- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tq me tormozi,no ne iskam da q naranq
Kaza mi 4e me haresva,no vikneh li q tq momentalno iz4ezva6e! Ne govore6e s men, no tq e dobro momi4e i neiskam da q naranq! Zatovaprosto ne i obu6tam vnimanie ve4e i tq na men su6to! No ima li smisulda sme skarani? Koim trqbva da naprai purvata kra4ka kum sdobrqvaneto? I trqbva li da se dobrqvame izob6to?![]()
I trqbva li da se dobrqvame izob6to?
Spored men ne trqbva![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Зарежи я!![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Абе защо мислиш, че като и кажеш, че не ти се занимава ще се скарате.... Нека посрещне истината... Може да си тъгува неколко дни, ама ти за тва немаш вина, да береш грижи.
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
зарежи я =D>
I am a violet butterfly !
Няма причина да се карате просто постъпвате като големи хора и си разрешавате проблемите( ако това може да се нарече и проблем де)!Но все пак ти не можеш непрекъснато да я отбягваш както и да не си говорите...това че тя бяга...ммм...незнам на какво се дължи..може да е срамежлива...И първата крачка ти трябва да я направиш след като не искаш да я нараняваш говори с нея!след разговора ви всичко ще е на 6 :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Имаш ли чувства?Ако имаш направи първата крачка.Това не е състезание.Ако не я харесваш, просто не се занимаваш с нея.
trqbva da se zdrobrite estesveno . a otnosno parvata kra4ka napraviq ti tva 4e si napravil tema i tarsi6 mneniqta na drugte govori 4e nai malkoto na teb ti puka za neq za6to da ste skarani togava s te4enie na vremeto si4ko se opravq ....
Първоначално написано от ThePainIsReaL
аз даже неразбрах зако сте се скаралино ако наистина искаш да се сдобрите то тогава ти направи първата крачка.
vij sa ti si se skaral s neq mojebi tq razrira grugo pod gadjeta i ti ako naistina iska6 da razgovarq6 s neq moje6 da razbere6 za6to se plu4ava taka 4e kato q vikne6 i tq ne idva moje bi se sramuva ili ne6to podobno ne vsi4ki hora sa otvoreni:)
Tova tormozi taka zvuchi seedno te bie![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Здобрете се, но чак когато се увериш, че вече не те харесва,защото иначе няма да е честно и за двама ви![]()
Ами предполага се...че щом не искаш да я нараниш,трябва да направиш въпросната първа крачка.С разговори и действия се решават проблеми...от самосебеси едва ли ще стане.
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Или направи първата крачка ти или я зарежи така може и до другата година да сте инатчета и д чакате другия да каже нещо