.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Котенцето...мяууууу
    Guest

Дали изпитва нещо към мен?

Здравейте!Радвам се че има форум като този за много объркани души!!!

Така това не е точно проблем,просто искам съвет(ако може де )
    Това момче е с 5 години по-голямо от мен(на 15 съм)Харесвам го но ме е страх да му призная.Днес ходихме на кафе.И аз се пошегувах с него.Влезе едно момче и аз викам"Лелеееееее,какъв пич"Ест.тва беше само щега а той каза"недей че почвам да те ревнувам"и се засмя.После го попитах дали си има гадже и той каза не,аз го попитах"сигурно никоя не си харесваш"а той се вгледа в мен някак странно и каза"от къде знаеш че не обичам някоя"после той писа смс на едно момче и ми даде да го прочета в него пишеше"Ей авер тука съм с едно маце и немога да дойда"Цялата се изчервих.После ни срещна др.момче кат се връщахме от кафето и вика"аре довечера на дискотека"а той вика"ммм незнам ше питам жената"и се засмя и ме погледна.После аз му казах уж на шега"не те пускам"и той вика"от къде знаеш че за теб говоря "и аз си замълчах.Единственото нещо което ме дразни в него е че като говорим не ме гледа в очите а в..... Искам да ви попитам дали той ме харесва или се ЕБАВА с мен[/i]

Мега фен Аватара на iiirish
    най-сигурния начин да разбереш това, което те интересува е да говориш направо с него и да му кажеш какво изпитваш. но лично по мое мнение няма да се учудя ако си му следващата бройка в списъка дано не съм те обезкоражила напълно

Мега фен
    Или те харесва, или си няма друга работа.

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Ми трябва да идеш и да застанеш пред огледалото. Погледни колко си развита за възрастта ти.. Горе-долу от това зависи дали толково по-голямо моче може да прояви интерес...
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Недей влагай големи надежди просто . Ако стане нещо - добре дошло , ако ли не - да се оправя . Кво толкова ти пука , светът е пълен с момчета , които биха те харесали .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Или те харесва, или си няма друга работа.
    Според мен е второто.
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Голям фен
    Найстина,не влагай много надежди и чувства.Просто,ако стане-стане,ако не-живи и здрави!Излезни няколко пъти с него лека полека започвай да му правиш намеци,че го харесваш,или му пиши смс,но не веднага на 2-рата среща да кажеш "Ей,харесвам те,мисли ме за квато искаш...."ала бала и такива глупости от сорта
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Баткото според мен те разиграва.

Guest
    axaxxa imala sam takiva sityacii ako si seriozno momi4e mom4eta kato toq ne si stryvat 6tom postoqnno te gleda v gardite ili ti govoir s takiva mace ala bala iztrakani laf4eta neznam ot teb 6te iska edinstvenoo endo ne6to spored men no vse pak ti si re6ava6 takia mom4eta v mnogo pati naranqvat zatva i az ti kazvam da ne se vjivqva6 mnogo v tazi istoriq s nego da ne se okaj6e nakraq naranena yspex

Играе си щотото си няма няма друга работа или те харесва поне мъничко

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Според мен те използва само за да има там... не може 20 годишно момче да се държи по този лапешки начин ако изпитва нещо към някое момиче :P намери си някой по малкък който няма да ти върти номера

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Едит

Бе това си е чиста зарибявка. Явно си му симпатична, ако и ти го харесваш взимай нещата в ръце и започни някакво развитие. От опит глава не боли.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си