,lichno shte te obadq na batko ti machokasmqtai.
a inache shadow4e,mai taka shte napravq![]()
daite sega da mislim potencialni imenca![]()
/ne me gleite,che se ebavam,tova e nachin da se raztovarq ot izlishnoto naprejenie..![]()
/
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ако е момченце Кристиян![]()
Споко ще ти дойде, след като не си пропускала хапчета и си си пила всичко както трябва. Успех, миличко, ще стискам палци!
Мисля,че знам как се чувстваш,защото до преди няколко часа и аз си блъсках главата за това дали изобщо ще ми дойде в близките 9 месеца.То взе,че ми дойдеПървоначално написано от ABSOLUT`me
! Имената ги бях измислила отдавна-Виктор и Габриела
![]()
или Александра...
Та,аз Викам да дадеш парите,но да ти е мирна главата,ама защо по дяволите струва толкова много този тест?Да не е златен?А и имам едно лошо предчувствие за теб,хич не искам да те стряскам,ама една седмица не е никак малко време за закъснение на цикъл.
Действай,за да успокоиш и нас.Аз ще стискам палци. [-o<
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
mda,i az tova pitah..a kuv bezparichen kataklizum shte nastupi,ako trqbva da si vzema i vtoriПървоначално написано от ultra
(
)..ujas,ujas...
Бахти майката.Тук струва 2 и нещо-3 лв.Първоначално написано от ABSOLUT`me
znam,az zatva se otvratihe nishto de,mai shte se naloji da se prejalq..vupreki che priqtelqt mi idva nagosti za 12 dena drugata sedmica..moje da mi donese edno kashonche,puk da vidim ima li 1 cherta
![]()
М дам,то като ще е едно кашонче ще ги вземе на едро и ще са без пари.Пък виж там където си,можеш да правиш бизнес-вместо 13 евро да ги даваш за 5,6 и пак ще си на далавераПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
![]()
Остави бъзика,темата е много сериозна.Не е хубаво така като ти закъснява.![]()
e ne e,amu...![]()
Първо ще помоля темата да не бъде унищожавана с безсмислени мнения, които не са по темата.
Към авторката, най-добре вземи тест колкото и да е скъп. Стискам палци всичко да е наред. После кажи какво е станало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Естествено 4е трябва да си направиш тест ако имаш някакви съмнения
Започвам да те харесвам все повечеПървоначално написано от XpM
![]()
uuuu,takova..doide mi(makar s 10 dena zakusnenie),tui che molq nqkoi moderator da zakliuchi temata(do sl put)..a i merci na vsichki,koito bqha suprichastni,ocenqvam go
![]()
И аз мисля, че трябва да си направиш тест, за да си сигурна.![]()
amaaa vij po-gore kakvo napisah toku shtoПървоначално написано от koalka
![]()
аз пък се раздвам че няма проблемиПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
и бъди разумна душко - само с предпазни средства!