Ъм... хайде да ви питам нещо... и ако можете да ми помогнете... хлътнал съм по едно момиче... познаваме се от близо месец... въпросното момиче ходи с някакъв от друг град... а той е супер простак и въобще не се отнася както трябва с нея... дори не й се обади за св валентин, макар че го празнува... тя постоянно му се дразни, но все пак е с него... мои приятели са й говорили да го остави, но по стечение на обстоятелствата не го е направила... а аз вече се чудя дали това не е просто защото се страхува да остане сама... не знам... а аз вече започнах много сериозно да се влюбвам... говоря й супер мили неща, отнасям се мн добре с нея... дори на св валентин й подарих розичка и картичка, бях джентълмен през цялата вечер и тн... иска ми се да говоря с нея и смятам да го направя... просто изчаквам момента... въпроса ми е... кажете ми някакви трикчета за да я спечеля... освен милите разговори и романтичните жестове (ако се сещате за други такива, споделяйте). Просто знам че мога да й дам точно това което тя иска (защото ми е казвала от какво има нужда).... но проблема е че не знам дали ще успее да го осъзне... мерси предварително